הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 21:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 21:00, טרנר

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: אתה קודם כל תלמד לקרוא אחרי זה תצא על אנשים בדרכך השחצנית.
לא צריך להיות חבר בפורום PKK משנת 1472 בשביל להבין שאמרנו וכתבנו.
וזכותינו (למרות שהצטרפנו רק ב2010 ולא ישר מחדר הלידה בסורוקה כמוך) גם להגיד ולבקר איפה שצריך ואת מי שצריך גם אם קוראים לו גון אוגו.
אין בעיה לבקר. גם אתמול ובעיקר מול רעננה אוגו היה לא מרוכז בכלל.
יש בעיה עם אנשים בעלי זיכרון קצר(רובם לא מהפורום) שבשיא חוצפתם חותכים שחקן שנתן כל כך הרבה בגלל כמה משחקים חלשים או פחות טובים.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אורי אדום בנשמה כתב:

לויכוח האם השמיים כחולים או לא, לא תגרור אותי.

רק תסביר מה הרלוונטיות של הסטטיסטיקה - בה נפנפת בתרועת ניצחון כשה"שנינות" נוזלת לך מהאוזניים - כאשר הדיון הוא האם הפועל ת"א נתנו משחק הקרבה או לא (וברור לך שאם לא תספק הסבר סביר העניין הזה יהיה מעין מיקרוקוסמוס לגביך, כן?)
תקשיב, יש גבול לכמה אפשר לאנוס את המציאות. הפועל ת"א לא בעטה לשער! אחוזי החזקת כדור מביכה, הגענו למספיק הזדמנויות לסיים את המשחק עם 4 שערים. אתה יכול לספר לי שהם שיחקו טוב מול חיפה, מול בית"ר אני איתך. מולנו הם לא שיחקו!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

eitam כתב: תקשיב, יש גבול לכמה אפשר לאנוס את המציאות. הפועל ת"א לא בעטה לשער! אחוזי החזקת כדור מביכה, הגענו למספיק הזדמנויות לסיים את המשחק עם 4 שערים. אתה יכול לספר לי שהם שיחקו טוב מול חיפה, מול בית"ר אני איתך. מולנו הם לא שיחקו!

מי אונס את המציאות?!

אמרתי שנתנו משחק הקרבה, לא שהראו ניצוצות של ברצלונה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אדום זקן כתב: אתה קודם כל תלמד לקרוא אחרי זה תצא על אנשים בדרכך השחצנית.
לא צריך להיות חבר בפורום PKK משנת 1472 בשביל להבין שאמרנו וכתבנו.
וזכותינו (למרות שהצטרפנו רק ב2010 ולא ישר מחדר הלידה בסורוקה כמוך) גם להגיד ולבקר איפה שצריך ואת מי שצריך גם אם קוראים לו גון אוגו.
בואנה אתה מזכיר לי את שי חי.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

סיכום שלי ונקודות חשובות להמשך מבחינתנו כקהל וכמועדון גדול, אגב מבחינה מקצועית אני אף פעם לא מבקר ולא משבח, קורא את כל מה שאתם כותבים פה אבל מעדיף לא להיכנס לדיונים האלו.

1. הקהל היה לחוץ, הקהל היה לחוץ, הקהל היה לחוץ.

הפועל תל אביב באו להוציא אותנו מריכוז עם פרובוקציות, משחק אגרסיבי ובזבוזי זמן (לגיטימי לחלוטין) והצליחו לעשות זאת על זה מגיע להם שאפו.

אנחנו חייבים להפסיק לייחס חשיבות כל כך גדולה לכל שריקה רעה של השופט ולכל איבוד כדור של השחקנים שלנו ולכל פרובוקציה של שחקן של היריב.

הלחץ מורגש על הקהל, המומנטום של העידוד נעצר (גם בהשתגעתי גם במה את עושה לי במקום להפוך את כל האנרגיות שהיו ביציע לעידוד מטורף חזרנו אחרי 30 שניות לבוז ועצבים ואההה ואויי ולמה וכמה) והכל מחלחל לשחקנים וזה כדור שמתגלגל, זה תוצר של שיפוט גרוע בנוסף לתכנית אסטרטגית מצויינת של היריב ונפלנו לפח שלהם.

במקרים הבאים שהמשחק מתפתח ככה חייבים לתעל את האנרגיות לעידוד כל אחד ואחת מאיתנו ולא להיגרר לאן שרוצים לגרור איתנו.

2 . השיפוט, הפועל גנבו תיקו, הפרגון אובר של התקשורת למשחק של הפועל - חלק מהפיכתינו לקבוצה גדולה.

אלה דברים שנצטרך ללמוד לקבל ולהתמודד איתם, באה הפועל תל אביב מפורקת עם שחקני נוער בספסל והוציאה תיקו מהאלופה שעד למשחק הזה הייתה עם מאזן מושלם בבית.

מגיע להם שאפו ומגיע להם פרגון - כל האמצעים כשרים.

היינו במקום הזה לפני כמה שנים ואסור לנו להתנהג כמו השרמוטות בצהוב ולבכות על כל דבר, אז נכון השופט לא שרק לפנדל, זה לא הגורם העיקרי לזה שלא ניצחנו, הרבה יותר הלחץ שלנו (גם ביציע וגם במגרש) והחוסר דיוק מול השער.

קל לפרגן לאנדרדוג, לחלשים, למפורקים, זה לגיטימי ומובן וכשהיינו במקום הזה כל העונה שעברה נהנינו מזה, לאחרונה נשמעים הרבה קולות של חוסר פרגון אלינו ושנאה שמתפתחת מהשרמוטות בצהוב - זה טוב! זה סימן לכך שאנחנו הופכים לקבוצה גדולה, לא עוד היריבה הסימפטית, יריבה אמיתית ואימתנית, צריכים לדעת להכיל את זה ולשים ז** ולהמשיך בדרך שלנו.

3. הפוסט של אוגו על הקהל מדוייק ב 100 אחוז - לא ייתכן לחץ כמו שהיה עם פאקינג כזה הפרש בטבלה בדקה 20 לא הגיוני.
הקהל חייב להירגע ולהתרכז במה שהוא הכי טוב - לתמוך בקבוצה.

המצב אתמול היה נפיץ והלך לכיוון הזה הרבה בגלל השופט אבל אסור לנו לעשות את זה.

אוגו מבחינתו אחרי עוד משחק לא טוב בא ומסביר לקהל איך זה משפיע על השחקנים - יותר מלגיטימי מבחינתי, חושב שזה יכול לעזור למשחקים הבאים.

4. קוואדרופול? טרבל? זיבי שלי הכל דיבורים.
בואו לנתניה בחמישי ונעזור לקבוצה לחזור למסלול הנכון, בלי לחץ, עם הרבה גאווה וביטחון בקבוצה שלנו וגם נצא עם התואר בע"ה.

אנחנו יכולים לעשות עונה בלתי נשכחת השנה, יש פה הזדמנות שלא בטוח תחזור, הכל תלוי בנו, אין על מה לאבד את זה ואנחנו יכולים וצריכים לעשות את זה.

5. לגבי הביקורת המקצועית - הכל מובן ומקובל והרבה דברים שנכתבו פה נכונים אבל גם חייבים להבין משהו -
אי אפשר לנצח כל הזמן כל הזמן כל הזמן? אי אפשר להעביר עונה שלמה בלי אף משברון בלי אף רגעים פחות טובים זאת סיטואציה שכמעט ולא קיימת בכדורגל.

עם איך שהיריבה שלנו נראית אנחנו יכולים להיות רגועים לעונה הזאת אלא אם כן הם ישתדרגו באופן מאוד משמעותי ומפתיע בינואר.

אני מאמין בצוות ובשחקנים שיחזרו לתלם והכל בסדר, קחו אוויר ניפגש בנתניה לילה טוב.

זה שי !

Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 21:00, טר

שליחה על ידי זה שי ! »

ns75 כתב:יא חבורת בכיינים

שני משחקים לא טובים ושוב לבשתם טיטולים וקיפלתם את הזנב?

תפנימו ותפנימו טוב, אנחנו 2 רמות מעל הליגה, לפחות

אנחנו נדרוס את הליגה, נפרק את כולם אחד אחד, אף אחד לא יקח מאיתנו את האליפות השנה

היריבה (לכאורה) העיקרית שלנו על התואר בקושי מנצחת 1:0 את אשדוד, אחרי תיקו עם אשקלון וכפר סבא, אנחנו מובילים את הליגה בשבע( ! )הפרש ואתם מתייפחים פה כמו חבורת ילדות בגמר של כוכב נולד

מי שחפצה נפשו בצניעות מוזמן ללכת לקלף תפוחי אדמה במאה שערים

מי שרוצה לראות את הקבוצה הכי טובה שהייתה פה בעשור האחרון, מוזמן להגיע ביום רביעי בשמונה לנתניה
אם כל הקהל שלנו היה כמוך ההינו 12 הפרש כבר
דיי תנו תגרון והשחקנים יתנו מה שהם יודעים על הדשא
בבחירות הבאות אני בוחר ns75
זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב:
בואנה אתה מזכיר לי את שי חי.
ואתה נורא מזכיר לי את שגיא כהן.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

שאלה לא קשורה-
במקרה שהפועל ת"א הולכת לפירוק, התוצאות מולה מתבטלות?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

eitam כתב:שאלה לא קשורה-
במקרה שהפועל ת"א הולכת לפירוק, התוצאות מולה מתבטלות?
כן

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב: כן
אז יורידו לנו 2 נקודות ולמכבי 3?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אתם שוכחים דבר משמעותי, אם יורידו אותם ליגה זה לא יהיה בגלל הליכה לפירוק אלא במידה והם לא יופיעו למשחק כלשהו בגלל ענייני ביטוח לצורך העניין ויורדו אותם רק במידה וגם בעונה הבאה הם יהיו תחת פירוק.
ייתכן ואני טועה אבל ככה הבנתי את זה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

מה הקטע באמת עם הורדה לליגה ג'? לנתניה הורידו רק 9 נקודות ולא הורידו אותם ליגה

קראתי שוב והבנתי, ירידה לליגה ג' במידה ולא יהיה רוכש אחרי העונה הבאה
נערך לאחרונה על ידי שיש ב 27 דצמבר 2016, 21:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שיש כתב:מה הקטע באמת עם הורדה לליגה ג'? לנתניה הורידו רק 9 נקודות ולא הורידו אותם ליגה
כי נתניה לא התחילו את העונה הזאת עם מפרק, הם היו רק בסוף העונה שעברה עם מפרק ובגלל שלא נשארו יותר מדיי משחקים על פי החוק אז הורידו להם את ה9 הנקודות בעונה הזאת והיום יש להם בעלים חדש בתקווה שהוא גם נורמלי ולא אלי שגב סטייל (או אליהו אליהו חחחח).
במקרה של הפועל תל אביב מדברים במידה והפירוק יימשך גם עונה הבאה ולא יימצא רוכש יורדיו אותם לליגה ג' או משהו כזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

ראיתי עכשו את התמונה של לוזון עוצר את ביטון ענקקקקקקקק

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

hb7 כתב:ראיתי עכשו את התמונה של לוזון עוצר את ביטון ענקקקקקקקק