אדום זקן כתב:
אווו חיכיתי להודעה הזאת שלך.
סוף סוף הגעת לנחלה שלך אחרי 15 מחזורים.
סוף סוף צדקת אחרי 15 מחזורים.
לא חטא היבריס ולא סנדלי טבע.
הדבר האחרון שהיה אתמול זה יוהרה.
אתמול הייתה קבוצה עצבנית שלא הפסיקה להחמיץ מחצית ראשונה ואילו מצב אחד היה נכנס היית היום אוכל כהרגלך את הכובע ומחכה למחזור הבא בשביל שוב להגיד לנו שאנחנו שחצנים.
צא מהסרט גבר,לא עמה ולא יעמיק ולא שחצנות נטו מזל היה אתמול להפועל ת"א.
אני ממש לא מודאג פער 7 מספיק גבוה בדיוק בשביל הימים הללו שידענו שיגיעו.
אני בונה על הגדלת הפער תוך 4 משחקים גג.
אהה ועוד משהו קטן.
את נושא הצניעות סיימנו בעונה שעברה אחרי שלקחנו אליפות לראשונה מזה 40 שנה.
אם רוצים להירשם בדפי ההיסטוריה צריך להמשיך להיות רעים ולרמוס כל דבר שזז.
רק ככה יזכרו אותך בדיוק כמו שזוכרים את הגדולות ביותר.
צניעות זאת גישה לחיים ולא רק לכדורגל, אני לא יודע כמה אתה זקן אבל זה משהו שהחיים מלמדים את כולם בסופו של דבר.
למה כשאינטר הובילו 2-0 אף אחד לא שרק או הלחיץ את הקבוצה? כי אף אחד לא היה יהיר במערכת הזאת שנקראת הפועל באר שבע מהאוהדים עד לשחקנים. באנו צנועים בלי לחץ או ציפיות וזה מה שפיקס אותנו ונתן לנו את היכולת לעשטת את מה שעשינו.
ברגע שבכל מקום בעיר מדברים איך אנחנו הולכים לטחון אותם (ועל סמך מה ריבונו של עולם חשבת שאתה הולך לשחק נגד צור שלום?) והקהל רק יושב ומחכה להצגה וכשהוא לא מקבל את ההצגה שרצה הוא מלחיץ את השחקנים זה מה שקורה.
אם היינו מנצחים ואחרי המשחק מרימים את האף ואומרים כמה אנחנו גדולים אין בזה שום דבר רע, אבל איך ההיגיון מאפשר לך לקבוע מראש עוד לפני ששוחק המשחק שאנחנו נדרוס? מי מבטיח לך שננצח אפילו את הקבוצות הקיקיוניות ביותר? שונא אנשים שמדברים לפני שהם עושים וזה מה שעשינו אתמול.
בכלל, ההתנייה הזאת של עידוד הקהל בתוצאת המשחק מחליאה אותי, ותחסכו את תירוץ הקור כי אני זוכר ימים הרבה יותר קרים בטרנר עם כידוד הרבה יותר חזק.
אני לא מפחד מהעתיד כי יש לנו קבוצה טובה, אני רק מפחד משאננות במערכת ולאוהדים יש חלק בחלחול היהירות לשחקנים תרצו או לא, יש לנו עליהם השפעה הרבה יותר גדולה ממה שאתם חושבים לטוב ולרע.