הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 21:00, טרנר
- dardasmiley
Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 21:00, טרנר
בנוגע ללוזון, כבר משנה שעברה ברור לכולם שלגורש אין משחק רגל, מבחינת קור רוח הוא החוליה החלשה שלנו בהגנה. היום ראו בבירור שלוזון התכונן לזה ושיחק על זה. כל פעם שהחזרנו כדור לגורש היה שחקן שלהם ששהתנפל עליו, יצא מזה שגורש לא הוציא אף מסירה ברגל לשחק שלנו תחת לחץ. גם העלאק פנדל שלהם הגיע מלחץ על גורש שבעט כדור פח למרכז המגרש.
לא האשם בתיקו, אבל ברק צריך לתת על זה את הדעת.
ראו אגב, בצורה ברורה מאוד שממחצית שניה שיר צדק העדיף להסתבך על הקו כל פעם תחת לחץ מאשר להחזיר לגורש.
לא האשם בתיקו, אבל ברק צריך לתת על זה את הדעת.
ראו אגב, בצורה ברורה מאוד שממחצית שניה שיר צדק העדיף להסתבך על הקו כל פעם תחת לחץ מאשר להחזיר לגורש.
לא הכניסו את הפנדל שלנו לתקציר בכלל.
רואים אגב בבירור שם גם שצדק לא נגע באלטמן
ואת 'החסימה' של לוזון על בן ביטון?yedidel כתב:לא הכניסו את הפנדל שלנו לתקציר בכלל.
במשך שבועות מפמפמים בכל כלי התקשורת, אוהדים ועיתונאים, על הכמות הלא הגיונית של הפנדלים שבאר שבע מקבלים. אז מה אם הכל מוצדק והדרך היחידה שהשחקנים בליגה המגעילה הזו לעצור את השחקנים של באר שבע היא באמצעות עבירות? אז אחרי שסופרים וסופרים את הפנדלים, זה התוצר. מי שחושב שזה לא משפיע על השופטים, טועה. גרינפלד בא לשחק אותה 'הגבר' שלא שורק לבאר שבע.
כבר באמת שאין לי עוד מה לומר על תקשורת הספורט בארץ. כולם גומרים פה על משחק "הקרבה" אדיר של הפועל ת"א. מחצית ראשונה בעטו פעם אחת לשער מפנדל שלא היה ולא נברא (אבל למה להרוס את הרומנטיקה עם עובדות). מחצית שניה פחות טובה שלהם. משחק שבכל יום אחר היה נגמר עם שלוש במחצית לצערינו נגמר רק 1-1. צריך לשכוח כמה שיותר מהר, לחזור לפוקוס ולהגיע למשחק ביום רביעי רעבים ומרוכזים מתמיד
הצלחתי לכתוב פסקה שלמה בלי אף מילה על הבן זונה וחבורתו בצהוב
הצלחתי לכתוב פסקה שלמה בלי אף מילה על הבן זונה וחבורתו בצהוב
דולי מנגה שותף בניגוד לחוק... זה עילה לתבוע טכני? מישהו מכיר את החוקה או מקרים שקרו בעבר?
מי שמלין כאן על הקהל יכול להישאר בבית פעם הבאה.
חוצפנים!!
קור מוות,איצטדיון מלא ואם לא הקהל נותן אנרגיות לשחקנים זה גם לא נגמר תיקו.
בלבלני מוח,אתם בטוחים שאתם אוהדים של בוקה.
מי אתם בכלל שתצאו על הקהל??
חוצפנים!!
אווו חיכיתי להודעה הזאת שלך.South Boy כתב:זה מחיר ההיבריס. זה המחיר שמשלם מי שנכנס לאופוריה וחושב שכל הליגה קטנה עליו, זה המחיר שמשלם מי שמדבר על הפרשים כאילו המשחק מתחיל מ-1-0 לו.
יש פה כמה אנשים שאם היו מראים לי את התגובות שלהם בצורה עיוורת הייתי בטוח שמדובר באוהדים של החזירים הצהובים, כמה ניצחונות ונהיינו בלתי מנוצחים? אף אחד לא יכול עלינו?
יותר מאיבוד הנקודות הסתמי הזה מעצבן אותי הלך הרוח מסביב לכל המועדון הזה, היהירות באוויר מצד כולם שחקנים או אוהדים, פחות מ-4-0 לא יספק אתכם? למה מי אתם בכלל?
היהירות היא האויבת הכי גדולה שלנו, ואני מקווה שהשחקנים וכל אותם אוהדים מדושני עונג קיבלו את הכאפה שלהם, בחיים שלכם אל תזלזלו באף אחד לא רק בכדורגל אלא בכל מישור בחיים שלכם.
הפועל באו כמו אריות ונתנו משחק הקרבה מדהים לעומת האנמיות והרכות שלנו, נכון שגרינפלד יקח אותו אלוהים עוד היום תרם הרבה אבל אם היינו יותר טובים היינו מנצחים גם בלעדיו אז הוא לא האישיו בכלל.
תפסיקו לזלזל, תפסיקו לחשוב שאנחנו בלתי מנוצחים, תנו לכל יריב את הכבוד הראוי לו ורק ככה נדרוס, לא בהצהרות שחצניות ומביכות חסרות תוכן.
סוף סוף הגעת לנחלה שלך אחרי 15 מחזורים.
סוף סוף צדקת אחרי 15 מחזורים.
לא חטא היבריס ולא סנדלי טבע.
הדבר האחרון שהיה אתמול זה יוהרה.
אתמול הייתה קבוצה עצבנית שלא הפסיקה להחמיץ מחצית ראשונה ואילו מצב אחד היה נכנס היית היום אוכל כהרגלך את הכובע ומחכה למחזור הבא בשביל שוב להגיד לנו שאנחנו שחצנים.
צא מהסרט גבר,לא עמה ולא יעמיק ולא שחצנות נטו מזל היה אתמול להפועל ת"א.
אני ממש לא מודאג פער 7 מספיק גבוה בדיוק בשביל הימים הללו שידענו שיגיעו.
אני בונה על הגדלת הפער תוך 4 משחקים גג.
אהה ועוד משהו קטן.
את נושא הצניעות סיימנו בעונה שעברה אחרי שלקחנו אליפות לראשונה מזה 40 שנה.
אם רוצים להירשם בדפי ההיסטוריה צריך להמשיך להיות רעים ולרמוס כל דבר שזז.
רק ככה יזכרו אותך בדיוק כמו שזוכרים את הגדולות ביותר.
חחחח... הייתי בשוק כשראיתי שכתבו שאשכרה הפועל תל אביב לא הייתה רחוקה מניצחון אחרי משחק אדיר. WTF??? עוד רגע גם תגידו שבאר שבע 'גנבה' תיקו.eitam כתב:כבר באמת שאין לי עוד מה לומר על תקשורת הספורט בארץ. כולם גומרים פה על משחק "הקרבה" אדיר של הפועל ת"א. מחצית ראשונה בעטו פעם אחת לשער מפנדל שלא היה ולא נברא (אבל למה להרוס את הרומנטיקה עם עובדות). מחצית שניה פחות טובה שלהם. משחק שבכל יום אחר היה נגמר עם שלוש במחצית לצערינו נגמר רק 1-1. צריך לשכוח כמה שיותר מהר, לחזור לפוקוס ולהגיע למשחק ביום רביעי רעבים ומרוכזים מתמיד
הצלחתי לכתוב פסקה שלמה בלי אף מילה על הבן **** וחבורתו בצהוב
מבחינת הסטטיסטיקה שלנו - לא הייתה כזאת רעה כמו שזה נראה. הן מבחינת שליטה בכדור ובטח ובטח מבחינת כמות האיומים על השער. ביום יותר רגוע של השחקנים, זה היה נגמר עם לפחות עוד 2 שערים, עם כל הכבוד לאריאל הרוש.
השריקות ואי השריקות ההזויות של השופט הוציאו אותנו משיווי משקל - גם את הקהל וגם את השחקנים.
צריך להתכונן לשידורים חוזרים של סגנון המשחק של הקבוצות שבאות להתמודד מולנו ולא אופתע גם של שיפוט כזה. השחקנים של באר שבע לא צריכים להתעצבן כל פעם שעולים מולנו ליתרון. חזרנו מפיגור של שני שערים מול פאקינג אינטר בהרכב מלא, אין שום סיבה שלא נעשה את זה מול כל הקבוצות של הליגה.
יום רביעי, גמר גביע הטוטו!!!! זה הזמן לסתום את הפיות של כולם עם עוד גביע לארון, יאללה הפועל!!!
לא נורא חברים עם הראש לשבוע הבא וגביע הטוטו כמובן
אין מה לעשות לפעמים נמעד גם מול קטנות
מזל שההתאחדות עוזרת לנו וסכנין חוץ לא יהיה בדוחא (אחרי שקיבלנו גם מתנה מול ביתר במושבה)
מזל שההתאחדות עוזרת לנו וסכנין חוץ לא יהיה בדוחא (אחרי שקיבלנו גם מתנה מול ביתר במושבה)
עוזרת לנו? כי ההתאחדות הסתכלה על לוח המשחקים, ראתה שהמשחק הבא של סכנין ובית"ר נגד ב"ש והחליטה לפסול להם את האיצטדיון נטו בגלל זה?הברון כתב:לא נורא חברים עם הראש לשבוע הבא וגביע הטוטו כמובן
יאללה סע בחזרה לפורום של מכבי טמבל
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 26 דצמבר 2016, 10:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוס מפה יזרע עמלק יאפסהברון כתב:לא נורא חברים עם הראש לשבוע הבא וגביע הטוטו כמובן
על מה אתה מדבר אח? איזו אווירה?אדום זקן כתב:מי שמלין כאן על הקהל יכול להישאר בבית פעם הבאה.
חוצפנים!!
הקהל היה לחוץ פי 300 יותר מאשר השחקנים וזה הקרין מאוד.
אנשים באים שבעים, מנופחים, חושבים שהכל מגיע לנו.
עונת אליפות אחת והפכנו להיות אוהדי מכבי, בחיי שאנחנו מביכים.
סוייר מת.הברון כתב:לא נורא חברים עם הראש לשבוע הבא וגביע הטוטו כמובן
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:לא הכניסו את הפנדל שלנו לתקציר בכלל.
איזה תקציר ראית? מופיע.
eitam כתב:כבר באמת שאין לי עוד מה לומר על תקשורת הספורט בארץ. כולם גומרים פה על משחק "הקרבה" אדיר של הפועל ת"א. מחצית ראשונה בעטו פעם אחת לשער מפנדל שלא היה ולא נברא (אבל למה להרוס את הרומנטיקה עם עובדות). מחצית שניה פחות טובה שלהם. משחק שבכל יום אחר היה נגמר עם שלוש במחצית לצערינו נגמר רק 1-1. צריך לשכוח כמה שיותר מהר, לחזור לפוקוס ולהגיע למשחק ביום רביעי רעבים ומרוכזים מתמיד
הצלחתי לכתוב פסקה שלמה בלי אף מילה על הבן **** וחבורתו בצהוב
הם באמת נתנו משחק הקרבה אדיר. באו מאוד מפוקסים וממוקדי מטרה, ובניגוד לרעננה גם שיחקו כדורגל. להביך את האלופה במגרשה הביתי כשאתה נלחם על חייך בליגה זה לא דבר של מה בכך.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אורי, תעשה לי טובה, בלי יום ענק של הרוש זה היה נגמר בתבוסה.אורי אדום בנשמה כתב:
איזה תקציר ראית? מופיע.
הם באמת נתנו משחק הקרבה אדיר. באו מאוד מפוקסים וממוקדי מטרה, ובניגוד לרעננה גם שיחקו כדורגל. להביך את האלופה במגרשה הביתי כשאתה נלחם על חייך בליגה זה לא דבר של מה בכך.
הרוש היחידי שראוי לקבל מחמאות וטוב גם גל שיש, הם לא נתנו איזה משחק הקרבה כזה גדול, רעננה נתנו משחק הקרבה יותר מהם, בקושי הגענו למצבים מולם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!