+2South Boy כתב:זה מחיר ההיבריס. זה המחיר שמשלם מי שנכנס לאופוריה וחושב שכל הליגה קטנה עליו, זה המחיר שמשלם מי שמדבר על הפרשים כאילו המשחק מתחיל מ-1-0 לו.
יש פה כמה אנשים שאם היו מראים לי את התגובות שלהם בצורה עיוורת הייתי בטוח שמדובר באוהדים של החזירים הצהובים, כמה ניצחונות ונהיינו בלתי מנוצחים? אף אחד לא יכול עלינו?
יותר מאיבוד הנקודות הסתמי הזה מעצבן אותי הלך הרוח מסביב לכל המועדון הזה, היהירות באוויר מצד כולם שחקנים או אוהדים, פחות מ-4-0 לא יספק אתכם? למה מי אתם בכלל?
היהירות היא האויבת הכי גדולה שלנו, ואני מקווה שהשחקנים וכל אותם אוהדים מדושני עונג קיבלו את הכאפה שלהם, בחיים שלכם אל תזלזלו באף אחד לא רק בכדורגל אלא בכל מישור בחיים שלכם.
הפועל באו כמו אריות ונתנו משחק הקרבה מדהים לעומת האנמיות והרכות שלנו, נכון שגרינפלד יקח אותו אלוהים עוד היום תרם הרבה אבל אם היינו יותר טובים היינו מנצחים גם בלעדיו אז הוא לא האישיו בכלל.
תפסיקו לזלזל, תפסיקו לחשוב שאנחנו בלתי מנוצחים, תנו לכל יריב את הכבוד הראוי לו ורק ככה נדרוס, לא בהצהרות שחצניות ומביכות חסרות תוכן.
כמו שהתקשורת מחדירה לשחקנים שהכל גמור, והאליפות בכיס, ככה גם האוהדים. ברחוב, ברשתות החברתיות, בבית כנסת, בכל מקום. בסוף זה מחלחל.
קשה לקחת אליפות. עוד יותר קשה לשמור עליה.