לליגה הלאומית זה באמת הרכב סבבה לגמרי.adomi כתב:ההרכב של הפועל תל אביב לא רע בכלל.
הרבה מהירות בהתקפה וגם קרנף אחד שיכול לתפוס יום טוב.
הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 21:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 21:00, טרנר
רק לי שבוע בלי משחק של הקבוצה עבר ממש לאט?
לפעמים תוצאה משכנעת בהפרש של כמה שערים זה עניין של מזל, כמה סנטימטרים
שהולכים לכאן או לכאן. מה שחשוב זה שנראה טוב, שנשטוף, שנלחץ אותם ונוציא להם את כל האוויר.
אנחנו יכולים לשחק ברמה כזו שהם לא נתקלו בה עד כה ולהכניס את השחקנים הצעירים שלהם לפאניקה.
אין לי ספק שהם יבואו להוכיח, כל קבוצה שתשחק נגדנו תתן את הכל כי רואים בנו אתגר, בטח קבוצה כמו
הפועל שבה כל השחקנים עומדים למכירה אוטוטו. אני באופן אישי מקווה לראות כמה שיותר משחק
בנגיעה (אנחנו מגיעים מהר לרחבה ככה) וכמה שפחות דריבל וסחבת בהנעת כדור (ישחק לרגליים של הפועל).
שהולכים לכאן או לכאן. מה שחשוב זה שנראה טוב, שנשטוף, שנלחץ אותם ונוציא להם את כל האוויר.
אנחנו יכולים לשחק ברמה כזו שהם לא נתקלו בה עד כה ולהכניס את השחקנים הצעירים שלהם לפאניקה.
אין לי ספק שהם יבואו להוכיח, כל קבוצה שתשחק נגדנו תתן את הכל כי רואים בנו אתגר, בטח קבוצה כמו
הפועל שבה כל השחקנים עומדים למכירה אוטוטו. אני באופן אישי מקווה לראות כמה שיותר משחק
בנגיעה (אנחנו מגיעים מהר לרחבה ככה) וכמה שפחות דריבל וסחבת בהנעת כדור (ישחק לרגליים של הפועל).
התרגלתי לתדירות של פעמיים בשבוע. מיום חמישי אני בקריז...Eelect כתב:רק לי שבוע בלי משחק של הקבוצה עבר ממש לאט?
- ForeverRed
מזל זה אלמנט שכל קבוצה צריכה.Eelect כתב:רק לי שבוע בלי משחק של הקבוצה עבר ממש לאט?
אם אחד המצבים הראשונים נגד רעננה נכנס לרשת המשחק מסתיים בתבוסה ואף אחד לא מדבר על תצוגת פח האשפה של סילבס וחייליו.
ובקשה אישית, יש לך אחלה תגובות רק תפסיק לרדת שורות כל כמה מילים. זה משגע את העיניים.
- The red one
הדשא ברחבה בדרומי מזכיר את תחילת העונה שעברה
- יאללה הפועל122
- Title: קרייזי-רד
- יצירת קשר:
ליגת העל: הפועל ב"ש נגד הפועל ת"א שידור ישיר (עלה שידור)
https://www.sidorim.me/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sidorim.me/" onclick="window.open(this.href);return false;
היה אמור להיות שזרוע,בהצלחה גאדיר מגיע לו הזדמותThe red one כתב:הדשא ברחבה בדרומי מזכיר את תחילת העונה שעברה
ForeverRed
כל קבוצה צריכה מזל, פשוט ככל שאתה טוב יותר ככה אתה פחות תלוי במזל. ככה פחות נצטרך להשתמש במילה "אם". לא היינו טובים מול רעננה בלי קשר לזבל הבונקריסטי שהם הציגו מולנו. המצבים שהגענו אליהם לא היו מסוכנים מספיק. אבל לא קרה כלום. מסקרן לראות איך נבוא היום מול עוד קבוצה שתבוא כדי להתגונן על החיים שלה, אבל אמורה להיות פחות ממושמעת מרעננה.
*לגבי הבקשה, זה מצחיק כי לי יותר נוח לקרוא הודעות עם שורות שלא נמשכות לנצח.
גם אני נהנה לקרוא את התגובות שלך, אגב.
נ.ב
ראיתם את שחקני הפועל ת"א בעליה לחימום? נראו כמו קבוצה מתרגשת שעולה בפעם הראשונה לסן-סירו.
כל קבוצה צריכה מזל, פשוט ככל שאתה טוב יותר ככה אתה פחות תלוי במזל. ככה פחות נצטרך להשתמש במילה "אם". לא היינו טובים מול רעננה בלי קשר לזבל הבונקריסטי שהם הציגו מולנו. המצבים שהגענו אליהם לא היו מסוכנים מספיק. אבל לא קרה כלום. מסקרן לראות איך נבוא היום מול עוד קבוצה שתבוא כדי להתגונן על החיים שלה, אבל אמורה להיות פחות ממושמעת מרעננה.
נ.ב
ראיתם את שחקני הפועל ת"א בעליה לחימום? נראו כמו קבוצה מתרגשת שעולה בפעם הראשונה לסן-סירו.

הם עוד לא עלו לחימום
גל שיש כשיר לבסוף. יעלה בהרכב כבלם לצד דגני.
לוזון פותח עם 2 בלמים.
לוזון פותח עם 2 בלמים.
- ForeverRed
יש הבדל בין הגרסאות של המובייל והמחשב.Eelect כתב:ForeverRed
כל קבוצה צריכה מזל, פשוט ככל שאתה טוב יותר ככה אתה פחות תלוי במזל. ככה פחות נצטרך להשתמש במילה "אם". לא היינו טובים מול רעננה בלי קשר ל*** הבונקריסטי שהם הציגו מולנו. המצבים שהגענו אליהם לא היו מסוכנים מספיק. אבל לא קרה כלום. מסקרן לראות איך נבוא היום מול עוד קבוצה שתבוא כדי להתגונן על החיים שלה, אבל אמורה להיות פחות ממושמעת מרעננה.
נ.ב
יכול להיות שאתה כותב מהמחשב וחותך את השורות כדי שייצא יותר נעים לקריאה, אבל אז במובייל רואים חיתוכים לא קשורים כל כמה מילים.
כשעלו לכר הדשא*yedidel כתב:הם עוד לא עלו לחימום
FOREVERED
אני גולש מהמחשב, יכול להיות שיש לזה קשר. אעבוד על זה, לאט לאט.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
גדיר פותח
בראבווו
בראבווו
אני חושב שגאדיר מול הגנה שלא תצא מה16 זה לא הכי יעיל.
מקווה לטעות כרגיל
מקווה לטעות כרגיל
חבל שאין 5 חילופים