taltal כתב:רק אני מפחד מהמשחק הזה?!?
לא יודע יש לי הרגשה לא טובה
גם שהפועל תא כביכול מפורקת
אתה לא לבד
יש לנו רצף של 3 משחקים מאוד חלשים ,ויטור לא פה,מליקסון עוד לא חזר,מכבי ינצחו את אשדוד והפער יצטמק ל6 וזה יוסיף קצת לחץ,הקבוצות של בכר כמעט תמיד מייצרות רצף נצחונות ואז יש רצף של איבוד נקודות, הפועל תל אביב קבוצה לא רעה ותבוא להילחם על חייה או לחילופין השחקנים ירצו להציג את הסחורה לכל קונה ואין במה יותר גדולה מאשר איצטדיון טרנר.
למרות הכל - על הנייר רק אלוהים יכול להציל את הפועל תל אביב מהפסד נוסף
יש לנו רצף של 3 משחקים מאוד חלשים ,ויטור לא פה,מליקסון עוד לא חזר,מכבי ינצחו את אשדוד והפער יצטמק ל6 וזה יוסיף קצת לחץ,הקבוצות של בכר כמעט תמיד מייצרות רצף נצחונות ואז יש רצף של איבוד נקודות, הפועל תל אביב קבוצה לא רעה ותבוא להילחם על חייה או לחילופין השחקנים ירצו להציג את הסחורה לכל קונה ואין במה יותר גדולה מאשר איצטדיון טרנר.
למרות הכל - על הנייר רק אלוהים יכול להציל את הפועל תל אביב מהפסד נוסף
יש משחק שהנאום הזה לא בא ממישהו?
אוהדי ב"ש זה אוהדי המאניה דיפרסיה הכי גדולים בעולם.
לפני שבוע יש כאלה שבעיני רוחם אוהדים בכלל את ברצלונה וחושבים על שיאים ופתאום הפועל תא זה פחד אלוהים. (לא בהכרח אתה).
תהיו בריאים.
ממי אתם חוששים מזגורי שמרים קרן מתיבת החמש ולא מגיע לשער
מדולי מנגה שיכול להבקיע גג בשער של פוטבול
חאלס אז הפסדנו לרעננה היינו עייפים חסרי חשק
קורה,דווקא מהמשחק הזה אני הכי לא חושש או פוחד
נגד ביתר כפס ורעננה חששתי יותר .
פה בטרנר אחרי הפסד אפחד לא יוצא מפה עם נקודות !
avivgolan כתב:
לפני שבוע יש כאלה שבעיני רוחם אוהדים בכלל את ברצלונה וחושבים על שיאים ופתאום הפועל תא זה פחד אלוהים. (לא בהכרח אתה).
תהיו בריאים.
avivgolan כתב:
תהיו בריאים.
דווקא אצלי אפשר לזהות יציבות
תמיד חושש לפני משחק שלנו
שה לשנות הרגלים ומה לעשות שהקבוצה שלנו בעבר בעטה בדלי לא מעט פעמים
יש בי שני צדדים. הצד האחד רוצה שנמשיך בתצוגות של דומיננטיות בלתי ניתנת
לעירעור ושנשתכלל ממשחק למשחק, שנפתח את הכדורגל שלנו לרמות שלא נראו כאן כבר שנים,
והצד השני, שראה שאפילו מול קבוצות בלבל של כפ"ס, בית"ר ורעננה עדיין שום ניצחון לא מונח בכיס.
אני לא חושש מאף יריבה, אבל אני בהחלט חושש מעצמינו. חמי אוזן כתב על זה היום טור בוואלה.
כולם בליגה הכתירו אותנו כבר מזמן לאלופים, תפקידנו הוא לאתגר את עצמינו, ולפעמים דווקא כשלוקחים הצלחה
שלנו כמובן מאליו זה גורם לשחקנים להוריד קצת רגל מהגז ולהרגיש פחות צורך "להוכיח".
זה ההבדל בין קבוצה מצויינת לקבוצה קילרית. אני רוצה שלא נצטרך שום סיבה כדי להוכיח.
שתמיד יהיה בנו את הרעב הזה בלי קשר למצבינו בטבלה. המשך שיפור בליגה יוביל לכיבוש ייעדים גם באירופה.