הפועל רעננה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הפועל רעננה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, נתניה

שליחה על ידי The red one »

:סייף: :סייף:
ForeverRed כתב: עזוב, תן לו שימשיך לצטט תגובות בצורה הפוכה כדי להיות מיוחד.
בתכל'ס אגיד פה משהו אחרון - השני עמודים אחרונים דיי מייצגים את הצביעות של אוהדי הכדורגל. לא בלעדי אלינו, לא בלעדי לארץ. ככה זה אוהדי כדורגל. לטוב ולרע.

כשיש טעות שיפוט נגדנו אז "איכס התאחדות צהובה שופטים של מכבי הורסים את הכדורגל"
כשיש טעות שיפוט בעדנו אז "טוב..טעויות שיפוט..קורה..זה מתקזז..."

אותו דבר פה -
כשמשחקים נגדנו מסריח אז "איכס מסריחים סילבס לגז בבייף לאש גועל נפש זה כדורגל זה ? בעע בושה למקצוע שיכחדו אמן"
כשאנחנו משחקים מסריח (וכן, הקבוצה שיחקה מסריח וקשרה שרוכים ונשכבה על הדשא ונפצעה לה פתאום מכלום ופה משכו דקה ושם עוד חצי דקה ופתאום השוער צמא. בעבר, לא בתקופת בכר כי בכר ווינר ולא יעשה דברים כאלה בכזאת הפגנתיות אף פעם) וזה בא לטובתנו אז "אין מה לעשות, ככה זה כדורגל, כשר אבל מסריח, העיקר ניצחנו"
וכן, הבנתי כבר שמסריח מבחינתכם לא נחשב ללכת לקרן. לא ממש הבנתי באיזה קטע - כי עצירת משחק בגלל "פציעה" או "שתיית מים" אמורה לגרום לשופט לעצור שעון ולהוסיף את הזמן ואילו בזבוז זמן ליד הקרן אוכל את השעון בלי להוסיף זמן..אבל בסדר...

יאללה, נקסט.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

כי כשהכדור חי אתה יכול ללחוץ אותו ולחטוף אותו. כמו שאם השוער משחק ברגל ואתה לא לוחץ אותו זו בעיה שלך.
כשהכדור בחוץ או ביד של השוער אתה יכול מקסימום לדחוף אצבע לטוסיק ולהריח.
זה ההבדל בין לנצל את היכולת שלך (החזקת כדור פנומלית) לבין לנצל את החוקה ואת השופט הצעיר.
נערך לאחרונה על ידי סניור ב 19 דצמבר 2016, 18:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב::סייף: :סייף:

בתכל'ס אגיד פה משהו אחרון - השני עמודים אחרונים דיי מייצגים את הצביעות של אוהדי הכדורגל. לא בלעדי אלינו, לא בלעדי לארץ. ככה זה אוהדי כדורגל. לטוב ולרע.

כשיש טעות שיפוט נגדנו אז "איכס התאחדות צהובה שופטים של מכבי הורסים את הכדורגל"
כשיש טעות שיפוט בעדנו אז "טוב..טעויות שיפוט..קורה..זה מתקזז..."

אותו דבר פה -
כשמשחקים נגדנו מסריח אז "איכס מסריחים סילבס לגז בבייף לאש גועל נפש זה כדורגל זה ? בעע בושה למקצוע שיכחדו אמן"
כשאנחנו משחקים מסריח (וכן, הקבוצה שיחקה מסריח וקשרה שרוכים ונשכבה על הדשא ונפצעה לה פתאום מכלום ופה משכו דקה ושם עוד חצי דקה ופתאום השוער צמא. בעבר, לא בתקופת בכר כי בכר ווינר ולא יעשה דברים כאלה בכזאת הפגנתיות אף פעם) וזה בא לטובתנו אז "אין מה לעשות, ככה זה כדורגל, כשר אבל מסריח, העיקר ניצחנו"
וכן, הבנתי כבר שמסריח מבחינתכם לא נחשב ללכת לקרן. לא ממש הבנתי באיזה קטע - כי עצירת משחק בגלל "פציעה" או "שתיית מים" אמורה לגרום לשופט לעצור שעון ולהוסיף את הזמן ואילו בזבוז זמן ליד הקרן אוכל את השעון בלי להוסיף זמן..אבל בסדר...

יאללה, נקסט.
תודה לך לוחם הצדק, הבלתי נשרף, מנתץ השלשלאות, הלוחש לדרקונים.
תודה לך שאתה מתהלך בקרבנו ושם לנו מראה מול הפנים.
רק אליל כמוך מסוגל לראות את האמת ולהתעלות על צביעות האדם.

תודה.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

כל קבוצה משחקת עם הכלים שלה. אף קבוצה לא תתאבד ותשחק פתוח נגד באר שבע. כל קבוצה לוקחת את החבל שהשופט נותן לה, בודקים את גבולות השופט בכניסה מכוערת בהתחלה או בבזבוז זמן מההתחלה. אם השופט מתיר, למה לא (כך הם מפרשים). גם אנחנו עשינו את זה בעבר הנישכח...

אני (ברוב תמימותי) מצפה מההתאחדות / איגוד השופטים להנחות כיצד לנהוג במקרים של מחלת הנפילה? הנחייה אמיצה מתי להוציא כדור החוצה ומתי לא. לעודד כרטיסים צהובים או/ו לא לפחד להוסיף זמן שמתאים לבזבוז הזמן.
אני חושב שרואים את זה גם בחול, אולי בעצימות נמוכה יותר.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

נווה, אני את שלי אמרתי לך, אבל אני מתעקש שמה שהיה אתמול זה לא שגרתי ועצם התלונות על כך לא מעידות על "הצביעות" של אוהדי בכדורגל בארץ. כמו שאמרתי, אם רעננה היו רצים לקרן ושומרים על הכדור (כמו שרעננה עשתה לנו שנים אגב, עוד בימי הלאומית) לא הייתי מדבר מילה, מה שהם עשו אתמול זה רחוק מאוד מזה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אותי מעצבנות כל אמירות "טוב שההפסד בא עכשיו וכו"
שום הפסד לא טוב. שנה שעברה לקחנו אליפות בשיניים וזה היה הדבר היחיד שחשוב. השנה באמת יש לנו הזדמנות שספק מתי תחזור לשבור שיאים ולהירשם בדפי ההסטוריה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:אותי מעצבנות כל אמירות "טוב שההפסד בא עכשיו וכו"
שום הפסד לא טוב. שנה שעברה לקחנו אליפות בשיניים וזה היה הדבר היחיד שחשוב. השנה באמת יש לנו הזדמנות שספק מתי תחזור לשבור שיאים ולהירשם בדפי ההסטוריה
אמת ויציב.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

אז זהו זה שלנו סופית רק צריך להמר כמה הפרש יהיה בסוף?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אליפות שנייה תספק אותי גם אם לא ניהיה האלופה הכי טובה אבר

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yanivnew91 כתב: אז זהו זה שלנו סופית רק צריך להמר כמה הפרש יהיה בסוף?
לא.
אבל אני מניח שאם נשבור שיאים גם ניקח את התואר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

משהו שמעצבן אותי, זה מרגיש לי שנואקמה ואוגו מקבלים פחות שריקות מאחרים, כי הם חזקים ופיזים ולכן מגע שהיה מוביל לשריקה עם שחקן פחות פיזי לא מוביל לשריקה כשהעבירה מבוצעת עליהם.
אחרי ההפסד לרעננה, ראיתי את בן והבה מתראיין בתוכנית הבוקר של סלוצקי ודומינגז. הם שאלו את והבה האם הוא הכשיל את טוני נואקמה ברחבה במחצית הראשונה. מה הייתה התשובה של והבה? היה מגע, אבל טוני זה לא שחקן רגיל, הוא פיזי וחזק מאוד ולא אמור ליפול מזה. כלומר יש דין למפלצות פיזיות כמו אוגו ונואקמה ויש דין לשחקנים פחות פיזים (כניראה גם אצל השופטים).

סמל אישי של משתמש
arn

שליחה על ידי arn »

מאז הנצחון עלינו רעננה עם מאזן של 4 הפסדים ! יחס 1-11 !!!!!

שלח תגובה