ציטוטים 2016/17

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
adomi

Re: ציטוטים 2016/17

שליחה על ידי adomi »

Totti כתב:אין לכם מה לבזבז את הזמן היקר שלכם מחר בערב. תשארו עם המשפחות.
אם אתם באמת רוצים לעקוב אחרי היריבות הצמודות שלכן, יש ביתר נגד מכבי פתח תקווה בהמשך הערב.

תשתחווו יביניי זוונות
:מתגלגל מצחוק:

כמו אצל האחות בכדורסל

שיהיה ככה כל שנה כל השנה

אמן

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

אם יש משהו אחד שמרגיע אותי באמת, זה האוהדים של מכבי. אני בטוח שהמערכת שם תצא מזה במוקדם או במאוחר ולפחות תנצח את נמושות הליגה, אבל האוהדים שלהם, כל כך תתי רמה, כל כך חוסר מודעות עצמית, אפס תמיכה בקבוצה, כל כך לא אלה שיוציאו את הקבוצה מהבוץ, אחד הקהלים הגרועים בליגה בזמנים קשים. ואלה הווינרים של הכדורגל הישראלי, איזה עצוב. תן לשוטא להישאר עד למשחק ביננו אלוהים. אני רוצה נקמה על אותו משחק מקולל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הווינרים של הכדורגל הישראלי בעיקר בעיני עצמם. בשעת משבר פרצופם האמיתי של מניפי הטיטולים מתגלה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אין אף אוהד אובייקטיבי, גם מאוהדי מכבי (השפויים) עצמם, שאומר שהקהל שלהם הכי טוב במדינה.

אבל למחאת טיטולים אין שום קשר לזה. אפשר להיות הקהל הכי טוב במדינה ולבצע מחאות כאלה בזמנים קשים, זה לא קשור.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

The red one כתב:אין אף אוהד אובייקטיבי, גם מאוהדי מכבי (השפויים) עצמם, שאומר שהקהל שלהם הכי טוב במדינה.

אבל למחאת טיטולים אין שום קשר לזה. אפשר להיות הקהל הכי טוב במדינה ולבצע מחאות כאלה בזמנים קשים, זה לא קשור.
זה אחרי הפסד 4-2 בדרבי שקטע רצף של 8 ניצחונות רצופים למיטב זכרוני. ספר לי עוד על זמנים קשים
קבצים מצורפים
IMG_2912.JPG
IMG_2912.JPG (42.77 KiB) נצפה 3183 פעמים

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: זה אחרי הפסד 4-2 בדרבי שקטע רצף של 8 ניצחונות רצופים למיטב זכרוני. ספר לי עוד על זמנים קשים
אוף אני באמת יוצא סנגור שלהם כל הזמן..אבל נשמע לך באמת הגיוני מה שאמרת? שלט ומחאה כזאת אחרי 8 ניצחונות רצופים? אתה טועה..
https://one.co.il/Article/176463.html" onclick="window.open(this.href);return false;

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

זוכרים שב"ש שרו לנו "איזה כיף 5 הפרש"?
איזה תקופה יפה. אז עוד היינו להם יריב שקול.

ציטוט השבוע
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

The red one כתב: אוף אני באמת יוצא סנגור שלהם כל הזמן..אבל נשמע לך באמת הגיוני מה שאמרת? שלט ומחאה כזאת אחרי 8 ניצחונות רצופים? אתה טועה..
https://one.co.il/Article/176463.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אולי לא 8 אבל היה להם רצף גדול שנקטע בתבוסה בדרבי ומשחק אחרי זה הם עשו מחאה אחת המגעילות שראיתי. אותו המחזור של ה2-2 עם נצרת בוסרמיל ומקרה עזורי.

סמל אישי של משתמש
a-t
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי a-t »

זה שי ! כתב:זוכרים שב"ש שרו לנו "איזה כיף 5 הפרש"?

ציטוט השבוע
זה שי !
ציטוט החודש

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

זה שי ! כתב:זוכרים שב"ש שרו לנו "איזה כיף 5 הפרש"?

ציטוט השבוע
זה שי !
ציטוט השנה.
ומועמד לציטוט העשור.
פחי אשפה מהלכים

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

כשוואקמה יפרוש, אנחנו נהיה שם

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

הכל סבבה וזה אבל אפשר לחכות לפחות שהפער יצמח ל12?
יש חשש קל שמחר עושים פדיחה והפער מחר אשכרה יצטמק ל9

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אין בהם כלום, רק שיבואו

סמל אישי של משתמש
הברון

שליחה על ידי הברון »

adomi כתב:הכל סבבה וזה אבל אפשר לחכות לפחות שהפער יצמח ל12?
יש חשש קל שמחר עושים פדיחה והפער מחר אשכרה יצטמק ל9
עשית תמנחוס
dor69 כתב: זה אחרי הפסד 4-2 בדרבי שקטע רצף של 8 ניצחונות רצופים למיטב זכרוני. ספר לי עוד על זמנים קשים
זה שנים שאף קהל לא כל כך התעלה על עצמו, אפילו לא אנחנו

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

למי שפיספס, קראתי את זה בכמה מקומות, כנראה שזה התחיל מממשתמש בפורום שלהם:

"
לכי תזדייני באר שבע.

לכי תזדייני באר שבע על רגשות הקיפוח, על קלישאות ה-40 שנה, על ניכוס בן גוריון, על הפרחת השממה, המדבר, הספינה שלו, המלכה שלו.

לכי תזדייני על הפיכתך למאמי הלאומית. זאת שכולם אוהבים. זאת שכולם שמחים בשמחתה. זאת שבאמת מפרגנים לה. זאת שמייצגת את ישראל ולא רק את הפועל.

לכי תזדייני על הפיכת הבכיינות לדרך חיים. על אליניב ברדה, מאור בוזגלו ושיר צדק. על בכיינות בכל צעד, בכל בעיטה, בכל מסירה, בכל צלילה.

לכי תזדייני על "הפרויקט הישראלי" שעושה בית ספר להתנשאות של ג'ורדי ומיטש. על חמישה זרים בכל הרכב, על אפס שחקני בית בסגל במשחקים באירופה, על אליניב ברדה שהפך לעלה התאנה הראשון בהיסטוריה שיודע גם לבכות. עלה תאנה עם שבוע שיער רע.

לכי תזדייני באר שבע על הג'נרל מנג'ר/סוכן שעושה עסקים רק עם מועדון אחד. על מנהל קבוצה שפרש אחרי שלא שיחק שנתיים ולא ניהל אפילו קיוסק. על סקאוט שהוא בכלל אוהד. על קונספט שאם הוא נכשל אומרים שהוא התגשמות החאפריות הישראלית.

לכי תזדייני על האצטדיון שבנית ב-200 מיליון שקל מכספי ציבור. שקראת לו על שם איש שעדיין חי כמה דקות מהעיר ושפכת 145 מיליון שקל כספי מסים ישירים של תושבי העיר שיכלו ללכת על תשתיות, בריאות וחינוך לא להתבכיין.

לכי תזדייני על "אשליית הצניעות". על לוק הסינדרלה המשקר. על עשרות המיליונים שנשפכו על כל השחקנים הישראלים הכי בכירים שמכבי תל אביב לא רצתה. על אפס הכנסות, על מינוי במחיר חופשי חודשי משולב. על "הר געש" מחוזק בשירי עידוד מהרמקולים.

לכי תזדייני על השש-בש התמידי בחדר השופטים, גם אם הוא נשמר בגדר קונספט רעיוני. על הפנדל שאת מקבלת עוד לפני הירידה לשדרות רגר. על ג'ון אוגו שסוגר כאן שלוש שנים עם כרטיס אדום אחד. וגם אותו ריינשרייבר שלף. כן, אותו ריינשרייבר מהדייט עם ערן.

לכי תזדייני באר שבע יחד עם האוהדים חסרי המודעות. על זה שאחרי שנה אחת הם כבר הפכו לשבעים. שלא מבינים שצריך ליהנות מהדריסה בינואר ולא רק מהבמות עם צביקה הדר במאי. שמעתיקים שירים מטורנירים בינלאומיים. שהוציאו מהארון חצי מהסלבס של ערוץ שתיים. שרק הם זה מרגש. שכל אחד מהם זוכר איפה הוא היה באליפות ההיא של שלום אביטן בווסרמיל, גם אם הוא הרגע התגייס.

לכי תזדייני באר שבע שאת חיה בפרק של זגורי אימפריה. שעמה יעמיק זאת דרך חיים. שגמלים וסובארו אימפרזה גנובה הם כלי תחבורה לגיטימיים.

לכי תזדייני באר שבע שפתאום חצי מדינה אוהדת אותך. פתאום נזכרו שגדלו בעיר, למדו בבן גוריון, התאשפזו בסורוקה, היו פעם בתחנה המרכזית בדרך לבסיס בטירונות.

לכי תזדייני באר שבע שמעיר של פיפי בדרך לאוטובוס לבסיס ביום ראשון הפכת ל"בירת הסייבר" עם פחות מ-30 חברות הייטק בזמן שרק במערב הרצליה יש יותר מ-130 ופשוט קוראים לה הרצליה, גג פיתוח.

לכי תזדייני באר שבע על ראש העיר שלך שנזכר שהוא אוהב כדורגל כשהבין שזאת דרך להשיג אחוזי תמיכה שאפילו חאפז אל-אסד לא יכל לחלום עליהם. ועל הדרך גם שכח שהוא היה פעם סמולן שנפגש עם יאסר ערפאת בעזה כדי לקדם את השלום. שלום יש רק בקלפי. ובתעודת הזהות של הסקורר ההוא מלפני 40 שנה.

לכי תזדייני באר שבע שקבוצות איכשהו עדיין משחקות מולך פתוח. שכמו שאומרת הקלישאה על משחק ליגה בהיכל, שזה המשחק הכי קל שיש כי משם אפשר רק להרוויח. שלא יקרה כלום אחרי הפסדים מולך. מאמנים מפוטרים אחרי הפסדים למכבי, אצלך זה לא היה קורה.

לכי תזדייני באר שבע על מאמן שאם דודו טופז היה חי הוא היה אומר שזה מביך כמה שהוא שחצן. ש-90% ממנו מלא בעצמו, וב-10% הנותרים דחפו ג'ל. שמבלבל את השחקנים שלו עם מעוין שהופך ליהלום שהופך ל-4-5-8 אלסטי. הוא עוד יגמור כמאמן נבחרת ואז יחזור לגודלו הטבעי. לא רגע לפני 2028, סוף פקיעת החוזה. לא אצל אלונה, אצל דודו.

לכי תזדייני באר שבע על זה שאת לא מתביישת להחנות אורחת גמלים ברחבה במשחקי עונה, לגנוב ניצחון ולא לקבל על זה בראש. עד היום מדברים על הגניבה של זהבי במשחק בטדי בעונה שעברה. בשלושת המשחקים האחרונים בין הקבוצות שיחקת כמו רעננה. עמיחי לא יגיד כלום על זה.

לכי תזדייני באר שבע על מה שעשית לעמיחי. על שהפכת אותו משדר מעצבן שאוהב כדורגל צרפתי לשדר מעצבן שרואה כדורגל במדבר ומשדר אותו כאילו הוא רואה את הענף לראשונה בחייו. גם על זה שהפכת את מוטי איוניר לממטרת קלישאות, אבל לו קצת מגיע.

לכי תזדייני באר שבע על זה שגם כשאנחנו מתייאשים ומשלימים עם העונה הפיננסית את פתאום מפסידה לרעננה, כאילו כדי להפוך את זה למעניין, רק כדי לסובב את הסכין עוד קצת.

לכי תזדייני
"

נשאר לי להגיד:
איך הגורל צחק לכם בפנים

שלח תגובה