תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
הפרק החדש של הפודיום של יוסיפון פשוט מעולה!
שעה שלמה עם חיים סילבס, מדברים עלינו לקראת המחזור הבא (רעננה) ובכלל, וגם המון סביב האימון המודרני. חווייה אחרת לחלוטין מהתקשורת הרגילה.
ממליץ בחום!
שעה שלמה עם חיים סילבס, מדברים עלינו לקראת המחזור הבא (רעננה) ובכלל, וגם המון סביב האימון המודרני. חווייה אחרת לחלוטין מהתקשורת הרגילה.
ממליץ בחום!
אפשר קישור למשתעממים בדרך לעבודה ?סניור כתב:הפרק החדש של הפודיום של יוסיפון פשוט מעולה!
ממליץ בחום!
https://m.soundcloud.com/thepodiumil/77-1silvas" onclick="window.open(this.href);return false;Tal_Hbs כתב: אפשר קישור למשתעממים בדרך לעבודה ?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
באמת שאין על יוסיפוביץ', כל דבר שהוא עושה.סניור כתב:הפרק החדש של הפודיום של יוסיפון פשוט מעולה!
ממליץ בחום!
גם אני אוהב מאוד לקרוא אותו ולשמוע.YallaHapoel כתב: באמת שאין על יוסיפוביץ', כל דבר שהוא עושה.
התחיל להוציא 3 פרקים בשבוע גורם לעביר את הנסיעות לעבודה יופי
כמה חרא יש באתרי ספורט(5 וone(
אלונה רושמת שלא התראיינה בגרמניה ולא מדברת על קהלים וקבוצות אחרות והכותרות עדיין בשני האתרים מצטטות כאילו הדברים נאמרו בוודאות על ידה
אלונה רושמת שלא התראיינה בגרמניה ולא מדברת על קהלים וקבוצות אחרות והכותרות עדיין בשני האתרים מצטטות כאילו הדברים נאמרו בוודאות על ידה
עזוב את זה, יותר הזוי מבחינתי שגם בגרמניה הנאורה מנפיצים ציטוטים.adomi כתב:כמה חרא יש באתרי ספורט(5 וone(
הכתב הודה שהמציא את הציטוט
- The red one
מה זה הודה..a-t כתב:הכתב הודה שהמציא את הציטוט
התחרט
התנצל
לא אופתע אם נראה סרטון בסגנון דעאש כשאלונה עורפת לו את הראש
- yanivnew91
עיתונאי זה עיתונאי זה עיתונאיNoam98 כתב: עזוב את זה, יותר הזוי מבחינתי שגם בגרמניה הנאורה מנפיצים ציטוטים.
בכל העולם ממציאים ציטוטים ומסלפים עובדות
וואי מאיר אינשטיין,
הבנאדם נשמע גמור
הבנאדם נשמע גמור
אז השמועות היו נכונות...
מאיר אינשטיין בכיסא גלגלים בגלל פגיעה במערכת השרירים.
רק בריאות איש יקר
רק בריאות איש יקר

סליחה שאני קצת בוטה.maor20094 כתב:אז השמועות היו נכונות...
רק בריאות איש יקר
רפואה שלמה אני מאחל לו מכל ליבי.
איש יקר? רחוק מאוד מלהיות כזה.
מבחינתי כל עם ישראל הוא יקר, חבל שאתה רואה את זה ככה.אלדר כתב: סליחה שאני קצת בוטה.

- The red one
דווקא מאיר נחשב יחסית לקונזצוס, בכלל, השלישייה הזאת (רמי-מאיר-יורם) אף פעם לא נחשבו לאנשים ג'סי רוח או שפלים כפי שהיום הרבה לא מעט אנשי תקשורת ספורט מצויירים
מה כל כך ״לא יקר״ במאיר?
מה כל כך ״לא יקר״ במאיר?
אלדר כתב: סליחה שאני קצת בוטה.