MikiRed כתב:אוחנה צעיר עם קבלת החלטות לא טובות, מה שמאפיין צעיר. אתמול כשהיה צריך לבעוט לשער לא בעט, ואחרי ההפסקה (לדעתי בעקבות תדריך של בכר) לא הפסיק לבעוט כשהיה צריך למסור.
אבל הוא בלתי צפוי ויודע לתקוף ולפרק הגנות, כולל אתמול בהכנסת הכדור ללוסיו. אני בטוח שבכר עובד איתו פרטנית, והוא בגיל שיכול עדיין ללמוד. בהרכב של שלושה קשרים אחד חייב להיות יצירתי.
אני איתך. כשמליקסון בחוץ הוא צריך לשחק.
חוץ מזה שמי שאומר שהוא לא אגרסיבי צריך ללכת לטבלת התאקלים ולראות איפה הוא ממוקם
משהו ששמתי לב בשני המשחקים האחרונים:
מחצית ראשונה על הפנים ושנייה הרבה יותר טובה.
הגורם לדעתי הכי משמעותי זה שבעקבות כח ההרתעה שיצרנו השנה קבוצות מגיעות נגדנו במוטיבציה גבוהה לתת את כל מה שיש ולעומת זאת לנו יש נטיה כזאת לבוא בגישה יותר קלילה ולכן הפתיחה שלנו היא הרבה יותר מהוססת. מצד אחד זה לא טוב כי אנחנו סופגים שער ומתחילים את המשחק מפיגור אבל מצד שני היריבות מתעייפות הרבה יותר ובמחצית השנייה נחלשות משמעותית.
אתמול הרכב שני שלנו יכל לכבוש לפחות 4 שערים נגד הרכב ראשון של הפועל חיפה. אם לא העייפות של השחקנים שלנו אחרי המשחק נגד סוטון בית"ר גם היתה מקבלת 5.
רואים שהיתרונות האתלטיים שלנו באים לידי ביטוי נגד כל קבוצות הליגה(חוץ מ.. ואולי גם מכבי חיפה).
רעננה תבוא להסתגר- אפשר להכניס חלק מההרכב המשני להתיש אותם במחצית הראשונה בלי לחץ ובשנייה להכניס יותר שחקנים טכניים ולפרק אותם.
ההרכב שלי:
גורש
קורהוט אוחיון צדק ביטון
הובאן שבתאי אוגו/ראדי
וואקמה שהר ולוסיו
adomi כתב:משהו ששמתי לב בשני המשחקים האחרונים:
מחצית ראשונה על הפנים ושנייה הרבה יותר טובה.
הגורם לדעתי הכי משמעותי זה שבעקבות כח ההרתעה שיצרנו השנה קבוצות מגיעות נגדנו במוטיבציה גבוהה לתת את כל מה שיש ולעומת זאת לנו יש נטיה כזאת לבוא בגישה יותר קלילה ולכן הפתיחה שלנו היא הרבה יותר מהוססת. מצד אחד זה לא טוב כי אנחנו סופגים שער ומתחילים את המשחק מפיגור אבל מצד שני היריבות מתעייפות הרבה יותר ובמחצית השנייה נחלשות משמעותית.
אתמול הרכב שני שלנו יכל לכבוש לפחות 4 שערים נגד הרכב ראשון של הפועל חיפה. אם לא העייפות של השחקנים שלנו אחרי המשחק נגד סוטון בית"ר גם היתה מקבלת 5.
רואים שהיתרונות האתלטיים שלנו באים לידי ביטוי נגד כל קבוצות הליגה(חוץ מ.. ואולי גם מכבי חיפה).
רעננה תבוא להסתגר- אפשר להכניס חלק מההרכב המשני להתיש אותם במחצית הראשונה בלי לחץ ובשנייה להכניס יותר שחקנים טכניים ולפרק אותם.
ההרכב שלי:
גורש
קורהוט אוחיון צדק ביטון
הובאן שבתאי אוגו/ראדי
וואקמה שהר ולוסיו
במחצית להכניס את אוחנה ובוזגלו.
זה היה ככה גם שנה שעברה, בש קבוצה של מחצית שניה בעיקר בגלל הכושר והלחץ שגומר את היריב. היו המון משחקים שגמרנו ב 0-0 מחצית ראשונה וניצחנו.