סיכום סיבוב
Re: סיכום סיבוב
המצטיין: ויטור. לא היה בלם כזה בישראל נקודה.
המאכזב: ההגדרה למאכזב היא שחקן שהגיע עם ציפיות מסוימות וכשל באופן מוחלט בעמידה בהן, אני לא חושב שיש שחקן כזה בבאר שבע. כולם נותנים תפוקה מדהימה וגם שחקני הספסל נותנים את שלהם במידת הצורך.
המפתיע: ראדי, תמיד הוא היה טוב אבל בחודשיים האחרונים הבנאדם נראה כמו צ'אבי על סטרואידים.
המשחק: יש יותר כיף מלזיין את מכבי?
השער: רוצה לבחור את הסומבררו של אוחנה, חושב שהשערים של ראדי וטוני מול אשדוד היו לא פחות יפים.
המאכזב: ההגדרה למאכזב היא שחקן שהגיע עם ציפיות מסוימות וכשל באופן מוחלט בעמידה בהן, אני לא חושב שיש שחקן כזה בבאר שבע. כולם נותנים תפוקה מדהימה וגם שחקני הספסל נותנים את שלהם במידת הצורך.
המפתיע: ראדי, תמיד הוא היה טוב אבל בחודשיים האחרונים הבנאדם נראה כמו צ'אבי על סטרואידים.
המשחק: יש יותר כיף מלזיין את מכבי?
השער: רוצה לבחור את הסומבררו של אוחנה, חושב שהשערים של ראדי וטוני מול אשדוד היו לא פחות יפים.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
תגיד עוד פעם ילד, כי זה נורא רלוונטי לדיון.adomi כתב: לגבי הכולכם טועים וה6 שחקנים -ילד ,קצת לצאת מהקופסה לא יזיק לך. עקשנות וחשיבה מקובעת זה קצת אינפנטילי.
לגבי המשחק באירופית- ילד, אני לא מטומטם פשוט אי אפשר להזכיר שום משחק כמשחק הסיבוב גם כשמדובר רק במשחקי הליגה כשהיה משחק כזה ב2016
לוסיו לא מאכזב? תעבור לפוסט שלו ותראה כמה שהתאכזבו וחוצמזה שמותר לסייג ולומר שהוא מאכזב חלקית. ואין שום קשר למחיר שלו יש קשר למה שציפינו שיביאו מבחינת התוצאה. ושוב אני לא מאוכזב בגדול.
אבל זה יפה שהגבת לפוסט שנאמר בלשון קלילה באותה רצינות שפתרת תשובה בבגרות במתמטיקה
- dardasmiley
לא יכול להגיד על אף אחד שמשחק קבוע שהוא איכזב אותי. בטח לא הובאן כמו שהרוב פה בחרו שאני מבסוט עליו.Totti כתב: באמת בחרת בשבתאי? למה לא ברן רובין?
מצד שני בינואר הקודם הייתי בטוח ששבתאי הולך לתפוס מקום של קבע גרוטציה לגיטימית, בפועל? ישב לא רחוק ממני בשער 1 רוב הסיבוב.
ציפיות>ממה שקורה בפועל ==> אכזבה
חבר׳ה אני חושב שצריך קצת פרופורציות
כמובן שהכל כאן הוא ביחס לרף שהשחקנים עצמם הציבו לנו.
הובאן זה אגדה גם כשהוא לא בשיא. אוהבים אותו, רוצים לראות ממנו מה שהוא יודע ומסוגל.
גם בן שהר שכמעט ולא נבחר חלוץ ענק.
זה לא אומר שלא מעריכים.
אין פה שום מטרה לפגוע באף שחקן.
כמובן שהכל כאן הוא ביחס לרף שהשחקנים עצמם הציבו לנו.
הובאן זה אגדה גם כשהוא לא בשיא. אוהבים אותו, רוצים לראות ממנו מה שהוא יודע ומסוגל.
גם בן שהר שכמעט ולא נבחר חלוץ ענק.
זה לא אומר שלא מעריכים.
אין פה שום מטרה לפגוע באף שחקן.
המצטיין: וואקמה (ויטור וראדי ממש אחריו)
המאכזב: לא התאכזבתי מאף אחד( אולי קצת מוובה בראון-ציפיתי ליותר)
המפתיע: בן ביטון- עשה התקדמות עצומה(לוסיו מיד אחריו)
המשחק:אני צריך לראות שוב
השער:מיכאל אוחנה( הסלאלום של טוני והסלאלום של ויטור)
המאכזב: לא התאכזבתי מאף אחד( אולי קצת מוובה בראון-ציפיתי ליותר)
המפתיע: בן ביטון- עשה התקדמות עצומה(לוסיו מיד אחריו)
המשחק:אני צריך לראות שוב
השער:מיכאל אוחנה( הסלאלום של טוני והסלאלום של ויטור)
- yanivnew91
המצטיין: מיגל
המאכזב: אין
המפתיע: בן ביטון בגרף שיפור שלא עוצר. מוכיח את עצמו כל פעם מחדש.
המשחק: הניצחון על מכבי. כמה עוצמה הייתה שם.
השער: אוחנה כמובן.
המאכזב: אין
המפתיע: בן ביטון בגרף שיפור שלא עוצר. מוכיח את עצמו כל פעם מחדש.
המשחק: הניצחון על מכבי. כמה עוצמה הייתה שם.
השער: אוחנה כמובן.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כולם מצטיינים, כולם ענקיים, הקבוצה הכי גדולה שלנו שראיתי אי פעם.
מהגדולות אם לא הגדולה שהיתה בארץ בכלל.
מאוהב בהם. מהצוות המקצועי ועד לאחרון השחקנים!

מאוהב בהם. מהצוות המקצועי ועד לאחרון השחקנים!

המצטיין: לויטה
המאכזב: קינגסטון
המפתיע: איציק וקנין
המשחק: 1-3 על בני יהודה
השער: וקנין נגד בני יהודה
המאכזב: קינגסטון
המפתיע: איציק וקנין
המשחק: 1-3 על בני יהודה
השער: וקנין נגד בני יהודה
מצטיין: טוני
מאכזב: הובאן (לא הגיע לליגה לצערי)
מפתיע: ראדי (הפסיד בנקודות לטוני את המצטיין)
המשחק: מכבי בבית (לא משחק גדול מקצועית, אבל מבחינה רגשית מנצח בגדול)
השער: בוזגלו נגד מכבי (היו יפים יותר כנראה אבל מבחינת מאני טיים ומשמעות בוחר בו)
מאכזב: הובאן (לא הגיע לליגה לצערי)
מפתיע: ראדי (הפסיד בנקודות לטוני את המצטיין)
המשחק: מכבי בבית (לא משחק גדול מקצועית, אבל מבחינה רגשית מנצח בגדול)
השער: בוזגלו נגד מכבי (היו יפים יותר כנראה אבל מבחינת מאני טיים ומשמעות בוחר בו)
מצטיין: וואקמה
מאכזב: שהר- למרות החודש הטוב שלו הוא נעלם לפרקי זמן ארוכים ומשמעותיים מדי
מפתיע: גדיר- לא האמנתי שיכול לחזור מהפציעה כל כך מהר ולתת ערך מוסף כזה.. לדעתי החלוץ הכי טוב שיש בסגל נכון להיום
המשחק: בית״ר חוץ- מציג הכי טוב כמה עוצמה יש בקבוצה הזו
השער: בוזגלו נגד חיפה... שער שכולו קלאס וקילריות
מאכזב: שהר- למרות החודש הטוב שלו הוא נעלם לפרקי זמן ארוכים ומשמעותיים מדי
מפתיע: גדיר- לא האמנתי שיכול לחזור מהפציעה כל כך מהר ולתת ערך מוסף כזה.. לדעתי החלוץ הכי טוב שיש בסגל נכון להיום
המשחק: בית״ר חוץ- מציג הכי טוב כמה עוצמה יש בקבוצה הזו
השער: בוזגלו נגד חיפה... שער שכולו קלאס וקילריות
ללא ספק, אנחנו הקבוצה הטובה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי וגם בתור קהל אנחנו לא רואים אף אחדRedRock כתב:כולם מצטיינים, כולם ענקיים, הקבוצה הכי גדולה שלנו שראיתי אי פעם.
מאוהב בהם. מהצוות המקצועי ועד לאחרון השחקנים!![]()
![]()
אתם לא, אנחנו כן.הברון כתב: ללא ספק, אנחנו הקבוצה הטובה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי וגם בתור קהל אנחנו לא רואים אף אחד
ה"ילד" הזה הרבה יותר נעים ממך לקריאה.adomi כתב: לגבי הכולכם טועים וה6 שחקנים -ילד ,קצת לצאת מהקופסה לא יזיק לך. עקשנות וחשיבה מקובעת זה קצת אינפנטילי.
לגבי המשחק באירופית- ילד, אני לא מטומטם פשוט אי אפשר להזכיר שום משחק כמשחק הסיבוב גם כשמדובר רק במשחקי הליגה כשהיה משחק כזה ב2016
לוסיו לא מאכזב? תעבור לפוסט שלו ותראה כמה שהתאכזבו וחוצמזה שמותר לסייג ולומר שהוא מאכזב חלקית. ואין שום קשר למחיר שלו יש קשר למה שציפינו שיביאו מבחינת התוצאה. ושוב אני לא מאוכזב בגדול.
אבל זה יפה שהגבת לפוסט שנאמר בלשון קלילה באותה רצינות שפתרת תשובה בבגרות במתמטיקה
בנוסף להגיד "לצאת מהקופסה" לא עושה אותך בהכרח לאחד כזה ובטח לא לצודק.
לצאת מהקופסה זה לבחור בשער אחר יפה שהוא לא של אוחנה, לבחור שלא לבחור בשחקן המאכזב, אבל לבחור 6 שחקנים למצטיין? זה לא לצאת מהקופסה זה פשוט לא לבחור במצטיין הסיבוב ובעצם הופך את מה שרשמת לפרשנות שלך לגבי 6 השחקנים החשובים בקבוצה לטעמך.
לכתוב ילד בכל שורה שנייה ולנסות להצטייר כציפור דרור חופשייה זה אולי נחמד לקריאה אבל לא מתאים לסיטואציה, עשית הכל חוץ מלבחור בהתאם לקונספט שהוצג פה.
בא לך להיות יצירתי? תפתח קונספט אחר זה יכול היה לעבוד.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יכול פשוט להיות שאנחנו לא באותו ראשoranu כתב:
ה"ילד" הזה הרבה יותר נעים ממך לקריאה.
בנוסף להגיד "לצאת מהקופסה" לא עושה אותך בהכרח לאחד כזה ובטח לא לצודק.
לצאת מהקופסה זה לבחור בשער אחר יפה שהוא לא של אוחנה, לבחור שלא לבחור בשחקן המאכזב, אבל לבחור 6 שחקנים למצטיין? זה לא לצאת מהקופסה זה פשוט לא לבחור במצטיין הסיבוב ובעצם הופך את מה שרשמת לפרשנות שלך לגבי 6 השחקנים החשובים בקבוצה לטעמך.
לכתוב ילד בכל שורה שנייה ולנסות להצטייר כציפור דרור חופשייה זה אולי נחמד לקריאה אבל לא מתאים לסיטואציה, עשית הכל חוץ מלבחור בהתאם לקונספט שהוצג פה.
בא לך להיות יצירתי? תפתח קונספט אחר זה יכול היה לעבוד.
בחרתי 6 מצטיינים כי אני חושב שהם התעלו על עצמם עד עכשיו ואף אחד לא עשה את זה יותר מהשני. הכולכם טועים לא נכתב כדי שתיקחו את זה ברצינות כפי שנראה שחלק מכם לקחתם.
הילד כמה פעמים נועד להדגשה.. כי רק התנהגות ילדותית מחפשת מגיב ספציפי להתעלק עליו ולנסות להיתפס לכל שטות בצורה קטנונית.
אתה עף יותר מידיי על תגובה שהיא סוג של הלצה וכך גם המגיב הקודם שהעיר, בחרתי להתעלם ממנו כי אז זה היה קטנוני מצידי אבל אני רואה שעוד כמה "לקחו ללב".. אז כדאי שאסביר את עצמי.
ואם אתה רוצה תגובה רצינית ענינית אז בבקשה :קפוץ לי!
ותחשבו על זה