לוסיו
Re: לוסיו
הוא חלוץ מעולה וסופר יעיל, לא צריך לשחק באגף.
- ForeverRed
מת על האישיות שלו. מותק של בחור.
מקצועית, לא כוס התה שלי.
לוסיו מתאים למשחקים עומדים שבהם אנחנו שוכבים על היריבה. במשחק עם מעברים מהירים כמו היום הוא לא אפקטיבי.
מעלה גם את שהר וגם את גאדיר כרגע לפניו.
מאמין שעם התנועה שלהם הם גם מסיימים את המשחק הזה עם שער (לפחות).
מקצועית, לא כוס התה שלי.
לוסיו מתאים למשחקים עומדים שבהם אנחנו שוכבים על היריבה. במשחק עם מעברים מהירים כמו היום הוא לא אפקטיבי.
מצטער, לא מסכים איתכם.
מאוד מרוצה ממנו.
אפס אגו, השקעה בשמיים. לא מנסה לכפות את המשחק על עצמו, מבין את מקומו ועושה למי שמסביבו עבודה קלה יותר.
מת עליו, אחלה לוסיו.
מאוד מרוצה ממנו.
אפס אגו, השקעה בשמיים. לא מנסה לכפות את המשחק על עצמו, מבין את מקומו ועושה למי שמסביבו עבודה קלה יותר.
מת עליו, אחלה לוסיו.
אם היה מבצע כמו חושב הוא היה הרבה יותר טוב.
אפשר להשתדרג בקיץ, אבל בסה"כ עושה את העבודה ומוסיף פיזיות שישראלי לא מסוגל לתת.
אפשר להשתדרג בקיץ, אבל בסה"כ עושה את העבודה ומוסיף פיזיות שישראלי לא מסוגל לתת.
כנראה שבכר מצפה ממנו לדברים אחרים, ובשורה התחתונה הוא מספק לו אותם, כל עוד מנצחים קשה להתווכח עם זה.ForeverRed כתב:מת על האישיות שלו. מותק של בחור.
מקצועית, לא כוס התה שלי.
די מאכזב.
לא הייתי פוסל שינוי כיוון בענינו.
הוא חלוץ טוב, אבל צריך יותר מידי מצבים לכבוש ויותר מידח פעמים לא מעורב.
אגב, גאדיר אתמול כובש צמד. ההגנה הכבדה שלהם היתה בהזמנה עבורו
לא הייתי פוסל שינוי כיוון בענינו.
הוא חלוץ טוב, אבל צריך יותר מידי מצבים לכבוש ויותר מידח פעמים לא מעורב.
אגב, גאדיר אתמול כובש צמד. ההגנה הכבדה שלהם היתה בהזמנה עבורו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
מה זה לא סקורר? הוא חלוץשיש כתב:היום הוא עבד יפה בשביל החברים , הוא לא סקורר כנראה והביאו אותו לעשות מה שעשה היום

אף אחד לא ציפה שיחורר רשתות, אם היו רוצים סקורר היו משלמים יותרThe red one כתב: מה זה לא סקורר? הוא חלוץ
מאכזב , עצם העובדה שהוא זר גורם לי לחשוב לשחרר אותו ולהביא משהו טוב יותר.
שוינפלד על המדף במחיר שפויי לא עדיף על לוסיו? באמת שואל אותכם.
לא.גיא חניה כתב:מאכזב , עצם העובדה שהוא זר גורם לי לחשוב לשחרר אותו ולהביא משהו טוב יותר.
הוא הזר השישי וזה זר פיילוטגיא חניה כתב:מאכזב , עצם העובדה שהוא זר גורם לי לחשוב לשחרר אותו ולהביא משהו טוב יותר.
לא יודע, לא בטוח שלא.גיא חניה כתב:מאכזב , עצם העובדה שהוא זר גורם לי לחשוב לשחרר אותו ולהביא משהו טוב יותר.
משבצת הזר עוד תחסר לנו
שוב, זר שישי חייב להיות זר שיודע שהוא לא כוכב ולא תמיד משחק. אמנם יוצא שהוא משחק יותר מהובאן בליגה, אבל זה מכורח הנסיבות.
אני חושב שהוא נותן לנו דברים שאף שחקן אחר שלנו לא נותן ואתמול הוא עשה את זה הרבה. חוץ מזה, אם הובאן עוצר את הכדור לפני שהוא בועט/ משאיר לראדי שהיה אחריו, הוא גם מסיים עם בישול מאוד יפה את המשחק אתמול.
אני חושב שהוא נותן לנו דברים שאף שחקן אחר שלנו לא נותן ואתמול הוא עשה את זה הרבה. חוץ מזה, אם הובאן עוצר את הכדור לפני שהוא בועט/ משאיר לראדי שהיה אחריו, הוא גם מסיים עם בישול מאוד יפה את המשחק אתמול.
במחיר שפוי?לפי השמועות(לא, לא ספורט 1) קרויף מוכן לשלם עליו למעלה ממיליון יורו.גיא חניה כתב:מאכזב , עצם העובדה שהוא זר גורם לי לחשוב לשחרר אותו ולהביא משהו טוב יותר.
בדיוק מהסיבה שציינת עם הובאן, יש לזר השישי משמעות אחרת אצלנו. הובאן הוא "השישי"סניור כתב:שוב, זר שישי חייב להיות זר שיודע שהוא לא כוכב ולא תמיד משחק. אמנם יוצא שהוא משחק יותר מהובאן בליגה, אבל זה מכורח הנסיבות.