חח עובדתית הגעת לפורום בהצלחות.אדום זקן כתב: חחחחח זרעון קטן.
בזמן שאתה התכתבת בפורום ולמדת את הא' ב' אנחנו נסענו לחורים כדי לראות בעיניים.
נתחיל מזה שתגיע למשחקים אחרי זה נעבור הלאה.
חח וממש אתה יודע אם אני מגיע למשחקים או לא.
חח עובדתית הגעת לפורום בהצלחות.אדום זקן כתב: חחחחח זרעון קטן.
בזמן שאתה התכתבת בפורום ולמדת את הא' ב' אנחנו נסענו לחורים כדי לראות בעיניים.
נתחיל מזה שתגיע למשחקים אחרי זה נעבור הלאה.
מה אני אגיד לך,כמות ההצלחות ב2010 הייתה מהגדולות שידענו.zivmay כתב:
חח עובדתית הגעת לפורום בהצלחות.
א. תרגיעzivmay כתב:
השנון של הפורום בפעולה. אשרייך.
לא מפתיע שבעיקר החסרי מושג יוצאים מהחורים, רחמים.
ns75 כתב:
א. תרגיע
ב. היו פה הרבה שביקרו את בוזגלו על ההתנהלות שלו ואת זה אני יכול להבין, אבל אתה בשנה ומשהו האחרונות הפלגת להסביר לנו למה הוא לא שחקן מבחינה מקצועית, חסר טכניקה, חסר יכולת וכו׳ וכו׳
אל תתחבא עכשיו מאחורי תירוצים כמו ״ ברק בכר שיפר אותו״ כי הוא לא לימד אותו מה שהוא עשה נגד אינטר בחוץ או מכבי בבית וגם לא מה שהוא עשה מול כ״ס וסאוטהמפטון
לפעמים במקום להתפתל ולהאשים את כל העולם מותר גם להודות בטעות ולהתנצל
בכר לא לימד אותו להיות שחקן יותר שלם, הוא פשוט גרם לו להבין שאין לו ברירה אלא לשנות את המשחק שלו אם הוא רוצה מקום ב11 של הקבוצה הזאת.ns75 כתב:
א. תרגיע
ב. היו פה הרבה שביקרו את בוזגלו על ההתנהלות שלו ואת זה אני יכול להבין, אבל אתה בשנה ומשהו האחרונות הפלגת להסביר לנו למה הוא לא שחקן מבחינה מקצועית, חסר טכניקה, חסר יכולת וכו׳ וכו׳
אל תתחבא עכשיו מאחורי תירוצים כמו ״ ברק בכר שיפר אותו״ כי הוא לא לימד אותו מה שהוא עשה נגד אינטר בחוץ או מכבי בבית וגם לא מה שהוא עשה מול כ״ס וסאוטהמפטון
אתה פנית אליי ואני אמור להרגיע? מפתיע.ns75 כתב:
א. תרגיע
2010? לא מדבר על השנה הזו, אבל גם אז לא ראיתי אותך פה.אדום זקן כתב: מה אני אגיד לך,כמות ההצלחות ב2010 הייתה מהגדולות שידענו.
עד היום אני לא מתאושש מהדאבל.
קראו לו שם "אדום צעיר"zivmay כתב:
2010? לא מדבר על השנה הזו, אבל גם אז לא ראיתי אותך פה.
מדבר על שנת 2004 עם HBS המהולל.
אני מבין שהעובדה שהצטרפתי לפורום ב-2014 הופכת אותי לאוהד הצלחות... נו, שוין.zivmay כתב:
חח עובדתית הגעת לפורום בהצלחות.
delta7 כתב: אני מבין שהעובדה שהצטרפתי לפורום ב-2014 הופכת אותי לאוהד הצלחות... נו, שוין.
אורי אדום בנשמה כתב:
חנקת לי ת'צורה עם ה"שוין"
אהה 2004 אז תגיד.zivmay כתב:
2010? לא מדבר על השנה הזו, אבל גם אז לא ראיתי אותך פה.
מדבר על שנת 2004 עם HBS המהולל.
התגלגלת על ערסל בגואה עם צעיף של בית"ר ירושלים. נא לדייק.אדום זקן כתב: אהה 2004 אז תגיד.
צודק,בדיוק התגלגלתי על ערסל בגואה.
לא היה שם wifi.
של פ.צ מומבאייThe red one כתב: התגלגלת על ערסל בגואה עם צעיף של בית"ר ירושלים. נא לדייק.