הצגה מדהימה שגרמה לי להתרגשות ולהרעדת קומה שלמה בבית המלון מהצעקות במהלך ובסוף המשחק.
הסגנון של דיוקוביץ' הוא הסגנון השנוא ביותר על דודי ולצערי כמעט ואין כאן מאצ' אפ ואני אופתע
מאוד אם דודי יצליח לתת פייט. מצד שני דודי מפתיע כל פעם מחדש ונקווה שאתבדה.
אריק כתב:הצגה מדהימה שגרמה לי להתרגשות ולהרעדת קומה שלמה בבית המלון מהצעקות במהלך ובסוף המשחק.
הסגנון של דיוקוביץ' הוא הסגנון השנוא ביותר על דודי ולצערי כמעט ואין כאן מאצ' אפ ואני אופתע
מאוד אם דודי יצליח לתת פייט. מצד שני דודי מפתיע כל פעם מחדש ונקווה שאתבדה.
הכדור הוא עגול.. ודודי הוא גדול!!!
עכשיו לך תדע....
משחק פשוט גדול לדודי סלע שיעלה אותו לאזור ה-30 בעולם.
המשחק הבא יהיה פשוט בילתי אפשרי בשבילו מול יריב סופר איכותי שנמצא במומנטום אדיר. אבל ניסים יכולים לקרות, לא?
אגב,
רק אני חושב שג'יזלה דולקו פשוט פצצת על??
ולמי שלא מכיר, קבלו את הבת זוג של שחר פאר למשחקי הזוגות נשים, וזאת שהדיחה את שאראפובה (במה שמכונה "דרבי הכוסיות" של ווימבלדון): https://www.icelebz.com/celebs/gisela_d ... oto13.html" onclick="window.open(this.href);return false;
חחח תאמין לי אורי, אם יש משהו ששווה לראות טניס נשים (ואולי גם טניס בכלל) זה רק בגלל פצצות כאלו...
רק כמה חבל שלא היא ולא שאראפובה כבר בטורניר - מה שמשאיר לנו את סאפינה (עם הכרס הקטנה), ואת האחיות וויליאמס שמנסות להתחרות ביניהן מי יותר דומה לגבר (מה ניסגר עם התסרוקת של סארינה לעזאזל?!?!!!).
8red כתב:חחח תאמין לי אורי, אם יש משהו ששווה לראות טניס נשים (ואולי גם טניס בכלל) זה רק בגלל פצצות כאלו...
רק כמה חבל שלא היא ולא שאראפובה כבר בטורניר - מה שמשאיר לנו את סאפינה (עם הכרס הקטנה), ואת האחיות וויליאמס שמנסות להתחרות ביניהן מי יותר דומה לגבר (מה ניסגר עם התסרוקת של סארינה לעזאזל?!?!!!).
שיהיה לי זמן אני אתן לך כמה לינקים לבחורות שבאמת נראות טוב בסבב ויש הרבה כאלה (יש כמה חדשות).
היום באזור 16.00 במגרש 3 (אותו המגרש נגד רוברדו) שמהווה בית קברות למדורגים.
הרבה ישראלים ביציע והאח עופר (המשוגע) שטס אתמול יעודדו את דודי בשאיפה ליום
גדול. שיהיה בהצלחה.