שיוסיפו את זה לספר הבא של אלון מזרחי.אדום זקן כתב:אורן ניסים במשפט ענק בתכנית שבת במגרש.
"פלט (שהוא מתכוון לפלטהאוזן כמובן) קיבל שני שערים בטוחים שהיה צריך לעצור".
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
ממתי אנחנו מתייחסים לכל סניטר בסורוקה?זה שי ! כתב:ושי מוגלובסקי הזה צריך לקבל פצצה
מעצבן אותי
זה שי !
תכף נתבאס מאמיר אבוטבול.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מה הפעם?זה שי ! כתב:ושי מוגלובסקי הזה צריך לקבל פצצה
מעצבן אותי
זה שי !
פרסם-אביאל כתב: מה הפעם?
אוהדי ב"ש מאושרים:"אנחנו מטיילים לאליפות"
- ForeverRed
כשאתה כתב כושל, לא נותר לך אלא להסתמך על ציטוטים ממדיות חברתיות כאלה ואחרות.
- The red one
בכל יום רביעי בחודש דצמבר מ20:00-22:00 תשודר ברדיו דרום תכנית ספורט דרומית, מהבוקה ספורט בר (ליד האינטרפול בביג) - מתחילים ברביעי הקרוב (מחר)
התכנית תוקדש כמעט כולה להפועל באר שבע. במהלך השידורים יהיו במקום מבצעים על אוכל ושתייה אז אם בא לכם לצאת לאכול ולשתות איפשהוא - זה המקום, גם ייתכן ושחקנים יגיעו לחלק מהשידורים.
רק מיידע
התכנית תוקדש כמעט כולה להפועל באר שבע. במהלך השידורים יהיו במקום מבצעים על אוכל ושתייה אז אם בא לכם לצאת לאכול ולשתות איפשהוא - זה המקום, גם ייתכן ושחקנים יגיעו לחלק מהשידורים.
רק מיידע

אמת. יהיה מעניין וכיףThe red one כתב:בכל יום רביעי בחודש דצמבר מ20:00-22:00 תשודר ברדיו דרום תכנית ספורט דרומית, מהבוקה ספורט בר (ליד האינטרפול בביג) - מתחילים ברביעי הקרוב (מחר)
רק מיידע
- yanivnew91
https://www.sponser.co.il/Article.aspx? ... leId=75205" onclick="window.open(this.href);return false;
לפי הפרסום הזה שאין לי מושג עד כמה הוא אמין, צרלטון יתחילו לשדר גם בסלקום tv
אני לקוח של סלקום וזה מה שהם טענו הרבה מאוד זמןyanivnew91 כתב:https://www.sponser.co.il/Article.aspx? ... leId=75205
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פורסם בעוד כמה מקומות.yanivnew91 כתב:https://www.sponser.co.il/Article.aspx? ... leId=75205
מנוי של סלקום tv ומאוד מרוצה מהתמורה. זה בדיוק מה שהיה חסר לי. השאלה כמה התוספת תעלה.
לפי מה שקראתי 67 ש"ח, כמו בהוט ויס..izguy83 כתב: פורסם בעוד כמה מקומות.
מנוי של סלקום tv ומאוד מרוצה מהתמורה. זה בדיוק מה שהיה חסר לי. השאלה כמה התוספת תעלה.
אתה מנוי גם לאינטרנט שלהם ? איך הוא ?
- The red one
ערוץ הספורט מצאו כתב חדש וקבוע למכבי תל אביב בכדורגל - דור בלך, שהיה עד לא מזמן כתב הספורט של הארץ
כמנוי לעיתון לשעבר, בארץ אוהבים המון מלל. איך זה עולה בקנה אחד עם הדלות הספורט חמשית?The red one כתב:ערוץ הספורט מצאו כתב חדש וקבוע למכבי תל אביב בכדורגל - דור בלך, שהיה עד לא מזמן כתב הספורט של הארץ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
Re: תקשורת ספורטת
הוא פעיל בטוויטר. תברר עימוTotti כתב: כמנוי לעיתון לשעבר, בארץ אוהבים המון מלל. איך זה עולה בקנה אחד עם הדלות הספורט חמשית?