"ששנה שעברה סכנין קיבלו את הרדיוס,לא ידעתי על מי הוא יוצא,אבל אמרתי לסובביי שאני חותך את האוזן באם הרדיוס הזה לא נופל "במקריות" על המשחק מול ב"ש,כמובן שלא טעיתי,וכמובן שלא אני ולא אף אחד אחר מאוהדי מכבי,לא הופתעו שהרדיוס מול מכבי בוטל "במפתיע".......לפני כמה ימים ראיתי שבית"ר עומדת בפני רדיוס,וגם אז הייתי משוכנע שהיריבה תהיה המאמי הלאומי מהדרום(למרות שלא באמת היה לי מושג על סדר המשחקים),והנה אתה מצדיק את הערכותיי הלא ממש פראיות ומפתיעות...............כן,בניגוד לסכנין,כנראה שגורל האליפות השנה לא תוכרע על הרדיוס המדובר,אבל הבושה של ההתאחדות וכל מלקקי הישבנים מהתקשורת כבר נעלמה מזמן מזמן....................."
שמישהו יגיד להם שטדי זה האיצטדיון חוץ האהוב עלינו
אגב יש שם עוד דיון עד כמה הניצחונות שלנו בשנה שעברה לא היו משכנעים והאליפות נגנבה מהם
כנראה שפנדלים ותצוגות שיפוט זה הרבה יותר משכנע
בכיינים פאתטיים
הוא כאילו אומר שקהלים של קבוצות יריבות שלנו עושים בלאגן בכוונה כדי שהקבוצות שלהם יקבלו רדיוס במשחק מולנו ובעצם יקלו עלינו.
אין גבול לטמטום האנושי חברים, כשאתה מקנא ואתה מתוסכל אתה לא שם לב מה יוצא לך מהפה או במקרה הזה מהמקלדת.
חייב להגיד משהו קטן.
נכנעתי ונכנסתי לקרוא אחרי שנתיים של גמילה.
ווואלה נראה לי שאתם מעלים פה מה שנראה לכם משרת את העובדה שהם בכיינים.
99% מאוהדי מכבי גם בפורום וגם מאילו שאני מכיר פשוט יוצאים על גורדי,שוטא,יצחקי,מדוניאנין ועוד ועוד ועוד ב190 מעלות.
מבכים את העובדה שנגמרה להם העונה ולא מפסיקים לפרגן לנו ולמערכת.
אז איזה ילד שם כותב משהו מפגר לא צריך להתייחס יותר מדי,כי הרוב המכריע שם מבין עניין.
אדום זקן כתב:חייב להגיד משהו קטן.
99% מאוהדי מכבי גם בפורום וגם מאילו שאני מכיר פשוט יוצאים על גורדי,שוטא,יצחקי,מדוניאנין ועוד ועוד ועוד ב190 מעלות.
אז איזה ילד שם כותב משהו מפגר לא צריך להתייחס יותר מדי,כי הרוב המכריע שם מבין עניין.
תמשייך להיכנס על בסיס קבוע ונדבר
הזויים יש שם
זה שי !
אדום זקן כתב:חייב להגיד משהו קטן.
אני איתך.
יש 15% תגובות תלושות וסוויר אחד, היתר רציונליים ומבינים מעולה את מצבם.