בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי dardasmiley »

CrazyRed7 כתב: הקמפיין של סוזה היה הרבה פחות מרשים למרות שנגמר בעלייה.
ורוני לוי זה בדיחה. רק מוכיח שאם מאמן כזה חלש הגיע לאירופה, בכר יחטף.
יש הבדל, רוני לוי חתם בקפריסין בקבוצה שוות ערך לחתימה בבני יהודה או בני סכנין לא מתוך איזה התקדמות מקצועית מפוארת, מתוך חוסר ברירה. לא היו עליו יותר מדי קופצים אחרי העונה המבישה בחיפה, לקח שם מועדון פאר וגרם להם לשחק כמו הפועל עכו, בנאדם צריך חהתפרנס ולכן הסכים לעבור לקפריסין.
ברק בכר מגיע ממקום של עוצמה, יש בכלל ספק שאם הוא עולה למדף הוא מקבל הצעות לצמרת הליגה הישראלית מכל מי שרואה בעצמה קבוצת צמרת לגיטימית?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

1. בורדו שיחקו עם המילואים.
2. פרנקפורט זה נחמד, אבל זה איזה משהו מיוחד.
3. חוכמה גדולה לקחת אליפות כשהיריבה שלך היא בדיחה.
4. לא אכפת לי מה אמרו בזמנו על רוני לוי. חיפה לקחה 3 אליפויות למרות רוני לוי ואלישע לוי ולא בזכות.
הפועל באר שבע לקחה אליפות בזכות ברק בכר. אליפות שלא היינו עושים בלעדיו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dardasmiley כתב:
יש הבדל, רוני לוי חתם בקפריסין בקבוצה שוות ערך לחתימה בבני יהודה או בני סכנין לא מתוך איזה התקדמות מקצועית מפוארת, מתוך חוסר ברירה. לא היו עליו יותר מדי קופצים אחרי העונה המבישה בחיפה, לקח שם מועדון פאר וגרם להם לשחק כמו הפועל עכו, בנאדם צריך חהתפרנס ולכן הסכים לעבור לקפריסין.
ברק בכר מגיע ממקום של עוצמה, יש בכלל ספק שאם הוא עולה למדף הוא מקבל הצעות לצמרת הליגה הישראלית מכל מי שרואה בעצמה קבוצת צמרת לגיטימית?
זה הכל עניין של ציפיות. בכר לא יקבל הצעות מהפרמיירליג, הליגה הספרדית או הגרמנית.
קבוצת צמרת בליגות כמו הולנד, בלגיה, פורטוגל או בקיצור דרג 2 זה רלוונטי והגיוני בשביל מאמן צעיר שעשה קפיצה מטאורית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

avivgolan כתב:
אחי תן לעצמך ברקס, הכדורגל הישראלי לא התחיל כשברק בכר נהיה מאמן.
כולנו אוהבים את הקבוצה ולפאר את האנשים שבה אבל כשאברהם גרנט לקח אליפויות בכר היה מגן ימני כושל,
לא צריך לגמד אנשים אחרים.

הבנאדם מסביר לך דברים מתור ראייה קצת יותר כוללת על החיים,
ושיש תהליך שצריך לעשות בחיים כדי להצליח ואי אפשר לקפוץ מעל הפופיק רק כי אתה יכול,
את הרשימה של האנשים שעשו את זה ונכשלו אפשר להתחיל עכשיו ולסיים עוד שנה.
ברק בכר מאמן מצויין אבל יש לו עוד להשתפשף כדי ללכת ולהצליח במקום שהוא לא מכיר ולקבל את המעמד שהוא צריך בתור מאמן,
אל תשכח שמאמן זאת סמכות מקצועית עליונה וזה קצת מעבר ללהיות שחקן בסגל.
אני סומך על בכר שהוא מספיק אינטליגנט כדי להבין שהוא רק בן 37 ויש לו עוד כמה דברים לעבור ולהתחשל בהם כדי לעבור הלאה לשלב הבא.
1+
תלמדו לראות את התמונה המלאה.

לגבי ויטור, הסוכן שלו הצהיר שהוא מאושר עד הגג כאן ולא ימהר לעזוב (ספורט1).
לדעתי הוא מסוגל לקבל הצעה מליגה בכירה. שחקן ענק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:
דיברתי על רוני לוי של אחרי 3 האליפויות בחיפה.
גם שם דיברו על סוג של עילוי וגם שם הוא כיוון לאירופה.
אימן בליגה הרומנית,פוטר אחרי שעתיים,אימן עוד קבוצה ופוטר גם.
לכן מה שאני מכוון בדבריי שמאמן ישראלי חובת ההוכחה עליו היא פי שבעתיים באירופה.
היד קלה על ההדק שם שמדובר במאמן ישראלי.
ע"ע שום שהביא אליפות לפנא אחרי 6 שנים שחונות ופוטר בתחילת העונה השנייה.
ע"ע לוזון שנתן עונה פנטסטית בסטנדרד ליאז ופוטר בתחילת העונה השנייה.
ע"ע אברהם גרנט שהביא את צלסי לגמר הצמפיון ועל חודו של פנדל פיספס מה שאפילו מוריניו לא הצליח לעשות שם ופוטר.
מספיק שבכר יתחיל קצת לא טוב והוא גמר את הסיפור.
לא אומר שהוא לא צריך לכוון לשם,אבל באמת שיש לו עוד המון מה להשתפשף בשביל לעשות את זה.
לכן אם יצליח בשנתיים הקרובות עם הפועל ב"ש בזירה האירופית והדגש הוא על האירופית הוא יהיה חזק על הכוונת בליגות טובות.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

בכר לא חתם לעוד 2 עונות רק לפני איזה חודש?

לא מבין מה מתעסקים כל היום בעזיבות של אנשים תחת חוזה

בינואר 18׳ אפשר להתחיל לדבר

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

Totti כתב: גרנט היה מאמן אדיר בכדורגל הישראלי. לא פחות ממה שבכר היום
לא אוהב אותו ולא מחזיק ממנו.

ולמה כל תגובה אליי ישר מתייחסת לגיל שלי? הנה דוגמה מעכשיו, גם מאלי גוטמן אני לא מחזיק, מאמן שלקח הרבה תארים. זאת דעה קצת יותר פופולרית בטח שכאן אבל היא דעה בדיוק כמו לגבי גרנט.

אבל זה לא העניין בכלל, העניין כאן הוא בכר ואני גם לא חושב שהוא יקבל הצעה מקבוצה יציבה בליגה בכירה. גרנט ולוזון הובאו כאן כדוגמאות למאמנים שאפילו הם לא התקבלו יפה בהתחלה ולדעתי הם לא דוגמאות טובות כי גם הם לא עשו יותר מדי בארץ כמו בכר.

אגב, הזכרתם את ויטור? יכול לשחק בכל ליגה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Noam98 כתב: לא אוהב אותו ולא מחזיק ממנו.

ולמה כל תגובה אליי ישר מתייחסת לגיל שלי? הנה דוגמה מעכשיו, גם מאלי גוטמן אני לא מחזיק, מאמן שלקח הרבה תארים. זאת דעה קצת יותר פופולרית בטח שכאן אבל היא דעה בדיוק כמו לגבי גרנט.

אבל זה לא העניין בכלל, העניין כאן הוא בכר ואני גם לא חושב שהוא יקבל הצעה מקבוצה יציבה בליגה בכירה. גרנט ולוזון הובאו כאן כדוגמאות למאמנים שאפילו הם לא התקבלו יפה בהתחלה ולדעתי הם לא דוגמאות טובות כי גם הם לא עשו יותר מדי בארץ כמו בכר.

תגיד אתה עושה את עצמך?
גרנט לקח קבוצה כושלת מפ"ת בגיל 32 ובנה ממנה קבוצת צמרת.
בגיל 34 פלוס מינוס הלך למכבי ת"א שהייתה אז בדיחה של הליגה והפך אותה לאימפריה.
לקח איתה אליפויות וגביעים.
הגיע למכבי חיפה ולקח איתה שתי אליפויות,מאמן נבחרת ישראל בקמפיין הטוב ביותר שלה ב20 שנים האחרונות.
זה שאתה לא אוהב אותו כבן אדם לא גורע מההישגים שלו ולבכר יש הרבה מה לשאוף,הוא עדיין לא עשה כלום בקנה מידה ישראלי.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

Noam98 כתב: לא אוהב אותו ולא מחזיק ממנו.

עניין הגיל שלך הוא עניין בגלל שאתה לא היית בשנים שכל המאמנים האלה היו מצליחים ולכן אתה נוטה לזלזל,
כי בגיל הזה יש לפעמים שחצנות או יהירות ודרך מחשבה של "אני יודע הכל ואין לי מה ללמוד",
תלמד ותקשיב, זה שאתה לא מחזיק מגוטמן זה כי עכשיו הוא בירידה אבל בשנים שהוא היה בטופ הוא היה מאמן גדול
ולקח תארים עם קבוצות כמו הפועל באר שבע והפועל חיפה (בלי לדבר על דאבל בהפועל תא וליגת אלופות) ואפילו מביתר הוא פוטר כשהיה מקום ראשון.
אם להיתלות באילנות גבוהים זה כמו שמישהו יבוא עכשיו ויגיד שהוא לא מחזיק מפאביו קאפלו כי הוא בדעיכה ולהתעלם משנים ארוכות שהוא היה מאמן טוב, או שתגיד שקשטן תמיד היה מאמן גרוע כי בבני יהודה הוא נכשל.
זה שבנאדם בדעיכה לא מוריד מהשנים הטובות שלו והדוגמאות שלך לא תואמות למציאות.
זה שאתה אומר "גרנט לא עשה יותר מדי בארץ כמו בכר" מראה שאתה לא צפית בכדורגל בשנים שהוא אימן בארץ, כי הוא לקח פה ארבע אליפויות והיה מאמן מאוד מאוד דומיננטי.
קצת, ממש קצת יותר מבכר השיג.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

avivgolan כתב: זה שאתה אומר "גרנט לא עשה יותר מדי בארץ כמו בכר" מראה שאתה לא צפית בכדורגל בשנים שהוא אימן בארץ, כי הוא לקח פה ארבע אליפויות והיה מאמן מאוד מאוד דומיננטי.
קצת, ממש קצת יותר מבכר השיג.
ותוסיף גם שהוא היה הראשון שהבין שאין לו קבוצה יצירתית כמו מכבי חיפה דאז ושידרג את שיטת הלחץ והכושר גופני מה שהיום קורה ועוד שנייה כולם משפריצים.
ועשה את זה גם עם שחקנים שלא ידועים בחריצות ההגנתית שלהם,זוהר,נימני ודריקס.
וואלה אני זוכר באו לוסרמיל וחשבנו שאנחנו קבוצת צמרת,נתנו לנו 3 קל שאת החצי בקושי עברנו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Noam98 כתב: עם כל הכבוד, מה גרנט כבר עשה?
על לוזון בכלל אין על מה לדבר
מה גרנט עשה?
כולה לקח אליפויות עם מכבי ת"אנומכבע חיפה ואימן את הנבחרת בשני קמפיינים כאשר הקמפיין השני היה הכי טוב של הנבחרת ככל הנראה מאז שעלינו למונדיאל ב1970 אז להגיד עליו שהוכ לא עשה כלום זאת חוצפה וחוסר ידע מטורף.
לגביי לוזון אני מסכים איתך הוא אוברייטד מטורף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

אדום זקן כתב: ותוסיף גם שהוא היה הראשון שהבין שאין לו קבוצה יצירתית כמו מכבי חיפה דאז ושידרג את שיטת הלחץ והכושר גופני מה שהיום קורה ועוד שנייה כולם משפריצים.
ועשה את זה גם עם שחקנים שלא ידועים בחריצות ההגנתית שלהם,זוהר,נימני ודריקס.
וואלה אני זוכר באו לוסרמיל וחשבנו שאנחנו קבוצת צמרת,נתנו לנו 3 קל שאת החצי בקושי עברנו.
היו לו באמת קבוצות גדולות, מכבי תא ומכבי חיפה שלו היו קבוצות רעות.

אגב נועם, עוד משהו לענין הגיל, רק עם הזמן ועם ניסיון אתה לומד שיש טרנדים ויש תופעות חולפות והרבה אנשים עלו לגדולה מהר וירדו ובגלל זה מי שנשאר בטופ לאורך המון זמן ראוי להערכה קצת מעבר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מה גרנט עשה? מעבר לאליפויות והגביעים בישראל הוא פאקינג לקח קבוצה לפאקינג גמר צ׳מפיונס. באיזו חוצפה אתה אומר משפט כזה?
לברק יש הרבה הישגים לצבור לפני שיוכל לדרג את עצמו מעל גרנט (ולטעמי הוא יכול)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dor69 כתב:מה גרנט עשה? מעבר לאליפויות והגביעים בישראל הוא פאקינג לקח קבוצה לפאקינג גמר צ׳מפיונס. באיזו חוצפה אתה אומר משפט כזה?
לברק יש הרבה הישגים לצבור לפני שיוכל לדרג את עצמו מעל גרנט (ולטעמי הוא יכול)
והפסיד באותה עונה אליפות בהפרש שערים למנצסטר של פרגוסון אחרי שקיבל קבוצה מרוסקת.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

izguy83 כתב: והפסיד באותה עונה אליפות בהפרש שערים למנצסטר של פרגוסון אחרי שקיבל קבוצה מרוסקת.
נכון. אם זכרוני לא מטעה אותי הוא סגר פער מטורף מיונייטד

שלח תגובה