בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
עדיין לא מספיק בשביל למנות מאמן ישראלי בקבוצה אירופאית.The red one כתב: נראה לי שכחת שהיינו בליגת האלופות ואירופה העונה, הא?
ניצח את אינטר פעמיים, סלטיק, אולימפיאקוס, תיקו מול סאו'תהמפטון..מה אתה חושב? שאנשים לא מתחילים להכיר את השם שלנו?
דודו דהאן מוציא שחקנים שבקושי קרע זוג נעליים לאירופה, אז מאמן שלקח אליפות עם קבוצה אחרי 40 שנה, שניצח את הקבוצות שציינתי למעלה , שאולי יעלה קבוצ שדורגה לפני אחרונה בשלב הבתים של הליגה האירופה (בנקודות דירוג) לשלב הבתים לא?
נראה לי אתה קצת לא קולט את הסיטואציה
כרגע זה נראה מהצד כמו הבלחה של עונה.
אם ברק ימשיך בקו הזה בשנתיים הקרובות,אז כן יש מצב שהוא יעבור לאירופה.
מאמן בניגוד לשחקן לא נבחן על עונה,אלה על המשכיות וכמובן כל מה שאמרתי בטל אם יגיע למורך העניין לחצי גמר שלב הבתים.
מסכים,אבידה עצומה על אחת כמה שלא רואה מישהו שיכול להחליף אותו.הראל כתב:מוכן שיעזבו טוני מליקסון ובוזגלו יחד ורק לא בכר.
- The red one
שוב נכנסים להגדרה של "קבוצה אירופאית". ספרד איטליה גרמניה ואנגליה (ליגות ראשונות) בטוח לא.אדום זקן כתב: עדיין לא מספיק בשביל למנות מאמן ישראלי בקבוצה אירופאית.
כרגע זה נראה מהצד כמו הבלחה של עונה.
אם ברק ימשיך בקו הזה בשנתיים הקרובות,אז כן יש מצב שהוא יעבור לאירופה.
מאמן בניגוד לשחקן לא נבחן על עונה,אלה על המשכיות וכמובן כל מה שאמרתי בטל אם יגיע למורך העניין לחצי גמר שלב הבתים.
אבל בלגיה, אנגליה שנייה, סקוטלנד קבוצת צמרת, הולנד? בהחלט יכול להיות שכן. ובניגוד לשחקנים שיכולים לעשות הבלחות בלי להגיע לתחנות ביניים (אצילי, רמי גרשון וכו') - אצל מאמנים זה הרבה יותר קשה. ומשם זה כבר מאוד תלוי בכסף..מטרות מקצועיות...כי בכר בוודאי לא יברח עם המשפחה אחרי כל הצעה מאיזה קבוצת תחתית בבלגיה..
אל תשכח שלבכר רזומה גם בקריית שמונה עם שלב בתים באירופית, וגביע, וצמרת בליגה, שזה לחלק מהאנשים יראה הישג יותר מרשים מלהצליח עם "הכסף הגדול" של באר שבע.
אתה לא מבין מה אני אומר אה?The red one כתב: שוב נכנסים להגדרה של "קבוצה אירופאית". ספרד איטליה גרמניה ואנגליה (ליגות ראשונות) בטוח לא.
אבל בלגיה, אנגליה שנייה, סקוטלנד קבוצת צמרת, הולנד? בהחלט יכול להיות שכן. ובניגוד לשחקנים שיכולים לעשות הבלחות בלי להגיע לתחנות ביניים (אצילי, רמי גרשון וכו') - אצל מאמנים זה הרבה יותר קשה. ומשם זה כבר מאוד תלוי בכסף..מטרות מקצועיות...כי בכר בוודאי לא יברח עם המשפחה אחרי כל הצעה מאיזה קבוצת תחתית בבלגיה..
אל תשכח שלבכר רזומה גם בקריית שמונה עם שלב בתים באירופית, וגביע, וצמרת בליגה, שזה לחלק מהאנשים יראה הישג יותר מרשים מלהצליח עם "הכסף הגדול" של באר שבע.
לך תראה מה עשו אוהדי סטנדרד ללוזון,או צלסי לגרנט.
תבין,להביא מאמן ישראלי לאירופה זה כמו להביא לכאן מאמן של אלופת אוגנדה.
יתקבל באותו חשד ובאנטי גמור.
בכר לא צריך לעשות את זה לעצמו,הוא יכול להגיע מהדלת הראשית עם הרבה פאסון.
ללכת עכשיו לקבוצה אירופאית גם ההולנדית והבלגית שאתה נוטה לזלזל בהם וחלילה לא להצליח זה להיות שרוף לגמרי.
יש לו עוד זמן.
- The red one
אני מזלזל בבלגית ובהולנדית? כנראה התבלבלת עם יוזר אחר
ואז מה אם יתקבל בחשדנות? לא מבין מה זה קשור. שיתקבל איך שיתקבל, אחרי כמה משחקים יראו מה יש להם בידיים והאוהדים ינשקו לו את הרגליים.
לפי הלוגיקה שלך גם אם יקח פה 4 אליפויות ברציפות הוא יתקבל בחשדנות כי מי זאת בכלל ישראל? אז איך בדוק הוא יכנס מהדלת הראשית עם פאסון?
ואז מה אם יתקבל בחשדנות? לא מבין מה זה קשור. שיתקבל איך שיתקבל, אחרי כמה משחקים יראו מה יש להם בידיים והאוהדים ינשקו לו את הרגליים.
לפי הלוגיקה שלך גם אם יקח פה 4 אליפויות ברציפות הוא יתקבל בחשדנות כי מי זאת בכלל ישראל? אז איך בדוק הוא יכנס מהדלת הראשית עם פאסון?
אדום זקן כתב: אתה לא מבין מה אני אומר אה?
ללכת עכשיו לקבוצה אירופאית גם ההולנדית והבלגית שאתה נוטה לזלזל בהם וחלילה לא להצליח זה להיות שרוף לגמרי.
יש לו עוד זמן.
אני חושב שהסיכוי היחידי של בכר לאמן בחול זה אם יהיה מוכן להתחיל כעוזר למאמן.
מעבר לידע ולנחישות, צריך גם לדעת שפה מנטליות והכרה מקומית ביכולת. לוזון היה הבלחה חד פעמית, הגיע מהנבחרת הצעירה ולא מקבוצה וכולנו יודעים איך זה הסתיים.
לא מוציא מכלל אפשרות שבכר ייצור מסורת שמאמן יכול להשאר בקבוצה הרבה שנים (פרגסון, וונגר ועוד) ועדיין לרענן ולהתרענן.
מעבר לידע ולנחישות, צריך גם לדעת שפה מנטליות והכרה מקומית ביכולת. לוזון היה הבלחה חד פעמית, הגיע מהנבחרת הצעירה ולא מקבוצה וכולנו יודעים איך זה הסתיים.
לא מוציא מכלל אפשרות שבכר ייצור מסורת שמאמן יכול להשאר בקבוצה הרבה שנים (פרגסון, וונגר ועוד) ועדיין לרענן ולהתרענן.
בוא לא נעוף.The red one כתב:אני מזלזל בבלגית ובהולנדית? כנראה התבלבלת עם יוזר אחר
אתה שוכח שעם כל הכבוד לבכר יש גם מערכת שתומכת בו,צוות מקצועי ומנטלי משובח,סגל שחקנים הכי טוב בארץ ואצטדיון הכי ביתי בארץ.
להגיד שהכל זה בכר זה לעשות עוול לשאר כולל אלונה.
"שהם ייראו מה יש להם בידיים",הוא לא קוסם ולא פפ גרדיולה,מאמן מצויין שיודע לנהל היטב משחקים,יגיע רחוק ויש לו עוד זמן.
אם ייצא עכשיו זה מתכון בדוק לכישלון.
לדעתי, רק אם נגיע לשלבים של ה 1/8 או 1/4 גמר ליגה אירופית... יתחילו לפזול לעבר בכר מועדונים מאירופה.
כרגע, הליגה הבלגית לא מעניינת את בכר.
כרגע, הליגה הבלגית לא מעניינת את בכר.
יש לי הרגשה שהוא לא יעזוב בקלות.
בעל משםחה צעירה ומאוד נוח לו במועדון. חוזה מתגמל והוא נשאר פה עד שיקבל הצעה מליגה בכירה.
בעל משםחה צעירה ומאוד נוח לו במועדון. חוזה מתגמל והוא נשאר פה עד שיקבל הצעה מליגה בכירה.
כל הויכוח בינכם בהודעות האחרונות נטול בסיס, בגלל שאדום זקן דיבר על קונצנזוס בקרב האוהדים של הקבוצה אליה יגיע, והאחד האדום מדבר על קונצנזוס בקרבנו.
תקנו אותי אם אני טועה...
תקנו אותי אם אני טועה...
- The red one
אכן אני דיברתי על קוזנצוס בקירבנו, ולא יודע על מה הוא דיבר אבל יכול מאוד להיות שאתה צודק.סניור כתב:כל הויכוח בינכם בהודעות האחרונות נטול בסיס, בגלל שאדום זקן דיבר על קונצנזוס בקרב האוהדים של הקבוצה אליה יגיע, והאחד האדום מדבר על קונצנזוס בקרבנו.
תקנו אותי אם אני טועה...
בכל מקרה, אני גם לא מסכים עם הטענה הזו שצריך קונזצוס בקרב האוהדים כדי להביא מאמן או שחקנים.
לא רואה מאמן ישראלי שיכול להיכנס לנעליים שלו כרגע, אולי רק מאמן זר
צודקסניור כתב:כל הויכוח בינכם בהודעות האחרונות נטול בסיס, בגלל שאדום זקן דיבר על קונצנזוס בקרב האוהדים של הקבוצה אליה יגיע, והאחד האדום מדבר על קונצנזוס בקרבנו.
תקנו אותי אם אני טועה...
עם כל הכבוד, מה גרנט כבר עשה?אדום זקן כתב: אתה לא מבין מה אני אומר אה?
יש לו עוד זמן.
על לוזון בכלל אין על מה לדבר