מהראן ראדי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: נושא ראדי

שליחה על ידי bs war »

nitsande כתב: גיא חניה, כמה קשרים בליגה משחקים בקבוצה שכבשה 28 שערים בשלב הזה? תודה.
מה זה הטיעון ההזוי הזה?
אין לו אחריות על חלק מהשערים האלה? וובה בראון במקומו היה נותן את אותם מספרים?

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

nitsande כתב:וואוואווואואו איזה גיבוב של שטויות!!!!!! זה פשוט לא ייאמן שאתם מאמינים לעצמכם.
צר לי חברים אבל אתם שבויים בקונספציה של עצמכם, מכריחים את עצמכם לתמוך למרות שאין במה,
מתעקשים לשכנע שראדי שחקן גדול למרות שהוא מזמן כבר ממש לא.
(לא נכנס בכלל לדיון של אידיוט, אין מושג בכדורגל ועוד דימויים כי זה לא תגובות ענייניות ששוות יחס).
אני ודומיי (לא שאני מתיימר לדבר בשם מישהו) כנראה מבינים כדורגל אחרת לגמרי מכם.
ראדי שחקן גמור. לא מבין מה הוא עושה על המגרש, תרם פעולה אחת חיובית והיא הכדור (הענק) לגאדיר, כל שאר הפעולות שלו פשוט לא קשורות לכדורגל (ותמשיכו לספר לי כמה הוא רץ ומשקיע).
תבדקו קצת מה אוהדים אובייקטיבים אומרים ותגלו שהאמת רחוקה מאוד מדעתכם.
מצטער, אין לו מקום על כר הדשא, או כמו שאמרתי אתמול הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה, והוסיף מי שאמר עדיף שגם ייתנו לו מתנה אייפון 7 שלא יהיה לו משעמם.
ממש לא מצליח להבין על מה אתם מדברים, עמכם הסליחה.
האידיוט, זה שאין לו מושג בכדורגל.
נראה שאתה שבוי בקונספציה של עצמך, החלטת שראדי גמור אני מחליט שהוא אחת הסיבות המרכזיות לאליפות שלנו.
והוא תרם עוד משהו שנקרא גול....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לפי מה שהבנתי, הנתונים שמדדו במשחקים האחרונים הראו שראדי מוביל בתקופה האחרונה אצלנו גם במרחק שהוא עושה כל משחק, גם במסירות המפתח וגם במספר החטיפות בחצי של היריבה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

וגם ראדי מהווה חלק רציני בהנעת הכדור שלנו. אני די בטוח שכמות המסירות שלו מהגבוהות בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

לא אכנס לויכוחים, אבל מי שחושב ששלישיה שכוללת את ראדי אוחנה ואוגו עדיפה על שלישיה של אוגו אוחנה והובאן - לא מבין כדורגל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

doctorslayer כתב:לא אכנס לויכוחים, אבל מי שחושב ששלישיה שכוללת את ראדי אוחנה ואוגו עדיפה על שלישיה של אוגו אוחנה והובאן - לא מבין כדורגל.
ממש כמו ״לא רוצה לדבר על השופטים״ ואז ״הם הרסו את המשחק״

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

על איזה ראדי אנחנו מדברים?

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

doctorslayer כתב:לא אכנס לויכוחים, אבל מי שחושב ששלישיה שכוללת את ראדי אוחנה ואוגו עדיפה על שלישיה של אוגו אוחנה והובאן - לא מבין כדורגל.
דווקא אני חשוב שקשה להחליט. ראדי עוזר הרבה יותר מהובאן בהנעת הכדור.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

nitsande כתב:מצטער, לא מתחבר אליו זה בלשון המעטה, ולא בלי דעות קדומות ועוד כל מיני סטיגמות.
פשוט לא מצליח להבין מה התרומה שלו...
כיסוי שטחים וחיפויים, חטיפות, אגרסיביות, האמצע איתו מחזיק יותר בכדור והצטרפות טובה קדימה.
הוא זז אחורה מבחינת עמדה עם הזמן. מ10 הופך ליותר ויותר קשר אמצע על סף קשר אחורי.
זה בא לידי ביטוי ע"י כך שהתרומה ההגנתית שלו גדלה, פחות מסירות לעומק מבעבר.

ראדי העונה טוב בלפחות דרגה אחת מהובאן.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

nitsande כתב: תתפלא, לא מחזיק ממנו הרבה יותר טוב (היום). לא שנאה חס וחלילה, אין לי כלום נגדו. ובטח לא משהו נגוע בדעות כמו שאתה רומז אליהם.
לא רואה ממה אתם כל כך מתלהבים,ועוד לראות נושא מקביל בו חלקכם כותב שאוגו לא טוב מתחילת העונה גורם לי פשוט לשפשף את העיניים בפליאה.
גיא חניה, כמה קשרים בליגה משחקים בקבוצה שכבשה 28 שערים בשלב הזה? תודה.
מביך !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אין שלישיה עדיפה, כרגע ראדי בכושר טוב יותר מהובאן וזהו

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אתה ממשיך לקבור שחקנים?
העיקר אתה אורי קופר של המזרחי.

מזל שגם ברק בכר לא מבין כדורגל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

אדום זקן כתב:על איזה ראדי אנחנו מדברים?
ראדי נעלבי
סתם סתם

גם בגילו יש לו מקום בנבחרת

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

:דגל: בספורט 5 מפרסמים שיציעו לו חוזה לעונה נוספת ,ההכנה לעונה הבאה התחילה רשמית

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

nitsande כתב:וואוואווואואו איזה גיבוב של שטויות!!!!!! זה פשוט לא ייאמן שאתם מאמינים לעצמכם.
צר לי חברים אבל אתם שבויים בקונספציה של עצמכם, מכריחים את עצמכם לתמוך למרות שאין במה,
מתעקשים לשכנע שראדי שחקן גדול למרות שהוא מזמן כבר ממש לא.
(לא נכנס בכלל לדיון של אידיוט, אין מושג בכדורגל ועוד דימויים כי זה לא תגובות ענייניות ששוות יחס).
אני ודומיי (לא שאני מתיימר לדבר בשם מישהו) כנראה מבינים כדורגל אחרת לגמרי מכם.
ראדי שחקן גמור. לא מבין מה הוא עושה על המגרש, תרם פעולה אחת חיובית והיא הכדור (הענק) לגאדיר, כל שאר הפעולות שלו פשוט לא קשורות לכדורגל (ותמשיכו לספר לי כמה הוא רץ ומשקיע).
תבדקו קצת מה אוהדים אובייקטיבים אומרים ותגלו שהאמת רחוקה מאוד מדעתכם.
מצטער, אין לו מקום על כר הדשא, או כמו שאמרתי אתמול הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה, והוסיף מי שאמר עדיף שגם ייתנו לו מתנה אייפון 7 שלא יהיה לו משעמם.
ממש לא מצליח להבין על מה אתם מדברים, עמכם הסליחה.
האידיוט, זה שאין לו מושג בכדורגל.
גם אני לא בדיוק מתומכי ראדי הנלהבים

לפעמים לא ברור לי מה עושה על המגרש אבל מצד שני אני רואה שהוא כן עושה הרבה דברים חיוביים

כיוון שאני לא עוקב אחריו 90 דקות כל משחק ואני יודע שברק דווקא כן, אני מעדיף ללכת עם ברק, כי ברור לי שכל שחקן נבדק בזכוכית מגדלת וכל דקה על המגרש חייב להרוויח, בטוח בקבוצה הנוכחית עם הסגל הקיים

אגב הביטויים שלך למעלה יותר מרומזים שיש לנו מאמן שלא מבין כדורגל, נראה לי שתסכים איתי שזה לא נכון

שלח תגובה