ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
מת לדעת איך הוא הגיע למצב שאין לו סחוס בברכיים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם לי סיפרו את אותו הדבר שני אנשים מאוד אמינים מתוך המועדון.אדום זקן כתב: אומר לך ממקור ראשון יותר מרביב דרוקר.
לבן אדם אין ברכיים.
זה נס שהוא סוחב כמו שהוא סוחב עכשיו.
בגלל הפיזיות שלו אוגו מצליח להמשיך לשחק עם הפציעה, לא יודע כמה זמן זה עוד ימשך, והאם הוא ימשיך לספק את האיכות הנוכחית לאורך זמן (שגם היא כפי שכולנו מרגישים פחות טובה מזאת של שנה שעברה, אם כי עדין מספיק טובה בשבילנו), כרגע הוא אצלנו, וכרגע לפחות עושים הכל (כולל להוריד ממנו אימונים וגם משחקים כמו פראג) על מנת שיוכל להמשיך ולשחק אצלנו לפחות עד סוף החוזה.
לא יודע מה זה אומר שאין לו ברכיים, גם לבוזגלו יש בעיות לא קלות בברכיים וזה לא פוגע בו יותר מדי. גם נוסא איגיבור אותו סיפור. מה שמפריע לי הם הדיבורים שזה החוזה האחרון שלו, שהוא יהיה נכה בגיל 60... בחייאת ראבק. טיפת כבוד.אדום זקן כתב: אומר לך ממקור ראשון יותר מרביב דרוקר.
לבן אדם אין ברכיים.
זה נס שהוא סוחב כמו שהוא סוחב עכשיו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם כבר לחפש במקום אם זה מצב העניינים.MikiRed כתב:אם זה מצב העניינים, חובה לחפש בדחיפות, לינואר או לכל המאוחר בסוף השנה, קשר אחורי נוסף ברמה גבוהה.
אם כי זה יהיה קשה למצוא שחקן כמו אוגו, קשה אבל לא בלתי אפשרי (ע"ע מיגל ויטור שהגיע במקום סוארס).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נשבע לכם, מיקי ודר זה אותו בן אדם
- דר אדום בנשמה
אז על פי ההגיון הזה, אתה, אדום זקן והפועלעולה זה אותו בנאדם...CrazyRed7 כתב:נשבע לכם, מיקי ודר זה אותו בן אדם
יש מצב, אנחנו נבדוק ונעדכן אותךדר אדום בנשמה כתב: אז על פי ההגיון הזה, אתה, אדום זקן והפועלעולה זה אותו בנאדם...
- דר אדום בנשמה
חחחח שאתה רוצה אני דווקא אוהב את ההודעות שלך.CrazyRed7 כתב: יש מצב, אנחנו נבדוק ונעדכן אותך
בכל מקרה מה אתה היית מציע לעשות גאון הדור במידה ואכן לאוגו אין סחוס בברכיים כמו שמתארים פה?
קצת ברצינות... אם המצב כפי שתארתם, יכולה להיות נפילה פתאומית, לשחקן הכי חשוב במערך שלנו, גם כשהוא לא בכושר של השנה שעברה. היריבים פוחדים ממנו, רואים אותו ומאבדים בטחון.
צריך לתגבר את עמדת הקשר האחורי גם במחשבה שהובאן ולדעתי גם ראדי לא ימשיכו.
בשביל זה הביאו את בראון. מה הוא עציץ?MikiRed כתב:קצת ברצינות... אם המצב כפי שתארתם, יכולה להיות נפילה פתאומית, לשחקן הכי חשוב במערך שלנו, גם כשהוא לא בכושר של השנה שעברה. היריבים פוחדים ממנו, רואים אותו ומאבדים בטחון.
אין לך אף שלקן בסגל שמסוגל למלא את החלל שאוגו משאיר.
בכל פעם שהוא לא על המגרש רואים את זה.
דרגה מעל הליגה הזאת, ואני כבר מעכשיו הייתי מתחיל לחפש קשר אחורי שיוכל למלא את החלל לכשיגיע העת.
לא מכיר את המידע שהבאתם אבל נראה לי שאתם קצת קצת קיצוניים שלא לומר אפוקליפטיים בתיאורים שלכם
בכל פעם שהוא לא על המגרש רואים את זה.
דרגה מעל הליגה הזאת, ואני כבר מעכשיו הייתי מתחיל לחפש קשר אחורי שיוכל למלא את החלל לכשיגיע העת.
לא מכיר את המידע שהבאתם אבל נראה לי שאתם קצת קצת קיצוניים שלא לומר אפוקליפטיים בתיאורים שלכם
רק אהבה תנצח...
בסבירות גבוהה יעזבו הובאן וראדי, אוגו על פי המקורות שלכם בסיכון גבוה מאד.
אין עמדה עם עננה עתידית יותר שחורה מעמדת הקשר האחורי.
אני בטוח שעזריה עובד בעיקר על העמדה הזו.
אין עמדה עם עננה עתידית יותר שחורה מעמדת הקשר האחורי.
אני בטוח שעזריה עובד בעיקר על העמדה הזו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה קשור טיפת כבוד? אוהבים את ג׳ון מאוד, ועדין הבן אדם בלי סחוס בברכיים, אי אפשר להתחמק מזה, להפך, רק להעריך כל דקה שלו על המגרש, לא רוצה לחשוב על הכאבים שאיתם הוא מתמודד אחרי משחקים. גבר גבר, מהזרים הגדולים שהיו כאן ואחד שתמיד יהיה אהוב כאן.הפועלעולה כתב: לא יודע מה זה אומר שאין לו ברכיים, גם לבוזגלו יש בעיות לא קלות בברכיים וזה לא פוגע בו יותר מדי. גם נוסא איגיבור אותו סיפור. מה שמפריע לי הם הדיבורים שזה החוזה האחרון שלו, שהוא יהיה נכה בגיל 60... בחייאת ראבק. טיפת כבוד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא אותו ג'ון, הא?
מאיך שהוא עודד את כולם אחרי ה-2-0 ודחף את הקהל לתצוגת עידוד היסטורית, מהמשחק המדהים, מהכדור לגאדיר שהוביל לשער השלישי, היום היה ערב שיחרט לעד בספרי ההיסטוריה וג'ון אוגו הוא אחד מהאחראים לו. מדהים.