שטויות, מה שהוא אמר זה דבר לגיטימי שקורה בהמון מועדונים בעולם.אסי, דגים כתב: אולי גם נמדוד ווליום ממוצע של שירה של כל אוהד וסה״כ קפיצות במהלך משחק ונוסיף את זה לניקוד
הדבר היחיד שהייתי משנה בהצעה שלו זה הדקדוק, כמה שגיאות כתיב שיהיה בריא.
שטויות, מה שהוא אמר זה דבר לגיטימי שקורה בהמון מועדונים בעולם.אסי, דגים כתב: אולי גם נמדוד ווליום ממוצע של שירה של כל אוהד וסה״כ קפיצות במהלך משחק ונוסיף את זה לניקוד
מסכים במאה אחוז! הזוי. חבר שכח את החוגר בבית (הוא באמת חייל) פשוט לא חשב להביא אותו, איזה ברדק הוא היה צריך לעבור.ForeverRed כתב:השתגעו לגמרי.
נניח ולמישהו יש ילד שלא מגיע למשחק, מה הוא אמור לעשות עם המנוי? להשאיר את הכיסא ריק?
לא הבנתי את השאלה. אז אתה רוצה שהוא יכניס מישהו מבוגר בצורה לא חוקית? שיביא ילד אחר או חייל אחר או סטונדט אחר. שלא יביא מישהו מבוגר.ForeverRed כתב:השתגעו לגמרי.
נניח ולמישהו יש ילד שלא מגיע למשחק, מה הוא אמור לעשות עם המנוי? להשאיר את הכיסא ריק?
לנו יש כמה מנויים, אחד מהם מנוי ילד.The red one כתב: לא הבנתי את השאלה. אז אתה רוצה שהוא יכניס מישהו מבוגר בצורה לא חוקית? שיביא ילד אחר או חייל אחר או סטונדט אחר. שלא יביא מישהו מבוגר.
ניצן - מה לעשות? כמו שלא היו נותנים לחבר שלך הנחת חייל בקולנוע בלי חוגר ככה לא צריכים לתת לו להכנס למשחק כדורגל בלי חוגר כשהוא רוצה הנחת חייל, כנ"ל סטונדט, כנ"ל תעודת זהות לקטינים
רמאות של עשרות אנשים שנכנסים במנויים שלא מיועדים להם > 5 כסאות ריקים.ForeverRed כתב:השתגעו לגמרי.
מבטיח לך שאם תציע פתרונות לקבוצה הם יקשיבו לך, המזל של כולנו זה שיש לנו הנהלה שבאמת קשובה לאוהדים (כמו שצריך להיות כמובן).ForeverRed כתב: לנו יש כמה מנויים, אחד מהם מנוי ילד.
לפעמים הילד מחליט ברגע האחרון לא לבוא, ואז מעבירים את המנוי שלו לאבא/חבר.
מה אני אמור לעשות החל מהמשחק הבא כשהילד לא מגיע בהתראה כל כך קצרה?
לצורך העניין, אין לי בעיה להשלים את ההפרש בין המנוי למחיר מבוגר לאותו משחק.
פשוט לא חושב שזה אפשרי בהתראה קצרה כל כך.
אפשר ללכת ראש בקיר ואפשר גם לנהל דיאלוג.ForeverRed כתב:אני לא אמור לרדוף אחרי המועדון.
מן הראוי שיציעו פתרונות.
מצטער אחי אבל הברירה בידייך.אם אתה רוצה להשתמש במנוי ילד עבור מבוגר אז הבעייה היא לא של הקבוצה. אם אתה רוצה גמישות אז שנה למנוי מבוגר קבוע.ForeverRed כתב:אני לא אמור לרדוף אחרי המועדון.
מן הראוי שיציעו פתרונות.