אז לוסיו הוא המדד לטיבה של ליגה השנייה בברזיל? מעניין.CrazyRed7 כתב: אנשים חושבים שליגה שניה בברזיל זאת ליגה למקומות עבודה.
לוסיו
- The red one
Re: לוסיו
לוסיו לא מדד אבל מצחיק לזלזל בהם כשהגיעו כ"כ הרבה זרים טובים בכלום כסף מהליגה הזאת.
- The red one
מי עוד?הפועלעולה כתב:לוסיו לא מדד אבל מצחיק לזלזל בהם כשהגיעו כ"כ הרבה זרים טובים בכלום כסף מהליגה הזאת.
במידה ורדה יחלים. האם יש מקום ל4 חלוצים בכירים בסגל?
אני מתחיל לחשוב על אפשרות של השאלה של לוסיו. במה שכולם בריאים מישהו גם יאלץ להישאר ביציע בכלל.
אני מתחיל לחשוב על אפשרות של השאלה של לוסיו. במה שכולם בריאים מישהו גם יאלץ להישאר ביציע בכלל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
הגיע מליגה נמוכה מהליגה השנייהMikiRed כתב:זורזיניו
גם לוסיו מהליגה השניה
ברדה צריך להחלים וגם להיכנס לכושר ולהתחדד, זה יקח זמן.גדי כתב:במידה ורדה יחלים. האם יש מקום ל4 חלוצים בכירים בסגל?
אני לע הייתי עושה שינויים במצבת החלוצים שלנו
ממש לא חושב שברדה יתרום העונה יותר מלוסיו(מקצועית אני מדבר.).
אני כבר מזמן אמרתי שמבחינה מקצועית ברדה כבר לא מתאים לרמות האלה, רואים את זה בכל שנייה שלו על המגרש.גיא חניה כתב:ממש לא חושב שברדה יתרום העונה יותר מלוסיו(מקצועית אני מדבר.).
ברדה פתח את העונה טוב.dor69 כתב: אני כבר מזמן אמרתי שמבחינה מקצועית ברדה כבר לא מתאים לרמות האלה, רואים את זה בכל שנייה שלו על המגרש.
אשמח שתאיר את תשומת ליבי לגבי זה. בינתיים אני רואה העונה ברדה כבד וחלש שלא מסוגל לעשות פעולות פשוטות ולמען האמת נמצא כיום רמה מתחת לכל חלוץ בכיר אחר בסגלהפועלעולה כתב: ברדה פתח את העונה טוב.
אהיה מאושר עד הגג לגלות שטעיתי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ואחר כך אתה אומר שאני טרול?הפועלעולה כתב: ברדה פתח את העונה טוב.
ברדה פתח את העונה בצורה חלשה.
זה עדיין לא אומר שהוא לא יכול לחזור מהפציעה ולחזור ליכןלת של עונה קודמת אבל אל תעוות את המציאות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מוצא עניין לחזור לדיון הזה שוב, הוא מוצה.ברדה השיג כל מה שכדורגלן ישראלי צריך להשיג והוא השחקן הגדול ביותר בהיסטוריה של המועדון.
הייתי מציע לו לפרוש בקיץ שעבר, אבל משאיר לו את הזכות והכבוד לשחק עד מתי שיבחר (בכפוף כמובן לשיקולים מקצועיים)
הייתי מציע לו לפרוש בקיץ שעבר, אבל משאיר לו את הזכות והכבוד לשחק עד מתי שיבחר (בכפוף כמובן לשיקולים מקצועיים)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הטענה שלי לא סותרת את שלך אחי ואני דווקא די מתחבר למה שאתה אומר, אך ורק בגלל שזה ברדה כמובןTotti כתב:לא מוצא עניין לחזור לדיון הזה שוב, הוא מוצה.ברדה השיג כל מה שכדורגלן ישראלי צריך להשיג והוא השחקן הגדול ביותר בהיסטוריה של המועדון.