קרטיד.דר אדום בנשמה כתב:אוגו לא צריך מנוחה אז...
גאון...
אני מאמין ברן רובין וחושב שמגיע לו קרטיד.
אבל מעולם לא אמרתי שהוא טוב יותר מאוגו.
הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר
- ForeverRed
Re: הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר
מתי ראית אותו משחק דר?דר אדום בנשמה כתב:אוגו לא צריך מנוחה אז...
גאון...
אני מאמין ברן רובין וחושב שמגיע לו קרדיט.
אבל מעולם לא אמרתי שהוא טוב יותר מאוגו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פותח עם שבתאי ע"ח ראדי.
באופק יש לו"ז צפוף, בהיעדר וובה שבתאי צריך להוריד חלודה.
אולי גם אם טאהא במקום צדק.
באופק יש לו"ז צפוף, בהיעדר וובה שבתאי צריך להוריד חלודה.
אולי גם אם טאהא במקום צדק.
מת עליכם שכל יריבה שלנו אתם הופכים אותה למינימום ולנסיה.
הפועל חיפה היא הקבוצה הכי חלשה בליגה אחרי אשקלון.
שהתיקו בדרבי לא יטעה אתכם,ידוע לכל שמכבי חיפה לא מסוגלת להתמודד עם קבוצות שמצופפות ושלא נדבר על זה שהאוויר של הפועל חיפה נגמר דקה 70 מהמאמץ.
במשחק כזה שמחכה להם כאן הם לא יפסיקו לרוץ אחרינו כל המשחק,כבר בדקה 50 ייגמר להם האוויר.
לפתוח חזק לתת בראש ולהלחיץ את מכבי עם 8 פער לפני המשחק שלהם בראשון.
הפועל חיפה היא הקבוצה הכי חלשה בליגה אחרי אשקלון.
שהתיקו בדרבי לא יטעה אתכם,ידוע לכל שמכבי חיפה לא מסוגלת להתמודד עם קבוצות שמצופפות ושלא נדבר על זה שהאוויר של הפועל חיפה נגמר דקה 70 מהמאמץ.
במשחק כזה שמחכה להם כאן הם לא יפסיקו לרוץ אחרינו כל המשחק,כבר בדקה 50 ייגמר להם האוויר.
לפתוח חזק לתת בראש ולהלחיץ את מכבי עם 8 פער לפני המשחק שלהם בראשון.
הפועל חיפה לדעתי היא הקבוצה הכי עקשנית בליגה
לא מדובר בקבוצה הכי טובה בליגה אבל מה? ממושמעת ,לא מוותרת, ויודעת לצופף היטב
אני חושב שהגיע הזמן שנלמד לשחק בשיטה של 2 חלוצים. צריך שהפיזיות של שלוסיו תבוא לידי ביטוי במשחק הזה ומנגד משחק אגפים שיזין את החלוצים בכדורים טובים
גורש
ביטון צדק ויטור קורהוט
ראדי אוגו
בוזגלו לוסיו וואקמה שהר
אוחנה צריך לבוא במחצית אחרי שנתיש אותם פיזית . כשהוא נכנס רענן כגורם הפתעה והיריב קצת מותש הוא הופך לקילר!
אני חושב שהגיע הזמן שנלמד לשחק בשיטה של 2 חלוצים. צריך שהפיזיות של שלוסיו תבוא לידי ביטוי במשחק הזה ומנגד משחק אגפים שיזין את החלוצים בכדורים טובים
גורש
ביטון צדק ויטור קורהוט
ראדי אוגו
בוזגלו לוסיו וואקמה שהר
אוחנה צריך לבוא במחצית אחרי שנתיש אותם פיזית . כשהוא נכנס רענן כגורם הפתעה והיריב קצת מותש הוא הופך לקילר!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם כבר שני חלוצים אז שהר כחלוץ שני ו-וואקמה באגף.adomi כתב:הפועל חיפה לדעתי היא הקבוצה הכי עקשנית בליגה
אני חושב שהגיע הזמן שנלמד לשחק בשיטה של 2 חלוצים. צריך שהפיזיות של שלוסיו תבוא לידי ביטוי במשחק הזה ומנגד משחק אגפים שיז** את החלוצים בכדורים טובים
גורש
ביטון צדק ויטור קורהוט
ראדי אוגו
בוזגלו לוסיו וואקמה שהר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קונצנזוס לגבי ההרכב באם אין פציעות.
הדילמה היחידה הובאן/ ראדי, בהתאם ליכולת באימונים.
הדילמה היחידה הובאן/ ראדי, בהתאם ליכולת באימונים.
הובאן בתקופה לא טובה
עדיף ראדי
עדיף ראדי
חוזר בי בעמדה אחת
טאהה במקום צדק. מהשחקנים שלא קיבלו מנוחה מתחילת העונה והרצף הזה יוביל בסופו של דבר לטעויות.
טאהה בלם לא רע בכלל
טאהה במקום צדק. מהשחקנים שלא קיבלו מנוחה מתחילת העונה והרצף הזה יוביל בסופו של דבר לטעויות.
טאהה בלם לא רע בכלל
חבל שהנתונים הסטטיסטיים לא ברורים (לפחות לי), אני חושב שבלמים, ובמקרה הזה צדק, רצים פחות, בטח יחסית לקשרים ולמגינים. האם אני צודק?
בלי קשר לצורך במנוחה, צריך להריץ גם את טהא במקום אחד הבלמים הקבועים על מנת לשמור גם אותו בכושר.
בלי קשר לצורך במנוחה, צריך להריץ גם את טהא במקום אחד הבלמים הקבועים על מנת לשמור גם אותו בכושר.
לא משמעותי 10 אחוז פחות וויטור רץ טיפה יותר מצדקMikiRed כתב:חבל שהנתונים הסטטיסטיים לא ברורים (לפחות לי), אני חושב שבלמים, ובמקרה הזה צדק, רצים פחות, בטח יחסית לקשרים ולמגינים. האם אני צודק?
קשה לי עם ההרכב הזה בעיקר כי אין שחקן באמצע שיכול להניע את המשחק קדימה. ראדי מצליח לשחרר כדורים אבל במערך כזה הוא יצטרך להיות יחסית מאחור. כבר ראינו בכמה ניסיונות כאלה שוואקמה לא יכול להיות השחקן הזה, אנחנו נאבד אותו באמצע.adomi כתב:הפועל חיפה לדעתי היא הקבוצה הכי עקשנית בליגה
אני חושב שהגיע הזמן שנלמד לשחק בשיטה של 2 חלוצים. צריך שהפיזיות של שלוסיו תבוא לידי ביטוי במשחק הזה ומנגד משחק אגפים שיז** את החלוצים בכדורים טובים
גורש
ביטון צדק ויטור קורהוט
ראדי אוגו
בוזגלו לוסיו וואקמה שהר
אם שהר עולה עם לוסיו, זה צריך להיות כושואקמה/בוזגלו לא משחקים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מנוחה לשחקנים? שכחתם שלמעט צדק (ואולי קורוהט, שלא ידוע אם יפתח, למרות שהנבחרת שלו פוגשת את אנדורה ככה שאני לא יודע כמה מאמץ הוא כבר ישקיע, והוא גם קיבל מנוחה מהמשחק האחרון) אף שחקן שלנו לא לקח חלק פעיל במשחקי הנבחרות (היה גם את גורש, אבל הוא נח מול אשקלון ועמדת השוער היא שונה משאר העמדות, בטח במשחק כמו שהתפתח לנבחרת אתמול).
אנחנו צריכים לבוא סופר רעננים למשחק מול אשקלון עם ההרכב הכי חזק שלנו. יהיו בהמשך לא מעט הזדמנויות (כמו מכבי חיפה בגומלין של הטוטו) לתת לשחקנים שלנו לנוח, עכשיו כשאנחנו אחרי פגרה, זה לא צריך להיות על הפרק...
אנחנו צריכים לבוא סופר רעננים למשחק מול אשקלון עם ההרכב הכי חזק שלנו. יהיו בהמשך לא מעט הזדמנויות (כמו מכבי חיפה בגומלין של הטוטו) לתת לשחקנים שלנו לנוח, עכשיו כשאנחנו אחרי פגרה, זה לא צריך להיות על הפרק...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אוחנה ישחק באמצע וייבנה התקפות משם + חדירות מקיו שני, בונים עליו ומשקיעים בו. הוא יצטרף לשני הגרזנים באמצע.
לוסיו ושהר ישחקו יחד רק אם משהוא ישתבש.
לגבי ההשקעה באוחנה, כפי שראיתי הוא היחיד שצורף לכל המסעות באירופה למרות שלא יכול לשחק.
לגבי ההשקעה באוחנה, כפי שראיתי הוא היחיד שצורף לכל המסעות באירופה למרות שלא יכול לשחק.
מי לא טס?מספר שחקני נוער שגם ככה על תקן נערי פוסטר וגורדנה.MikiRed כתב:אוחנה ישחק באמצע וייבנה התקפות משם + חדירות מקיו שני, בונים עליו ומשקיעים בו. הוא יצטרף לשני הגרזנים באמצע.
הוא טס כי הוא חלק מהקבוצה, לא כי היא מיוחד או היחס כלפיו מיוחד.