ככה אמרו גם על כל מי שדיבר על אלישע בבאר שבע ואנחנו יודעים מה כולם פה חושבים עליו היום.
זה לא משנאה לנבחרת, זאת עובדה.
הרי בפעם הבאה שנקבל בראש גם אלה שבעד עכשיו יצוצו, תדאגו להיות עקביים.
avivgolan כתב:
ככה אמרו גם על כל מי שדיבר על אלישע בבאר שבע ואנחנו יודעים מה כולם פה חושבים עליו היום.
הנבחרת הזאת מקבלת בראש מלפני שנולדתי.
שום אלישע לא ישנה את זה.
אתמול הנבחרת נראתה טוב. זה לא אומר כלום אם לא תהיה המשכיות.
זה גם לא אומר שאסור לפרגן.
זה בטח לא אומר שצריך להיות נגד הנבחרת (רק אל תשכחו להגיע עם דגלי ישראל לטרנר בשביל המחאה, כן?)
וזה בטח ובטח לא אומר שצריך לאנוס את המציאות עם טיעונים מגוחכים כדי להצדיק את השנאה הזו.
אני עדיין לא עף מהנבחרת תחת אלישע.
לא ראיתי את המשחק המלא כי עבדתי אבל אני דיי בטוח שהנבחרת ניצלה את הרחקת שני השחקנים ובלי זה גג היה תיקו ובכל מקרה אם לא תהיה המשכיות בתוצאות אז לא ממש ישנה מה היה מול אלבניה בחוץ.
בדיוק כמו שלא שינה מה היה מול בוסניה בזמנו בסמי עופר.
avivgolan כתב:
הנבחרת היא לא של אלישע,היא של כולנו לטוב ולרע.
תמיד תהיה ביקורת על הנבחרת וזה לא משנה מי מאמן אותה.
ב3 השנים האחרונות צלבנו אותה מכל הכיוונים ושצריך לתת מילה טוב אז נותנים,אין כאן שום קשר לעקביות.
אם במשחק הבא הם ייראו פח אז נבקר אותם.
אתמול ההכנה הייתה טובה,ההרכב כמה שזה מפתיע היה נכון וצריך לדעת לפרגן שצריך.
לא מדבר על אלישע, עם הצלחות (יחסיות ורגעיות) לא מתווכחים.
רוצה להתייחס לשני דברים שקשה היה להתעלם מהם:
1. הראיון המביך שלו בסיום שמצטרף לשורת ראיונות והגיגים סביב הנבחרת מצידו ומצד פרשנים ושדרנים, בו כינה את הנצחון "הגדול ביותר בקריירה שלי". אין לי בעיה עם אמרה אובייקטיבית שכזו, יש לי בעיה גדולה שהיא נאמרת על רקע שום הישג משמעותי.
2. ההרכבה של אייבינדר. לא מתייחס בכלל למשחק הסביר שהציג, רק לעובדה ששחקן ליגה בינוני ולא צעיר עולה בהרכב הנבחרת.
Totti כתב:לא מדבר על אלישע, עם הצלחות (יחסיות ורגעיות) לא מתווכחים.
1. הראיון המביך שלו בסיום שמצטרף לשורת ראיונות והגיגים סביב הנבחרת מצידו ומצד פרשנים ושדרנים, בו כינה את הנצחון "הגדול ביותר בקריירה שלי". אין לי בעיה עם אמרה אובייקטיבית שכזו, יש לי בעיה גדולה שהיא נאמרת על רקע שום הישג משמעותי.
2. ההרכבה של אייבינדר. לא מתייחס בכלל למשחק הסביר שהציג, רק לעובדה ששחקן ליגה בינוני ולא צעיר עולה בהרכב הנבחרת.
מסכים מאוד לגבי סעיף 1.
לגבי סעיף 2 לא. אמרו את אותו הדבר גם על גולסה וזה עבד טוב ואפילו פתח לו את הדלת להרכב במכבי.
לא יורד לגופו של אדם.
מצידי שיגיד מה שבא לו חובת ההוכחה היא עליו.
את ההצבה של אייבינדר לא רק אתה לא הבנת.
אם לאייבינדר יש מקום בהרכב!! אז ראדי צריך להיות באנקר שם.
אני הייתי מתחיל לשפשף כבר את נטע לביא וקלנטיס,גם הדור הבא וגם לא פחות טובים מדן חסכו.
מה שיותר מעצבן אותי מגניבת הדעת שהולכת מסביב לנבחרת זה ישראלים עאלק פטריוטיים שחושבים שכל מילה רעה שנאמרת על הנבחרת היא בגדר טאבו ושנאה עצמית.
תנוחו כבר בחיאת, אנשים בסך הכול אומרים את האמת והיא שההייפ סביב הניצחון הזה הוא מגוחך ואי אפשר לקחת כלום מהמשחק הזה חוץ מהתוצאה, ואם אפשר לקחת משהו להמשך זה איך יכול להיות שאנחנו לא מחזיקים בכדור יותר מקבוצה עם 9 שחקנים או איך יכול להיות שלא סיימנו עם כמות שערים כפולה עם כמות ההחמצות הזאת? אם ישימו דגש על זה במקום לאונן אחד לשני בחדר הלבשה אולי נראה התקדמות ברמת המשחק גם מול מבחנים יותר רציניים. האופוריה הזאת תעלה לנו בנקודות ובעיקר ביכולת.
וכן, הייתי מבקר את שחקני באר שבע אם הם היו צונחים כמו זהבי, כי כשברדה עושה את זה אני סולד מאוד ממהלכים כאלה וזה לא מפריע לאוהדי מכבי לקרוא לו צוללן ושחקן מלוכלך, מה שזהבי עשה לא פחות גרוע ולא ראיתי שום גינוי כי זה מסתדר עם האינטרסים שלנו. צביעות.
אדום זקן כתב:
לא יורד לגופו של אדם.
מצידי שיגיד מה שבא לו חובת ההוכחה היא עליו.
את ההצבה של אייבינדר לא רק אתה לא הבנת.
אם לאייבינדר יש מקום בהרכב!! אז ראדי צריך להיות באנקר שם.
אני הייתי מתחיל לשפשף כבר את נטע לביא וקלנטיס,גם הדור הבא וגם לא פחות טובים מדן חסכו.
אי אפשר שלא לרדת לגופו של איש, זו אמרה מבזה אחי, מה היא מלמדת עלינו?
זה הישג? מה השגנו בדיוק?
מישהו יכול להסביר לי על מה ולמה קיבלנו את הפנדל השני שזהבי (שקיבל משום מה 9 בידיעות) החטיא?
הריי המהלך הנ"ל קרה אחריי שזהבי כבר היה בלי כדור אז איך פנדל?
אדום מוצדק אבל פנדל?
אם היו שורקים נגד הפועל באר שבע פנדל על דבר כזה הייתי כועס.
מוזר מאוד.
South Boy כתב:מה שיותר מעצבן אותי מגניבת הדעת שהולכת מסביב לנבחרת זה ישראלים עאלק פטריוטיים שחושבים שכל מילה רעה שנאמרת על הנבחרת היא בגדר טאבו ושנאה עצמית.
תנוחו כבר בחיאת, אנשים בסך הכול אומרים את האמת והיא שההייפ סביב הניצחון הזה הוא מגוחך ואי אפשר לקחת כלום מהמשחק הזה חוץ מהתוצאה, ואם אפשר לקחת משהו להמשך זה איך יכול להיות שאנחנו לא מחזיקים בכדור יותר מקבוצה עם 9 שחקנים או איך יכול להיות שלא סיימנו עם כמות שערים כפולה עם כמות ההחמצות הזאת? אם ישימו דגש על זה במקום לאונן אחד לשני בחדר הלבשה אולי נראה התקדמות ברמת המשחק גם מול מבחנים יותר רציניים. האופוריה הזאת תעלה לנו בנקודות ובעיקר ביכולת.
וכן, הייתי מבקר את שחקני באר שבע אם הם היו צונחים כמו זהבי, כי כשברדה עושה את זה אני סולד מאוד ממהלכים כאלה וזה לא מפריע לאוהדי מכבי לקרוא לו צוללן ושחקן מלוכלך, מה שזהבי עשה לא פחות גרוע ולא ראיתי שום גינוי כי זה מסתדר עם האינטרסים שלנו. צביעות.
מה הקשר בין מה שנאמר למה שכתבת?
יש ההדל בין ביקורת לבין לרצות ולקוות שהיא תיכשל.
אם זה לא שנאה עצמית, אז מה כן?
Totti כתב:
אי אפשר שלא לרדת לגופו של איש, זו אמרה מבזה אחי, מה היא מלמדת עלינו?
זה הישג? מה השגנו בדיוק?
ביחס לשנים עברו,ניצחנו נבחרת עדיפה עלינו בחוץ וזה בסוף מה שמעניין.
אף אחד לא מצפה מהנבחרת שתשחק כמו ספרד.
הכל זה בהתאם לציפיות וכשאין ציפיות כל נצחון הוא הישג ולא משנה איך הושג.
מה אנחנו לומדים מזה להמשך? כרגע כלום.
עקביות היא שם המשחק.