93 ₪

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: 93 ₪

שליחה על ידי The red one »

תודה על ההבהרה אורן.

השאלה הגדולה היא שאני מצפה לתשובתה - היא האם הקהל יהפוך את עורו בסיבוב השני, כשנגלה שכל המשחקים יעלו 80/40. האם אז הצבועים כן ידרשו מחאה או שמא יבינו שהתעוררו מאוחר מדיי.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

לא מבין את ההתעקשות הטרחנית הזו שלך. עד היום מישהו אצלנו התלונן על המחירים האלה? שמעת על מחאות? ואני לא מדבר על בודדים... אז למה שעכשיו בסיבוב השני נשמע על מחאות כאלה?
הקהל שלנו בשלב שבו הוא עדיין מלווה את הקבוצה בכל מחיר לכל מקום.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב:לא מבין את ההתעקשות הטרחנית הזו שלך. עד היום מישהו אצלנו התלונן על המחירים האלה? שמעת על מחאות? ואני לא מדבר על בודדים... אז למה שעכשיו בסיבוב השני נשמע על מחאות כאלה?
הקהל שלנו בשלב שבו הוא עדיין מלווה את הקבוצה בכל מחיר לכל מקום.
עובדה שבפעם היחידה שביקשו מאיתנו 80/40 כן קמה מחאה. וכל עוד אין הסכם הדדיות עם קבוצות אחרות - זה גם מה שיקרה בסיבוב הבא ואולי בעוד משחקים בסיבוב הנוכחי.

וחוץ מזה שאם תהיה ממש בשקט אתה תשמע אנשים שמתלוננים על המחירים למשחקי הבית, הם פשוט מיעוט.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

חלקים מהארגון ניסו להקים מחאה (תכלס רוב אנשי הארגון שהיו בארץ היו במשחק). הקהל הגדול לא התנגד ואת זה ראו בבירור ביציע. לכן אני לא מבין למה אתה כלכך בטוח שתהיה מחאה בסיבוב הבא ואז כולם יצאו 'צבועים'.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב:זה מאוד פשוט חברים.
לא תהיה מחאה כי הקהל לא באמת רוצה לצאת למחאה על זה.

ניסינו באשקלון, ניסיון כושל, והקהל הצביע ברגליים.

עזבו שיכולנו לעשות את זה בצורה הרבה יותר טובה ויותר משכנעת אבל היינו בפראג ולא היינו 100 אחוז בזה זאת אשמתינו.

אבל עכשיו אחרי כל מה שהיה וקראנו המון תגובות בפייסבוק וגם תגובות שקיבלנו באישי -
רוב רובם של האוהדים לא רואים סיבה להחרים על 40-80.

המטרה שלנו לייצג את דעת הרוב ואם אין לאנשים בעיה לשלם 40-80 אזז אנחנו זורמים איתם.

יש מיעוט באחוז נמוך מאוד בקהל שבעד מחאה כזאת, אני לא מדבר שאם הרצון למכור ב 40-80 בא מהמועדון אז המחאה היא נגד המועדון שלך ובעד זה אף אחד לא יהיה.

אז ירדנו מזה - כל עוד לא חורגים מהגבולות שהגדירה המנהלת לא נחרים.
החלטה נכונה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב:אגב השנה המנהלת מחייבת כל קבוצה להנפיק לפחות 50 אחוז מהכרטיסים לבני נוער, במידה ולא יעמדו בכך קיבלנו מסר מהמועדון שהם יעדכנו אותנו וגם יפנו למנהלת בנושא ביחד עם קול שאנחנו נשמיע (במידה ויהיו ילדים/נשים/חיילים שירצו לרכוש כרטיס נוער ולא תהיה להם אפשרות) ונדאג להקצות עוד כרטיסי נוער לאוכלוסיות שיותר קשה להן.
הסבר בבקשה, אורן.
אם הוחלט במנהלת ש-50% יהיו לבני נוער אז למה שהמועדון לא יעמוד בכך, יעדכן, יפנה למנהלת...?? שיעמוד בכך וזהו.
ואם אני זוכר נכון אז כשדנו בנושא הזה לפני כמה שבועות הייתה טענה (שלפחות בי עוררה הרגשה מאוד לא נוחה) שילדים נאלצו לרכוש כרטיס במחיר מלא (נדמה לי לפני מכבי פ"ת) - אז משתמע ממה שכתבת שהמועדון לא עמד בהנחיות המנהלת במשחק זה?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yossi כתב:לא מבין למה כרטיס נוער/חייל/אשה צריך להיות מוקצה לפי אחוזים.
גם ככה הכל ממוחשב ואין בעיה להדפיס כרטיס במקום. מישהו פעם הגיע לבריכה נניח ואמרו לו תשלם על הילד מחיר מלא כי יש פה יותר מדי ילדים? זה נשמע בכלל הגיוני?
ביזיון שלנו בתור אוהדים שאנחנו זורמים כבר שנים עם ההתנהלות העקומה הזו.
או שיעשו אחיד או שיפסיקו עם הפארטייה הזו.

והנה, נשאר רק מבוגר להפועל חיפה.
כ"כ נכון!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

delta7 כתב: הסבר בבקשה, אורן.
אם הוחלט במנהלת ש-50% יהיו לבני נוער אז למה שהמועדון לא יעמוד בכך, יעדכן, יפנה למנהלת...?? שיעמוד בכך וזהו.
ואם אני זוכר נכון אז כשדנו בנושא הזה לפני כמה שבועות הייתה טענה (שלפחות בי עוררה הרגשה מאוד לא נוחה) שילדים נאלצו לרכוש כרטיס במחיר מלא (נדמה לי לפני מכבי פ"ת) - אז משתמע ממה שכתבת שהמועדון לא עמד בהנחיות המנהלת במשחק זה?
אורן כתב שהארגון שוחח עם ההנהלה והיא התחייבה שגם אם קבוצת החוץ שנשחק אצלה לא תקצה את ה - 50% שהמנהלת קבעה, ההנהלה שלנו תתערב ותדאג שתהיה הקצאה של 50%.
כלומר ההנהלה כאן מתחייבת שגם אם קבוצת החוץ לא תעמוד בכללים, היא תדאג, גם אם היא תצטרך לפועל בעצמה בנושא, שהאוכלוסיות החלשות שלנו לא יפגעו.
לדעתי מדובר בהישג יפה של הארגון, שבו הוא מגיע להסכמה עם ההנהלה שלנו שאם קבוצת החוץ שנשחק אצלה תנסה לדרוס את האוכלוסיות החלשות אצלנו, היא תתערב בנושא גם אם תצטרך לפעול בעצמה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Sir Alex Ferguson כתב: אורן כתב שהארגון שוחח עם ההנהלה והיא התחייבה שגם אם קבוצת החוץ שנשחק אצלה לא תקצה את ה - 50% שהמנהלת קבעה, ההנהלה שלנו תתערב ותדאג שתהיה הקצאה של 50%.
כלומר ההנהלה כאן מתחייבת שגם אם קבוצת החוץ לא תעמוד בכללים, היא תדאג, גם אם היא תצטרך לפועל בעצמה בנושא, שהאוכלוסיות החלשות שלנו לא יפגעו.
לדעתי מדובר בהישג יפה של הארגון, שבו הוא מגיע להסכמה עם ההנהלה שלנו שאם קבוצת החוץ שנשחק אצלה תנסה לדרוס את האוכלוסיות החלשות אצלנו, היא תתערב בנושא גם אם תצטרך לפעול בעצמה.
בול.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Sir Alex Ferguson כתב: אורן כתב שהארגון שוחח עם ההנהלה והיא התחייבה שגם אם קבוצת החוץ שנשחק אצלה לא תקצה את ה - 50% שהמנהלת קבעה, ההנהלה שלנו תתערב ותדאג שתהיה הקצאה של 50%.
תודה, משה, על ההסבר.
הראש שלי תקוע בזה שאצלנו באיצטדיון ילדים נאלצים לקנות כרטיס מבוגר.
לא כדאי שיתחילו לטפל קודם כל בבית ואחר כך בקבוצות החוץ?

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

yossi כתב:לא מבין למה כרטיס נוער/חייל/אשה צריך להיות מוקצה לפי אחוזים.
גם ככה הכל ממוחשב ואין בעיה להדפיס כרטיס במקום. מישהו פעם הגיע לבריכה נניח ואמרו לו תשלם על הילד מחיר מלא כי יש פה יותר מדי ילדים? זה נשמע בכלל הגיוני?
ביזיון שלנו בתור אוהדים שאנחנו זורמים כבר שנים עם ההתנהלות העקומה הזו.
או שיעשו אחיד או שיפסיקו עם הפארטייה הזו.

והנה, נשאר רק מבוגר להפועל חיפה.
+מלא מלא

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

delta7 כתב: תודה, משה, על ההסבר.
הראש שלי תקוע בזה שאצלנו באיצטדיון ילדים נאלצים לקנות כרטיס מבוגר.
לא כדאי שיתחילו לטפל קודם כל בבית ואחר כך בקבוצות החוץ?
מתאר לעצמי שנגמרה ההקצאה של 50% נוער אצלנו ולכן שילמו מבוגר.
מסכים עם יוסי שזה צריך להיות כמו בכל מקום, כל אחד קונה כרטיס בהתאם לגיל שלו, אפשר לחשוב כמה כבר עולה להדפיס כרטיסים היום, רק בכדורגל יש את הנושא ההזוי שמדפיסים רק x כרטיסים לנוער.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אורי אדום בנשמה כתב:

כי זה עסק כלכלי לכל דבר בעולם קפיטליסטי.
זה מה שנקרא קפיטליזם חזירי.
גם אני בסה"כ בעד שוק חופשי והכל אבל זאת פשוט חזירות. כשמדובר במועדונים שחלק נכבד מהתקציב שלהם מגיע מכספי ציבור זה כבר נכנס להגדרה של 'התנהלות לא תקינה'.

המנהלת אמורה לטפל בדיוק בנושאים האלה. לא יכול להיות שקבוצות שחצי מהתקציב שלהן מגיע מכספי ציבור ישתינו ככה בקשת על הקהילה.
אגב, אני בספק אם בעולם הקפיטליסטי של אנגליה לדוגמה יש דבר כזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
זה מה שנקרא קפיטליזם חזירי.
גם אני בסה"כ בעד שוק חופשי והכל אבל זאת פשוט חזירות. כשמדובר במועדונים שחלק נכבד מהתקציב שלהם מגיע מכספי ציבור זה כבר נכנס להגדרה של 'התנהלות לא תקינה'.

המנהלת אמורה לטפל בדיוק בנושאים האלה. לא יכול להיות שקבוצות שחצי מהתקציב שלהן מגיע מכספי ציבור ישתינו ככה בקשת על הקהילה.
אגב, אני בספק אם בעולם הקפיטליסטי של אנגליה לדוגמה יש דבר כזה.
חצי מהתקציב? לפי איזה חישוב?

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

שוק חופשי זה קרקס, לא מאמין בשטות הזאת.
זה תמיד מוביל לזה.

שלח תגובה