אורי, השאלה כאן היא לא האם התכוונת לזה שהבחור הוא סוכן של בונפלד או לא. הטענות שלי כלפייך הם טענות שנובעות מהמסקנות שנובעות כשקוראים את התגובה שלך מתחילתה ועד סופה. הנושא הוא ששוב ברגע שנכנסת לדיון עם אדם שמחזיק בדעה שונה משלך, הפכת אותו ללא רלוונטי בסיבות כאלה ואחרות.אורי אדום בנשמה כתב:
"ושנינו הבנו שאתה לא באמת מאמין שהבחור הוא הסוכן של בונפלד."
תודה רבה, באמת שלא הייתי זקוק ליותר מזה. די בזה לשמוט הבסיס תחת דבריך כעת, ושישפוט כבר מי שירצה, האם אמירה שכזו שאך ברור שנאמרת בלשון גוזמא להבלטת אבסורד ותו לא, חורגת מגדר הרגיל והמקובל. בא רק תנסה ליישב את הסתירה בין גילוי הלב שלך כעת, לבין תגובתך הקודמת...ת'יודע - התובנה העולה מהדברים (בהודעה הקדמת), היא ההיפך הגמור ממי שכעת מגלה שהבין את כוונת המשורר...אז כפי שאמרתי קודם לכן - לא בכדי נהפכת פתאום ל 'קשה הבנה' ונטפלת לאותו חלק טפל.
כמו כן, ברשותך, אחזיר אותך מס' חודשים אחורה, לאותה נסיעה ברכב של מישל, עם השאלה הלא ממש תמימה בלשון המעטה, והתשובה המוחצת שהשתיקה אותך.
למה? כי כשאני שומע ממך אמירות כמו "כמו תמיד, במקום להודות, אתה מחפש לתקוף", אני מתקשה לכבוש את החיוך...אז אולי אצלך זה מתבטא בטקטיקה קצת שונה מהתקפה, אבל פקח עיניים, חביבי...יש מי שזה מכבר התייאשו, וזה ממש לא שלפתע פתאום הם נהיו תמימי דעים איתך...
שים לב שאני לא הגבתי לנושא בונפלד טוב או רע, אלא אני הסתכלתי על הנושא כקורא חיצוני ששם לב שברגע שהתפתח דיון מסוים בעניין, אתה החלטת לבסס את הצד שלך כצודק בתגובה מזלזלת שנועדה להפוך את dardasmiley ללא רלוונטי.
שים לב שגם אני לא היחיד שראה בתגובה שלך כלא ראויה ומזלזלת.
אתה שוב יכול לפתוח דיון איתי, אבל לגופו של עניין, התגובה שלך הייתה קיצונית, מזלזלת ולא ראויה.
dardasmiley, כפי שאורי אמר, אולי דווקא העובדה שאנחנו חברים מחוץ למגרש ומכבדים אחד את השני יכולה לגרום לנו לדבר בחופשיות האחד כלפי השני בלי חשש שמישהו יחשוב שמדובר במשהו אישי אחד כלפי השני.