בונפלד וויתר על אימון הבכורה וקרוב לפ"ת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: בונפלד וויתר על אימון הבכורה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אורי אדום בנשמה כתב:
"ושנינו הבנו שאתה לא באמת מאמין שהבחור הוא הסוכן של בונפלד."

תודה רבה, באמת שלא הייתי זקוק ליותר מזה. די בזה לשמוט הבסיס תחת דבריך כעת, ושישפוט כבר מי שירצה, האם אמירה שכזו שאך ברור שנאמרת בלשון גוזמא להבלטת אבסורד ותו לא, חורגת מגדר הרגיל והמקובל. בא רק תנסה ליישב את הסתירה בין גילוי הלב שלך כעת, לבין תגובתך הקודמת...ת'יודע - התובנה העולה מהדברים (בהודעה הקדמת), היא ההיפך הגמור ממי שכעת מגלה שהבין את כוונת המשורר...אז כפי שאמרתי קודם לכן - לא בכדי נהפכת פתאום ל 'קשה הבנה' ונטפלת לאותו חלק טפל.

כמו כן, ברשותך, אחזיר אותך מס' חודשים אחורה, לאותה נסיעה ברכב של מישל, עם השאלה הלא ממש תמימה בלשון המעטה, והתשובה המוחצת שהשתיקה אותך.
למה? כי כשאני שומע ממך אמירות כמו "כמו תמיד, במקום להודות, אתה מחפש לתקוף", אני מתקשה לכבוש את החיוך...אז אולי אצלך זה מתבטא בטקטיקה קצת שונה מהתקפה, אבל פקח עיניים, חביבי...יש מי שזה מכבר התייאשו, וזה ממש לא שלפתע פתאום הם נהיו תמימי דעים איתך... :מיצמוץ:
אורי, השאלה כאן היא לא האם התכוונת לזה שהבחור הוא סוכן של בונפלד או לא. הטענות שלי כלפייך הם טענות שנובעות מהמסקנות שנובעות כשקוראים את התגובה שלך מתחילתה ועד סופה. הנושא הוא ששוב ברגע שנכנסת לדיון עם אדם שמחזיק בדעה שונה משלך, הפכת אותו ללא רלוונטי בסיבות כאלה ואחרות.
שים לב שאני לא הגבתי לנושא בונפלד טוב או רע, אלא אני הסתכלתי על הנושא כקורא חיצוני ששם לב שברגע שהתפתח דיון מסוים בעניין, אתה החלטת לבסס את הצד שלך כצודק בתגובה מזלזלת שנועדה להפוך את dardasmiley ללא רלוונטי.
שים לב שגם אני לא היחיד שראה בתגובה שלך כלא ראויה ומזלזלת.
אתה שוב יכול לפתוח דיון איתי, אבל לגופו של עניין, התגובה שלך הייתה קיצונית, מזלזלת ולא ראויה.

dardasmiley, כפי שאורי אמר, אולי דווקא העובדה שאנחנו חברים מחוץ למגרש ומכבדים אחד את השני יכולה לגרום לנו לדבר בחופשיות האחד כלפי השני בלי חשש שמישהו יחשוב שמדובר במשהו אישי אחד כלפי השני.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב: אורי, השאלה כאן היא לא האם התכוונת לזה שהבחור הוא סוכן של בונפלד או לא. הטענות שלי כלפייך הם טענות שנובעות מהמסקנות שנובעות כשקוראים את התגובה שלך מתחילתה ועד סופה. הנושא הוא ששוב ברגע שנכנסת לדיון עם אדם שמחזיק בדעה שונה משלך, הפכת אותו ללא רלוונטי בסיבות כאלה ואחרות.
שים לב שאני לא הגבתי לנושא בונפלד טוב או רע, אלא אני הסתכלתי על הנושא כקורא חיצוני ששם לב שברגע שהתפתח דיון מסוים בעניין, אתה החלטת לבסס את הצד שלך כצודק בתגובה מזלזלת שנועדה להפוך את dardasmiley ללא רלוונטי.
שים לב שגם אני לא היחיד שראה בתגובה שלך כלא ראויה ומזלזלת.
אתה שוב יכול לפתוח דיון איתי, אבל לגופו של עניין, התגובה שלך הייתה קיצונית, מזלזלת ולא ראויה.

dardasmiley, כפי שאורי אמר, אולי דווקא העובדה שאנחנו חברים מחוץ למגרש ומכבדים אחד את השני יכולה לגרום לנו לדבר בחופשיות האחד כלפי השני בלי חשש שמישהו יחשוב שמדובר במשהו אישי אחד כלפי השני.

על פניו אכן כקורא חיצוני, רק שחווה בעבר תגובה זהה (רק שאז, להבדיל מעתה, כוונת המשורר היתה פשוטה כמשמעה), ונוכח זה קפצת כמוצא שלל רב. (נדוש לחזור, אבל אין ברירה..). את טענותיך כלפי כעת, ביססת על אותו עניין (כבאותה הודעה ראשונה בה התעקשת להבין מה שרצית להבין..), אז כעת נשארו רק הטענות, בלי אותו בסיס...טענות סרק. הרי אך ברור שאלמלא אותה אמירת גוזמא לא היית טוען מה שאתה טוען כעת...אבל עזוב, מיצינו, ובכלל כל החריגה מהנושא היתה מיותרת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

סליחה חברים, אבל דברו איתי כשאלעד יתן עונה שלמה שכולה מחוייבות.
בינתיים חוץ מסוף עונה לא רע בכלל - הבחור לא הראה ממש מחוייבות, כשלהזכירכם עמד על הפרק הנושא שהוא העדיף לסייע לאבא שלו במערכת הבחירות במקום להגיע למשחק (על אף שהיה פצוע - מצד שני המוקפאים דאז: פדלון, ניסים וחיים הגיעו לכל משחק!!) וזה שבאמצע העונה הוא כמעט נחתך מהפועל ב"ש וחתם בהפועל י-ם.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

בונפלד קרוב לפתח תקווה

שליחה על ידי הסניגורון... »

https://sports.walla.co.il/?w=/157/1508489" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אני רוצה שבונפלד ישאר במועדון, הוא יכול לתרום בליגת העל ויהיה לו קל יותר מאשר בלאומית,
אבל גם אלעד חייב להתפשר, כי לתת חודשיים טובים בכמה שנים (חלקם הגדול בגארבג' טיים) זה לא
מספיק בשביל לדרוש את הסכומים שהוא דורש והוא חייב להעריך את כוונת המועדון להחתים
אותו ל-3 שנים, כי בתוך תוכו הוא יודע שהוא לראוי לחוזה ארוך טווח.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: בונפלד קרוב לפתח תקווה

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הסניגורון... כתב:https://sports.walla.co.il/?w=/157/1508489

לו יהי.

אריק,
גם אני החזקתי בדעה דומה, וסבור שמקצועית יש לשחקן מקום בסגל בעונה הקרבה, רק שאני רוצה להחזיר אותך לאמירה של גיא ואלונה: "אנחנו רוצים שחקנים שגם יתאימו באופיים והתנהגותם למועדון". דומה שלא יכל להיות תסריט שישקף יותר לרע את אופיו של השחקן..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
רווית (:

Re: בונפלד וויתר על אימון הבכורה וקרוב לפ"ת

שליחה על ידי רווית (: »

לא הייתי מגדירה את האופי שלו ואת מה שהוא עשה כרע, אבל בהחלט אחרי המקרה הזה יש ספק לגבי העיניין.
(אני לא מאמינה שאני אומרת את זה על אלעד)
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
ניב כהן

שליחה על ידי ניב כהן »

אריק כתב:אני רוצה שבונפלד ישאר במועדון, הוא יכול לתרום בליגת העל ויהיה לו קל יותר מאשר בלאומית,
אבל גם אלעד חייב להתפשר, כי לתת חודשיים טובים בכמה שנים (חלקם הגדול בגארבג' טיים) זה לא
מספיק בשביל לדרוש את הסכומים שהוא דורש והוא חייב להעריך את כוונת המועדון להחתים
אותו ל-3 שנים, כי בתוך תוכו הוא יודע שהוא לראוי לחוזה ארוך טווח.
אם לקבל את דבריו של מישל לעיל, בדבר הצעה דומה לזו של שנה שעברה - אז תתפלאו, אני בגדול מסכים איתו...
אלעד לטעמי הוא אחד משלושת השחקנים המשמעותיים ביותר במומנטום העלייה, הוכיח מחוייבות וגם כדורגל לא רע. עלינו ליגה ועדיין הרבה קיללו את רוב השחקנים.

יותר מלגיטימי לצפות לשידרוג תנאים, יותר ממקובל לא להתאמן עד שיהיה הסכם. אולי בכלל המועדון לא שיתף פעולה בעניין האימון?

מו"מ לגיטימי, חשוב שאלעד יהיה כאן, בחוזה הולם ושפוי. הוא יישאר, אלונה ושכטר ישאירו אותו - וחבל על ההתלהמות.

כמה שחקני בית שהוכיחו שמקומם בליגת על יש לנו? כמה מו"מ הוא פוזה? הייתי שם, צריך לשבור כוסות בשביל להינשא...

לשחקן הבא בבקשה......................... :מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

נו, ומה תיתן לו קבוצת הפועל פתח תקוה? קבוצה שאני נותן לה גג עוד 3-4 עונות בליגת העל, ומיד לאחר מכן חוזרת לדגדג את צמרת הליגה השנייה.
חבל על בונפלד, בחור טוב, שנמצא עכשיו בפלנטה אחרת, שלא רואה אף אחד ממטר. אם הוא הולך לחתום במועדון הזה (ולאו-דווקא הפועל פתח תקווה. אני מתכוון לכל מועדון אשר בסדר הגודל שלו קטן מהפועל ב"ש - כולם למעט הפועל תל אביב ומכבי חיפה), הוא פשוט טיפש.

אלעד יודע מתי לירות לעצמו כל פעם ברגל. הוא אלוף בזה.

הוא מוכשר, כשהוא רוצה - הוא יכול. רובנו אוהבים אותו. שיגמיש את עמדותיו. הוא עדיין לא קאקה או מסי. ראש בקיר אף פעם לא מוביל לדברים טובים ואלעד יוכל למצוא את עצמו בקרוב בשכונת פתח תקווה במקרה הטוב ובכפר סבא או הרצליה במקרה הפחות טוב.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

ניב כהן כתב: אם לקבל את דבריו של מישל לעיל, בדבר הצעה דומה לזו של שנה שעברה - אז תתפלאו, אני בגדול מסכים איתו...
אלעד לטעמי הוא אחד משלושת השחקנים המשמעותיים ביותר במומנטום העלייה, הוכיח מחוייבות וגם כדורגל לא רע. עלינו ליגה ועדיין הרבה קיללו את רוב השחקנים.

יותר מלגיטימי לצפות לשידרוג תנאים, יותר ממקובל לא להתאמן עד שיהיה הסכם. אולי בכלל המועדון לא שיתף פעולה בעניין האימון?

מו"מ לגיטימי, חשוב שאלעד יהיה כאן, בחוזה הולם ושפוי. הוא יישאר, אלונה ושכטר ישאירו אותו - וחבל על ההתלהמות.

כמה שחקני בית שהוכיחו שמקומם בליגת על יש לנו? כמה מו"מ הוא פוזה? הייתי שם, צריך לשבור כוסות בשביל להינשא...

לשחקן הבא בבקשה......................... :מתגלגל מצחוק:
ניב אם כן ישדרגו או לא זה נתון לויכוח. אבל כול הזמן וכול פעם מחדש נראה לנו שהוא מאיים עם אקדח פלסטיק.
עכשיו הוא טיפס על עץ גבוה ולך תוריד אותו מזה.
תראה איזה התנהלות לא חכמה הייתה לו. הרי הוא קרא את המפה וידע שהוא יהיה יקיר האוהדים באימון הראשון.
הוא היה מקבל את שרביט הנסיכות ואת סרט הקפטן אחרי מה שהיו עושים לכבודו אתמול.
אבל הוא כהרגלו בקודש נתן בעיטה בדלי שהזכירה את אותו שער נגד רמת השרון.
עכשיו במקום להתמקד במה שהוא יודע לעשות הוא יתמקד בשיקום היחסים עם האוהדים וחבל מאוד.
בוני תפסיק עם השטויות.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

מישל, אתה מבין ? אם היה מגיע לאימון הפתיחה הוא היה יקיר האוהדים אבל אם טיפה החליט לעשות שרירים כי לא מסכים עם התנאים שלו הוא מופצץ בקללות .

פער קצת הזוי, לדעתי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

הילה חדד כתב:מישל, אתה מבין ? אם היה מגיע לאימון הפתיחה הוא היה יקיר האוהדים אבל אם טיפה החליט לעשות שרירים כי לא מסכים עם התנאים שלו הוא מופצץ בקללות .

פער קצת הזוי, לדעתי.
בגוזמה! את היריה מבצעים לחיצה קטנה עם האצבע סך הכול.
הכול בחיים נעשה בדבר קטן והזוי והכאוס מתחיל עם משב רוח קטן.
יש בעיה בכדורגל. הכול לא הגיוני האהבה הזו מטריפה והגבול בין שנאה לאהבה מטורפת
דק כמו אביב סרוסי.
אז לכי תתמודדי עם זה ותאמני לי הוא יודע את זה טוב.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אלעד יעבור לפ"ת בערך כמו שאני יקום בבוקר עם משפחתי ואעבור ללפלנד.
אתם יכולים להיות שקטים (או מבואסים :D ), אלעד יהיה שחקן הפועל ב"ש בעונה
הבאה.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

שליחה על ידי הסניגורון... »

אריק כתב:אלעד יעבור לפ"ת בערך כמו שאני יקום בבוקר עם משפחתי ואעבור ללפלנד.
אתם יכולים להיות שקטים (או מבואסים :D ), אלעד יהיה שחקן הפועל ב"ש בעונה
הבאה.
רשמתי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מישל, אני לא יודע איך אתה ורון מחליטים בדיוק מי יכתוב לפני מי בפורום. האם אתם מחלקים את הזמן במחשב 5 דקות לכל אחד או תגובה תגובה. אבל לפחות תדאג שהחתימה של הילד תהיה קצת יותר קטנה. קדוסי מפחיד כאן את הילדים... :mrgreen:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה