רק שני דברים קטנים - אשקלון לא אירחה עדיין משחק שהיא יכלה לקחת בו מעל ל50 שקל, ולכן הטיעון של "בכל משחק הם לוקחים 50 שקל" לא רלוונטי בשום צורה. כנ"ל לגבי העניין עם הקופות, על הנייר לפחות מדובר בהוראת משטרה ואין לה קשר להנהלה של אשקלון.South Boy כתב:לא מגיע, אני לא אומר שצריך ללכת אחרי הארגון כמו עדר כבשים ולעשות כל מה שהוא עושה אבל אם הארגון שאחראי על העידוד בקהל חושב שיש מקום להחרים את המשחק מן הראוי שלפחות נצביע ברגליים ולא נוציא אותם קטנים.
למען האמת אני לא חושב ש-80 ש"ח זה מחיר מוגזם, במקרה הזה זה מעצבן כי לכל שאר המשחקים הם לוקחים 50 ש"ח ועוד יותר גרוע הם לא נותנים אפשרות לקנות בקופה ומחייבים אותנו לשלם עמלה מוגזמת על כלום ושום דבר. עשו לנו טובה שאיפשרו לקחת את הכרטיסים בקופות, בהתחלה בכלל רצו שנביא אותם מבאר שבע ויש אנשים שגרים רחוק מאוד מבאר שבע. כל ההתנהלות סביב המשחק הזה היא ביזיונית ויש מקום להחרים אותו.
לא כיף לראות משחק בטלויזיה, אבל מה לעשות.
אני בטוח שהם ירצו לקחת 80/40 גם ממכבי ת"א, חיפה ובית"ר. השאלה אם שם ההנהלות יסדרו את זה לפניי או שלא. אם הקבוצה היו מוציאים הודעה וכותבים "פנינו להנהלת אשקלון, שסירבה לבקשת ההדדיות שלנו, ולא רצתה להוריד את המחיר" אז לא הייתי מגיע. אבל נראה שזה לא היה ככה.