Sir Alex Ferguson כתב:מזכיר לי את התירוצים שהיו ממציאים לגבאי ונאסר בזמנו כדי להסביר למה הם לא מצליחים אצלנו.
לשחק עם טוני, בוזגלו ומאור זה זכות, היחידי שאשם ביכולת של בן סהר זה בן סהר, ולוסיו הראה את זה אתמול.
!
כדי לפוצץ את עניין ה"לא משחק מספיק", הוא מקום 11 בדקות בליגה, מקום 11 בסגל בסה"כ דקות העונה (בן ביטון מקום ראשון. סתם למי שמתעניין) בכלל המפעלים.
כלומר הוא בהרכב הראשון מבחינת כמות דקות.
מסכים עם טוטי, ההשוואות מרחיקות לכת.
כיוון שכיום יכולת טובה בלבד לא מספיקה על מנת לככב בבש, שהר ביכולת טובה מינוס מתקשה. אני חושב שכיום הוא מתאים להיות "סופר סאב", להכנס כמחליף כשבש מובילה והקבוצה השנייה פותחת את מערך הבונקר שלה ושומרת גבוה יותר.
אוחנה כ "סופר סאב" שני (בינתיים) ילמד להכניס לו כדורי עומק.
אף אחד לא התכוון להשוות ביניהם.
נסיים בתקווה שהערב ההוא בטדי לא היה חד פעמי. שם הופיע הקילר לו פיללנו בתצוגת תכלית.
תנועה נכונה, נגיעה ראשונה הרגל משתלטת על הכדור ובשנייה שולחת אותו עמוק לרשת.
אני קצת הגזמתי שכתבתי לפניי זמן מה שבן שהר זה שילוב בין דובב גבאי לשלומי ארבייטמן.
לבן שהר יש בסיס של כדורגל בזכות זה שהוא גדל ושיחק באירופה, הבעיה היא שהוא מבחינת הרמה לא מספיק טוב לנו היום.
אני מקווה שאני עוד אוכל כובעים לגביו אבל זאת ההתרשמות שלי מעונה וקצת שהוא פה.
MikiRed כתב:היתרון של שהר הוא המהירות שלו. במשחקים שלנו כל הקבוצות נסוגות ומצופפות קרוב להגנה כך שהוא מאבד את היתרון הזה. בנוסף, מליקסון כמעט תמיד מתחיל התקפה בכדרור וגם אם יש כמה שניות של הגנה גבוהה ולא מאורגנת, היתרון של שהר לא מנוצל. הוא גם נתפס הרבה בנבדל, שוב בדרך כלל בגלל הוצאת כדור מאוחרת.
זו הסיבה שכשנכנס לוסיו, 9 אורגינל, הוא משך את ההגנה אליו וריווח את הצדדים.
לגבי המהירות וההגנות הצפופות, אנ'לא רואה איך זה משפיע על טב"ח ממכבי, עם שאר הדברים מסכים איתך בעיקר לגבי הכידרורים המיותרים של הקשרים שלנו.
שהר לא חלוץ 9 ואף לא היה חלוץ 9 .
הכוח שלו והיכולת שלו באה כשהוא משחק על הקו , אתמול הוא כמעט ולא קיבל כדורים עדי לתת גול , וזה גם בא בגלל המערך ששיחק בכר עם 2 קשרים אחוריים ולא היה מי שינווט באמצע.
גם לוסיו לא קיבל כדורים בדקות ששיחק , ההבדל בינהם אתמול היה שלוסיו נכנס כשבני יהודה היתה מפורקת , הגול שלו היה בדיחה עצובה להגנה בליגת למקומות עבודה , 6 שחקנים מסתכלים על טוני ומשאירים לבד את לוסיו בתוך ה5 מול שער ריק .
ווינר ענק, מאוד אנדרייטד בקטע הזה. הביא לנו המון נקודות. ביחד עם ברדה והובאן הוא השחקן שאני הכי סומך עליו במאני טיים.
כבש נגד סלטיק, צמד נגד בית"ר בטדי, צמד נגד ק"ש במשחק חוץ לא קל, את השער שעשה מהפך נגד ק"ש במשחקו הראשון של בכר בליגה, סלטיק, סחט פנדל שהוביל לניצחון מול שריף, שם פנדל בסיר הלחץ נגד חיפה בטרנר, מכבי, שער "האליפות"...
הראל כתב:שהר לא חלוץ 9 ואף לא היה חלוץ 9 .
הכוח שלו והיכולת שלו באה כשהוא משחק על הקו , אתמול הוא כמעט ולא קיבל כדורים עדי לתת גול , וזה גם בא בגלל המערך ששיחק בכר עם 2 קשרים אחוריים ולא היה מי שינווט באמצע.
גם לוסיו לא קיבל כדורים בדקות ששיחק , ההבדל בינהם אתמול היה שלוסיו נכנס כשבני יהודה היתה מפורקת , הגול שלו היה בדיחה עצובה להגנה בליגת למקומות עבודה , 6 שחקנים מסתכלים על טוני ומשאירים לבד את לוסיו בתוך ה5 מול שער ריק .
מה?
לוסיו נכנס במצב של 0-0 ושינה את המשחק לטובתנו.
שיש כתב:שמח בשבילו, הוא הוכיח שהוא מתאים לשחק גם כ9 ואני טעיתי לגביו. שמח לטעות
הבעיה שאנשים כאן ממהרים לקטול ועל סתם.
בן שהר הוא חלוץ גדול,אנחנו חייבים אותו להמשך הליגה,כי עם כל הכבוד ללוסיו ויש לי אליו הרבה כבוד,שהר ביכולת טובה ועם בטחון שווה 20 גולים בעונה.