סולחים לך.שיש כתב:או קיי סליחה, לא בולשיט. אני לא ניסיתי כי אין לי מנוי וגם אם הייתה הגרלה לא הייתי נרשם, לא נורא העיקר שננצח
אבל פעם אחרונה!
סולחים לך.שיש כתב:או קיי סליחה, לא בולשיט. אני לא ניסיתי כי אין לי מנוי וגם אם הייתה הגרלה לא הייתי נרשם, לא נורא העיקר שננצח
ואני חושב שהם מספקים. עובדה, הצליחו לרכוש.red and white כתב: אני חושב שאם הם אמורים לספק את צרכי האוהדים ברכישת הכרטיסים, אז הם כן צריכים לעשות את זה.
אתה נאיבי אם אתה מאמין שרוב המושבים הפנויים מוצעים למכירה. ידוע לכל שיש עשרות כרטיסים שמחולקים ל"מקורבים" ואת היתרה מוציאים למכירה. אני אישית קיבלתי כרטיס משחקן שבמו עיניי ראיתי אצלו עוד יותר מ 10! כרטיסים.. זה היה במשחק האליםות מול סכנין שאנשים היו מוכנים למכור כליה בשביל כרטיס.CrazyRed7 כתב: סולחים לך.
אבל פעם אחרונה!
מראש מקצים כרטיסים לשחקנים (ויש מכסה, כל שחקן קונה כמות שהוא מעוניין) וספונסרים. זה מקובל בכל מקום בעולם. מה הבעיה? למה ישר זה סרחון?simply-red כתב: אתה נאיבי אם אתה מאמין שרוב המושבים הפנויים מוצעים למכירה. ידוע לכל שיש עשרות כרטיסים שמחולקים ל"מקורבים" ואת היתרה מוציאים למכירה. אני אישית קיבלתי כרטיס משחקן שבמו עיניי ראיתי אצלו עוד יותר מ 10! כרטיסים.. זה היה במשחק האליםות מול סכנין שאנשים היו מוכנים למכור כליה בשביל כרטיס.
חבר'ה, נכון שהתקדמנו מאוד מכל הבחינה הזו של מכירת כרטיסים והגרלות אבל אל תטטאו מתחת לשטיח את האמת שהמון כרטיסים מחולקים למקומבנים ורק חלק יוצא למכירה.
כי אז יש שני משחקים בשנה שבשבילם צריך או להגדיל את המגרש ל 256,000 מקומות או לבטל את כל הנהלים. כי באותו השבוע כולם אוהדים מסורים שהולכים באש ובמים ולא פספסו משחק מאז שנת 65.izguy83 כתב: מראש מקצים כרטיסים לשחקנים (ויש מכסה, כל שחקן קונה כמות שהוא מעוניין) וספונסרים. זה מקובל בכל מקום בעולם. מה הבעיה? למה ישר זה סרחון?
המועדון מסרב למסור את הנתון הזה. ככה היה גם מול סכנין במשחק האחרון.CrazyRed7 כתב:כןכן, הסיפורים הקבועים.
90% מהכרטיסים מועברים למכירה.
אני לא צריך שאלונה תמסור מספרים. אני יודע בוודאות שרוב הכרטיסים מועברים למכירה מאז הבלאגן ההוא עם ציפורה ורחמים.אריאל2 כתב: המועדון מסרב למסור את הנתון הזה. ככה היה גם מול סכנין במשחק האחרון.
זכותה של אלונה לחלק את הכרטיסים למי שבא לה, אבל שתעמוד מאחורי המספרים.
שקיפות וכו.
גם 60% זה רוב.CrazyRed7 כתב: אני לא צריך שאלונה תמסור מספרים. אני יודע בוודאות שרוב הכרטיסים מועברים למכירה מאז הבלאגן ההוא עם ציפורה ורחמים.
כמו שכתבו פה, לפעמים הספונסרים ו/או השחקנים מבקשים קצת יותר כרטיסים וכשנגמרים המקומות נותנים גם מהיציע הצפוני. מדובר על כרטיסים מעטים.
אבל הליגה מעל הכל!Tal_Hbs כתב: |:
בהמשך לנושא
מוכן לתת כרטיס למשחק תמורת כרטיס ליציע שלנו בפראג
קשקושסניור כתב: כי אז יש שני משחקים בשנה שבשבילם צריך או להגדיל את המגרש ל 256,000 מקומות או לבטל את כל הנהלים. כי באותו השבוע כולם אוהדים מסורים שהולכים באש ובמים ולא פספסו משחק מאז שנת 65.
לא כולם הצליחו, עובדה.The red one כתב: ואני חושב שהם מספקים. עובדה, הצליחו לרכוש.
הוא לא חייב כלום.dor69 כתב:ואני שואל- למה המועדון חייב דין וחשבון על כמויות מדוייקות של כרטיסים לאנשים שלא עשו מנוי? זה לא מכבי חוץ שבו אתה צריך כל כרטיס לאוהדים (ושם כמדומני הכל בשקיפות מוחלטת) וזה לא ששיחררו את הכיסאות של כולכם למכירה חופשית
אתה מודע לזה שיש כ700 כרטיסים ואלפי אנשים שמנסים לרכוש?red and white כתב: לא כולם הצליחו, עובדה.