מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה - הילד ענק
פותח לנו את המשחק למימדים אחרים, כל עוד הוא ישאר בהרכב אנחנו נמשיך עם היציבות.
אין טעם להשוות אותו לבוזגלו כי הם לא אותו שחקן. אוחנה משחק בתפקיד הרבה יותר אחראי והוא לא מאכזב לשנייה.
אין טעם להשוות אותו לבוזגלו כי הם לא אותו שחקן. אוחנה משחק בתפקיד הרבה יותר אחראי והוא לא מאכזב לשנייה.
יש יתרון שהוא לא באירופה.
הוא בא בפול מוטיבציה נגד כל קבוצה.
הוא בא בפול מוטיבציה נגד כל קבוצה.
היו לא מעט דקות במחצית השנייה שהוא פשוט נעלם ושכחתי שהוא נמצא בכלל על המגרש
שחקן סופר מוכשר, חייב לעבוד על הסיומת באופן כללי ויוביל אותנו בשנים הבאות.
דבר אחד שאני חיב להגיד שאוחנה ביחד עם מליקסון ווואקמה פשוט הופכים את המשחק שלנו לאיטי להחריד. כל אחד מהשלושה לא מוותר על הכמה נגיעות שלו לפני המסירה. לדעתי זה מאוד פוגע במשחק שלנו וראינו מה קורה שאפילו בוזגלו משחרר כדור מהר איך הכל מתבצע טוב יותר.
דבר אחד שאני חיב להגיד שאוחנה ביחד עם מליקסון ווואקמה פשוט הופכים את המשחק שלנו לאיטי להחריד. כל אחד מהשלושה לא מוותר על הכמה נגיעות שלו לפני המסירה. לדעתי זה מאוד פוגע במשחק שלנו וראינו מה קורה שאפילו בוזגלו משחרר כדור מהר איך הכל מתבצע טוב יותר.
"מיכאל אוחנה במהלך אחד מבטל את כל מכבי תל אביב"
ש. כהן
ש. כהן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
היו לו שני איבודים בחצי הראשון שהוא חייב לקבל על זה בראש
20-30 מטר מהשער שלנו הוא מנסה לכדרר כאילו משחק עם חברים בשכונה, חייב להבין מה זאת אחריות
מצד שני גם אסור לסרס את הקסם שיש לו ברגליים
מאמין שידעו לשבת איתו ולעבוד איתו נכון
20-30 מטר מהשער שלנו הוא מנסה לכדרר כאילו משחק עם חברים בשכונה, חייב להבין מה זאת אחריות
מצד שני גם אסור לסרס את הקסם שיש לו ברגליים
מאמין שידעו לשבת איתו ולעבוד איתו נכון
יש לו פריצות מדהימות!!
זו לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה - גם נגד מכבי חיפה עשה פריצה מדהימה מהאמצע.
ללא ספק החיזוק שלו היה בזמן הנכון ! משדרג אותנו ויש גב להיעדרות של מליקסון
זו לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה - גם נגד מכבי חיפה עשה פריצה מדהימה מהאמצע.
ללא ספק החיזוק שלו היה בזמן הנכון ! משדרג אותנו ויש גב להיעדרות של מליקסון
איזה ביצים ענקיות יש לבכר.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
מה שאני אוהב אצלו שהוא מתחיל הוא לא עוצר
אפילו שעושים עליו פאולים
אפילו שעושים עליו פאולים
- ForeverRed
אוחנה עדיין מסורבל מאוד.
חייב ללמוד להרים את הראש בזמן.
חייב ללמוד להרים את הראש בזמן.
מסורבל מסורבל אבל הוא כל כך מוכשר שמספיקה לו פעולה אחת טובה כדי לשנות את הכול ב-180 מעלות.
איזה יהלום, אני באמת לא חושב שאני מגזים שאני אומר שמאז בניון לא גדל ילד כזה בישראל. אני לא חושב ששום ליגיונר שנמצא היום בכל ליגה שהיא היה יותר מוכשר ממנו כשיצא לחו"ל, אם הוא רק ישאר כאן עוד עונה או שתיים ויעבוד על הליקויים שלו כמו משמעת טקטית ושחרור כדור בזמן הוא יהיה אחד הדברים הכי גדולים שיצאו מהליגה הזאת.
איזה יהלום, אני באמת לא חושב שאני מגזים שאני אומר שמאז בניון לא גדל ילד כזה בישראל. אני לא חושב ששום ליגיונר שנמצא היום בכל ליגה שהיא היה יותר מוכשר ממנו כשיצא לחו"ל, אם הוא רק ישאר כאן עוד עונה או שתיים ויעבוד על הליקויים שלו כמו משמעת טקטית ושחרור כדור בזמן הוא יהיה אחד הדברים הכי גדולים שיצאו מהליגה הזאת.
- ForeverRed
לא סותר את מה שאמרתי.South Boy כתב:מסורבל מסורבל אבל הוא כל כך מוכשר שמספיקה לו פעולה אחת טובה כדי לשנות את הכול ב-180 מעלות.
ההד התקשורתי בזמן האחרון שמקבלת ההשוואה בין שגיב יחזקאל הדועך למיכאל אוחנה תעשה לנו שירות טוב בהמשך. כישרונות צעירים ידעו שב״ש מקדמת צעירים ויעדיפו אותנו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
שחקן שיכול לגמור משחק בהברקה אחת, בדיוק מה שהיה חסר לנו בקישור ועכשיו כשמליקסון יעדר אני יותר רגועSouth Boy כתב:מסורבל מסורבל אבל הוא כל כך מוכשר שמספיקה לו פעולה אחת טובה כדי לשנות את הכול ב-180 מעלות.
זומן לנבחרת הבוגרת!!!
מברוק
מברוק