עירוני ק"ש- הפועל ב"ש, שני, 19:30, ק"ש
- The red one
Re: עירוני ק"ש- הפועל ב"ש, שני, 19:30, ק"ש
איך אף אחד פה עוד לא התחרפן מהציטוט של "שחקן" בYNET "מול ספרטה פראג ראו שבאר שבע לא מאיימת" ודרש לתת להם איזה 4 כדי להוריד אותם לקרקע כי הם מדברים יותר מדיי ?
אין דרך רצינית לנסות להתייחס לזה בכלל.The red one כתב:איך אף אחד פה עוד לא התחרפן מהציטוט של "שחקן" בYNET "מול ספרטה פראג ראו שבאר שבע לא מאיימת" ודרש לתת להם איזה 4 כדי להוריד אותם לקרקע כי הם מדברים יותר מדיי ?
אם נבוא טריים, את ה4 שלהם הם יקבלו בכל מקרה.
לתת לנו 4 ???The red one כתב:איך אף אחד פה עוד לא התחרפן מהציטוט של "שחקן" בYNET "מול ספרטה פראג ראו שבאר שבע לא מאיימת" ודרש לתת להם איזה 4 כדי להוריד אותם לקרקע כי הם מדברים יותר מדיי ?
לא למדו ממכבי פ"ת אה?The red one כתב:איך אף אחד פה עוד לא התחרפן מהציטוט של "שחקן" בYNET "מול ספרטה פראג ראו שבאר שבע לא מאיימת" ודרש לתת להם איזה 4 כדי להוריד אותם לקרקע כי הם מדברים יותר מדיי ?
לפעמים זה "ציטוט" שממציא הכתב לקבל כותרת.
- The red one
אין לי צל של ספק שגם הציטוט שהיה לפני פתח תקווה ("נקמה מגישים קרה") וגם הציטוט הזה הם פרי מוחו של הכתב.MikiRed כתב:לפעמים זה "ציטוט" שממציא הכתב לקבל כותרת.
איבדנו כבר 5 נקודות מיותרות אחרי החזרה מאירופה... נקווה שהפעם הלקח נלמד ויהיה איזה שינוי.
האמת שהופתעתי שבכר פתח בהרכב הכי חזק בחמישי. נקווה שזה לא יעלה ביוקר
אף אחד לא נפצע, 4 ימים של בטן גב (מן הסתם אימונים קלים פיזית + טקטיים) מספיקים למנוחה.yedidel כתב:איבדנו כבר 5 נקודות מיותרות אחרי החזרה מאירופה... נקווה שהפעם הלקח נלמד ויהיה איזה שינוי.
- simply-red
משחק חוץ בק"ש זה מוקש לא קטן, צריך לפתוח בהרכב הכי חזק שיש.
את המנוחה לאוגו, צדק, ביטון, אפשר לתת במשחקי בית מול אשקלון, כ"ס ושות'
את המנוחה לאוגו, צדק, ביטון, אפשר לתת במשחקי בית מול אשקלון, כ"ס ושות'
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מקפיץYallaHapoel כתב:מחפש טרמפ מצומת להבים.
גל 0506654164 משתתף בדלק.
נותן לשהר לשחק 90 דקות. חלוץ זה הרבה ביטחון עצמי. אי אפשר לתת לשהר 30-60 דק' כל פעם ולקוות שילך לו. לתת לו ביטחון במשחק הזה ומקום לחזור לעצמו. אני מאד מאמין באיכויות שלו וחושב שהוא זה שיכול להפוך את חצאי המצבים שלנו לגולים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מגיע עם 4 ילדים....
להבנתי ק"ש זו לא קבוצה שמסתגרת. כמו כל משחק צריך לבוא מפוקסים אבל אני לא חושב שזה אמור להיות קשה באופן מיוחד.
להבנתי ק"ש זו לא קבוצה שמסתגרת. כמו כל משחק צריך לבוא מפוקסים אבל אני לא חושב שזה אמור להיות קשה באופן מיוחד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
זה נכון שק"ש לא קבוצה שמסתגרת אבל (א) רוב קבוצות מסתגרות מולנו גם אלה שלא ו (ב) גם אם הם לא יסתגרו, הקבוצה לא צריכה להתקשות.
קריית שמונה לא קבוצה שמסתגרת?
אני מבין שלא ראיתם אותם העונה.
אני מבין שלא ראיתם אותם העונה.
האם אמא של המסתגרת שהכוח שלה במתפרצות.The red one כתב:זה נכון שק"ש לא קבוצה שמסתגרת אבל (א) רוב קבוצות מסתגרות מולנו גם אלה שלא ו (ב) גם אם הם לא יסתגרו, הקבוצה לא צריכה להתקשות.
עד כה התקשתה מאוד מול קבוצות שבהם הייתה צריכה להכתיב את הקצב.
דווקא הייתי שם לב למתפרצות שלהם יש להם התקפה מהירה.