זה נותן לי ולנשים אחרות אפשרות להביע את עצמנו כנגד אמירה מזעזעת. סבבה?שמעון א כתב:כמה חולצות ושלטים זה מה שיוציא את השחקנים שלהם מריכוז?
מה זה נותן המפגן הזה?
מבטיחה להמשיך לשיר ״אני אדום בלב בנשמה״.
זה נותן לי ולנשים אחרות אפשרות להביע את עצמנו כנגד אמירה מזעזעת. סבבה?שמעון א כתב:כמה חולצות ושלטים זה מה שיוציא את השחקנים שלהם מריכוז?
מה זה נותן המפגן הזה?
אם זה הכיוון, זה נותן המון.שמעון א כתב:כמה חולצות ושלטים זה מה שיוציא את השחקנים שלהם מריכוז?
מה זה נותן המפגן הזה?
לא סבבה.crazyred כתב: זה נותן לי ולנשים אחרות אפשרות להביע את עצמנו כנגד אמירה מזעזעת. סבבה?
מבטיחה להמשיך לשיר ״אני אדום בלב בנשמה״.
שמעון א כתב: לא סבבה.
מיותר ומטופש, לדעתי.
אמר, התנצל ונענש.
עדיין לא רצח אף אחד/ת.
אני יודע שאתה רציני ובגלל זה כל כך עצוב לי.bs war כתב:התקשורת במתקפת כתבות ניחוס לשלושת הזרים החדשים שלנו. הרגו אותנו
עם תוצאות לא מתווכחיםSouth Boy כתב:
אני יודע שאתה רציני ובגלל זה כל כך עצוב לי.
זה היה מצחיק בתור בדיחה אבל עצוב לראות שאנשים באמת חיים על פי אמונות טפלות ומנחוסים, די שחררו מזה כבר זה ממש מביך בחיי.
קבוצה מקום ראשון כולם שרים באר שבע לא תרד, צועקים עמה יעמיק, מתעצבנים על ילדים שפותחים פלאפון ומצלמים, כל כתבה על הקבוצה זה מנחוס, די זה ממש ילדותי.
אני פחות מחצי רציני. 52% צוחקSouth Boy כתב:
אני יודע שאתה רציני ובגלל זה כל כך עצוב לי.
זה היה מצחיק בתור בדיחה אבל עצוב לראות שאנשים באמת חיים על פי אמונות טפלות ומנחוסים, די שחררו מזה כבר זה ממש מביך בחיי.
קבוצה מקום ראשון כולם שרים באר שבע לא תרד, צועקים עמה יעמיק, מתעצבנים על ילדים שפותחים פלאפון ומצלמים, כל כתבה על הקבוצה זה מנחוס, די זה ממש ילדותי.