הפועל ב"ש- ספרטה פראג, מחזור 3, חמישי, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- ספרטה פראג, מחזור 3, חמישי, 20:00, טרנר
חברים אל תעופו. גם בכר אמר שהליגה חשובה יותר
בכל מבחן אובייקטיבי אנחנו צריכים לנצח. גם מקצועית אבל זה גם טרנר.
מאוד מאוד אתאכזב אם לא ננצח.
מאוד מאוד אתאכזב אם לא ננצח.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אף אחד לא קונה את הפסיכולוגיה בגרוש של המאמן שלהם, אם יש סיבות לאופטימיות הן מגיעות מכמות הפצועים שלהם והעובדה ששחקנים מובילים אצלהם לא יגיעו.yakar כתב:חברים אל תעופו. גם בכר אמר שהליגה חשובה יותר
זה עדיין לא נותן לנו שום סיבה להכנס לאופוריה, אם הקבוצה תבוא ותזלזל אני בטוח שיעשו לנו חיים קשים.
- simply-red
עדיין ספארטה בחצי הרכב טובה מ70 אחוז מקבוצות הליגה, ככה שגם בהרכב חסר הם יכולים לעדות לנו צרות.
גם אני מעדיף ניצחון בק"ש על ניצחון ביום חמישי.
לא יכול להבין את המשפט האחרון.simply-red כתב:עדיין ספארטה בחצי הרכב טובה מ70 אחוז מקבוצות הליגה, ככה שגם בהרכב חסר הם יכולים לעדות לנו צרות.
גם אם נפסיד לקריית שמונה יש עוד המון משחקים לתקן.
הפסד ביום חמישי ונגמר הסיכוי לעלות ולעשות סנסציה אדירה.
תצאו מהסרט שאתם חיים בו. לא כל יום מקבלים הזדמנות לעלות משלב הבתים.
- The red one
להשוות את ספרטה ואת ההרכב השני שלה לשאר קבוצות הליגה זה לא מדד. ההשוואה צריכה להיות אלינו ולמכבי.simply-red כתב:עדיין ספארטה בחצי הרכב טובה מ70 אחוז מקבוצות הליגה, ככה שגם בהרכב חסר הם יכולים לעדות לנו צרות.
אני, כמו גדי, מאוד אתבאס אם לא ננצח. ניצחון פה וכנראה שעלינו שלב, זאת במידה וסאות'המפטון תוציא את אינטר מהמירוץ בחמישי. פשוט טירוף. המשחק היחיד שאני ממש לא סגור אם משחק הליגה שאחרי יותר חשוב.
נראה שיש לנו את כל הכלים כדי לנצח.
- simply-red
את שלנו עשינו באירופה, יצאנו מידי "חובה", כל מה שעשינו/נעשה בשלב הבתים, מבחינתי זה בונוס.CrazyRed7 כתב: לא יכול להבין את המשפט האחרון.
גם אם נפסיד לקריית שמונה יש עוד המון משחקים לתקן.
הפסד ביום חמישי ונגמר הסיכוי לעלות ולעשות סנסציה אדירה.
תצאו מהסרט שאתם חיים בו. לא כל יום מקבלים הזדמנות לעלות משלב הבתים.
זה לא מופרך שמכבי מנצחים את חיפה ואתה עושה תיקו בקריה ששבוע אחרי מכבי אצלך בטרנר וחלילה הפסד(כנראה) גומר לך את העונה.
גם במצב של פוטו פיניש כמו בעונה שעברה כל נקודה קריטית בכל שלב של העונה לכן אני מעדיף 3 נקודות בקריה על ניצחון מול פראג.
- simply-red
וחיפה או ביתר לא יכולות לעשות לנו חיים קשים בטרנר? נראה לי שקצת עפנו עם כל ההצלחה עד הנה, פראג זו קבוצה עם מסורת גדולה באירופה ביחס אלינו ולמרות כל החיסורים שלהם וההצהרות של המאמן שלהם שעושה לנו פסיכולוגיה בגרוש, אנחנו צריכים לבוא צנועים ולעשות את העבודה. מבחינתי לא "חייב" לנצח, רוצה לשמור על הבית שזה אומר קודם כל לא להפסיד, לשחק אחראי בסגנון המשחק מול סאתון ורק מבחינה התקפית לתת טיפה יותר כדי שיהיו לנו קצת יותר הזדמנויות להכריע את הצ'כים.. לא מצפה "להתפוצץ" עליהם וכו',The red one כתב: להשוות את ספרטה ואת ההרכב השני שלה לשאר קבוצות הליגה זה לא מדד. ההשוואה צריכה להיות אלינו ולמכבי.
אני, כמו גדי, מאוד אתבאס אם לא ננצח. ניצחון פה וכנראה שעלינו שלב, זאת במידה וסאות'המפטון תוציא את אינטר מהמירוץ בחמישי. פשוט טירוף. המשחק היחיד שאני ממש לא סגור אם משחק הליגה שאחרי יותר חשוב.
נראה שיש לנו את כל הכלים כדי לנצח.
- The red one
גם אני לא מצפה להתפוצץ, וביום נתון גם מכבי שעריים יכולה להקשות עלינו בטרנר. אבל בדר"כ ניתן לזהות תקופות שפל כאלה, וכרגע, טפו טפו, אנחנו בפורמה נהדרת ואילו פראג בדיוק ההיפך.simply-red כתב: וחיפה או ביתר לא יכולות לעשות לנו חיים קשים בטרנר? נראה לי שקצת עפנו עם כל ההצלחה עד הנה, פראג זו קבוצה עם מסורת גדולה באירופה ביחס אלינו ולמרות כל החיסורים שלהם וההצהרות של המאמן שלהם שעושה לנו פסיכולוגיה בגרוש, אנחנו צריכים לבוא צנועים ולעשות את העבודה. מבחינתי לא "חייב" לנצח, רוצה לשמור על הבית שזה אומר קודם כל לא להפסיד, לשחק אחראי בסגנון המשחק מול סאתון ורק מבחינה התקפית לתת טיפה יותר כדי שיהיו לנו קצת יותר הזדמנויות להכריע את הצ'כים.. לא מצפה "להתפוצץ" עליהם וכו',
נראה לי שכבר עייפנו מכל ה"מסורת גדולה באירופה ביחס אלינו". אמרנו את זה על אולימפיאקוס, על סלטיק ועל אינטר וראינו מה קיבלנו בסוף. כל מה שהיה בעבר לא שווה.
מה שקובע הוא מה שעכשיו. ועכשיו הם מגיעים עם סגל חסר בעשרה שחקנים, מאמן שרוצה לבטל את המשחק, חלוץ לוהט בן 35 שכנראה יישמר למשחק יותר חשוב להם ביום ראשון.
המשחקים האלה הכי מפחידים אותי.
גם העבודה הפסיכולוגית שעושה המאמן שלהם עלולה להשפיע בסיטאוציה שבה כולם חושבים שהולכים לפרק ואז דקה 30 0:0 ומתחיל הלחץ מהיציעים.
צריכים לנצח ולא משנה איך.
כמו שאמרו כאן,יש לנו אפשרות של פעם ב.. לעלות שלב,הישג אדיר במימדים של קבוצה ישראלית בכלל והפועל בש בפרט.
גם העבודה הפסיכולוגית שעושה המאמן שלהם עלולה להשפיע בסיטאוציה שבה כולם חושבים שהולכים לפרק ואז דקה 30 0:0 ומתחיל הלחץ מהיציעים.
צריכים לנצח ולא משנה איך.
כמו שאמרו כאן,יש לנו אפשרות של פעם ב.. לעלות שלב,הישג אדיר במימדים של קבוצה ישראלית בכלל והפועל בש בפרט.
אפשר לנצח אבל צאו מהסרט שאנחנו פייבוריטים, לא איטלקים או אנגלים אבל עדיין זאת קבוצה מעל הליגה שלנו.
אין מה להתלהב מזה יותר מדי.
זה רק מדגיש שהם יבואו במטרה ראשונה כדי לסגור.
גם בסגל מלא וללא משחק ליגה יוקרתי בראשון תיקו הייתה תוצאה טובה עבורם, עכשיו זה על אחת כמה וכמה.
לא רואה טעם בשלוש בלמים, לבוא ולשחק רגיל כדי לנצח.
לא יצליח?
לא כזה קריטי. יש לנו בעיקר מה להרוויח.
אירופה חשובה מאוד.
ברור שאליפות יותר, אבל אני לא רואה את זה סותר.
אנחנו מחזיקים בסגל רחב בדיוק בגלל המטרה הזו.
חודש חשוב מאוד, אפשר וצריך לנצח את הכל. הוא לא כ-זה צפוף, במיוחד בגלל הפגרה והעובדה שמוצ"ש לא סחט הרבה אנרגיות.
זה רק מדגיש שהם יבואו במטרה ראשונה כדי לסגור.
גם בסגל מלא וללא משחק ליגה יוקרתי בראשון תיקו הייתה תוצאה טובה עבורם, עכשיו זה על אחת כמה וכמה.
לא רואה טעם בשלוש בלמים, לבוא ולשחק רגיל כדי לנצח.
לא יצליח?
לא כזה קריטי. יש לנו בעיקר מה להרוויח.
אירופה חשובה מאוד.
ברור שאליפות יותר, אבל אני לא רואה את זה סותר.
אנחנו מחזיקים בסגל רחב בדיוק בגלל המטרה הזו.
חודש חשוב מאוד, אפשר וצריך לנצח את הכל. הוא לא כ-זה צפוף, במיוחד בגלל הפגרה והעובדה שמוצ"ש לא סחט הרבה אנרגיות.
- simply-red
לצערי לגבי "המסורת שלנו באירופה.." אני לא מסכים איתך, הצלחנו בכל המשחקים עד היום הרבה בגלל שבאנו קטנים וצנועים וידענו את מקומנו, דרך אגב זה גם מה שעזר לנו בהפוך על הפוך שקבוצות כמו אולימפיאקוס, סלטיק ואינטר אמרו לעצמם"הפועל מה? מי? " וחודשיים אחרי כולם יודעים מי אנחנו.The red one כתב: גם אני לא מצפה להתפוצץ, וביום נתון גם מכבי שעריים יכולה להקשות עלינו בטרנר. אבל בדר"כ ניתן לזהות תקופות שפל כאלה, וכרגע, טפו טפו, אנחנו בפורמה נהדרת ואילו פראג בדיוק ההיפך.
נראה לי שכבר עייפנו מכל ה"מסורת גדולה באירופה ביחס אלינו". אמרנו את זה על אולימפיאקוס, על סלטיק ועל אינטר וראינו מה קיבלנו בסוף. כל מה שהיה בעבר לא שווה.
מה שקובע הוא מה שעכשיו. ועכשיו הם מגיעים עם סגל חסר בעשרה שחקנים, מאמן שרוצה לבטל את המשחק, חלוץ לוהט בן 35 שכנראה יישמר למשחק יותר חשוב להם ביום ראשון.
ועדיין, עם כל הכבוד להצלחות המסחררות שלנו השנה עד כאן, אנחנו עדיין לא במצב שלבוא מראש ולבקש לפרק את ספרטה כמו בכמה תגובות שקראתי פה.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
על סמך מה החלטת שהם מעל הליגה שלנו?yedidel כתב:אפשר לנצח אבל צאו מהסרט שאנחנו פייבוריטים, לא איטלקים או אנגלים אבל עדיין זאת קבוצה מעל הליגה שלנו.