גיל כתב:שימו לב לנתון הבא:
מיגל ויטור שיחק עד עכשיו 11 משחקים מלאים בהפועל ב״ש (990 דק) ונכון לנקודת זמן הזאת יש לו יותר שערים אישיים שהוא הבקיע מאשר שהוא ספג
לא חושב שגם הבלמים בקבוצות הגדולות בעולם מחזיקים או החזיקו בנתונים כאלה אחרי מספר דקות משחק לא מבוטל
מדהים!
zivmay כתב:לדעתי ההרכב הכי טוב שאנחנו יכולים להציב למעט ראדי\הובאן.
אחרי שנסיים עם אירופה, ההרכב הזה חייב לרוץ כמה שיותר.
מסכים, אולי יש מקום להובאן על חשבון ראדי, מה שיגרור ברדה/שהר/גאדיר על חשבון לוסיו.
אבל בעיניי ההרכב של אתמול באמת אידיאלי עבורנו.
שלישית קשרים קדמיים שכל אחד מהם יכול לשחק בכל עמדה ומאאימת ללא הרף על השער וחלוץ שיכול לדחוק כדורים תועים.
אני אפתיע ואקדיש את התגובה רק לבן ביטון.
עזבו רגע את היכולת שהיא בשיפור מתמיד (באחד המהלכים אתמול הוא הציל אתמול כדור אבוד ליד קו החוץ והמשיך כשהוא עובר את המגן סטייל מליקסון), בן סבל אתמול מקלקול קיבה, ועדין התעקש לא לוותר על המשחק. יצא תותח.
אוחנה עבד המון ויפה לראות שזה מתבטא גם בקילומטראז' שעשה.
חבל שאין נתונים של חילוצי כדור, זה הרגיש שהוא הרוויח לא מעט כדורים. בטח ביחס למצופה.
הוא יכול להפוך לקשר אמצע אדיר עם עבודה נכונה.
היכולת לפרוץ קווי הגנה בדריבל המשובח שיש לו תבוא לידי ביטוי הכי טוב משם. הוא גם מספיק פיזי.
yossi כתב:אוחנה עבד המון ויפה לראות שזה מתבטא גם בקילומטראז' שעשה.
חבל שאין נתונים של חילוצי כדור, זה הרגיש שהוא הרוויח לא מעט כדורים. בטח ביחס למצופה.
הוא יכול להפוך לקשר אמצע אדיר עם עבודה נכונה.
היכולת לפרוץ קווי הגנה בדריבל המשובח שיש לו תבוא לידי ביטוי הכי טוב משם. הוא גם מספיק פיזי.
מסכים מאוד.
בחלק ההגנתי השקיע מאוד .
ראו גם שהוא נדבק למליקסון במחצית הראשונה , וניצל את העובדה שאף שחקן בליגה לא יכול להרשות לעצמו להשאיר את מאור לבד.
שמליקסון משחק כקשר , מאוד קשה לנו לשלוט במגרש נגד קבוצות טובות. מעניין אותי מאוד לראות את ההרכב הזה נגד קבוצה טובה יותר. אולי מכבי?
yakar כתב:
מסכים מאוד.
בחלק ההגנתי השקיע מאוד .
ראו גם שהוא נדבק למליקסון במחצית הראשונה , וניצל את העובדה שאף שחקן בליגה לא יכול להרשות לעצמו להשאיר את מאור לבד.
שמליקסון משחק כקשר , מאוד קשה לנו לשלוט במגרש נגד קבוצות טובות. מעניין אותי מאוד לראות את ההרכב הזה נגד קבוצה טובה יותר. אולי מכבי?
חושב שזה עוד מוקדם.
כרגע הניסיון והתיאום של אוגו-ראדי-הובאן עדיף.
אבל זה משהו שצריך להריץ ולראות איך מתפתח.