מי הפנדליסט הכי טוב שלנו ??
Re: מי הפנדליסט הכי טוב שלנו ??
לפי וואלה לוסיו יהיה הבועט הקבוע מעכשיו.
היה בועט פנדלים בברזיל, בחלק מהסרטונים אפשר לראות אותו כובש.. שיהיה לו בהצלחה.
שיתנו לאוהדים מהיציע לבעוט תמורת פרסים, בערך אותם סיכוים
נראה לי אנחנו אחת הקבוצות הגרועות בפנדלים אי פעם.
- dardasmiley
באמת מעניין אותי מתי אחד הכתבים יעשה קצת עבודה ויוציא סטטיסטיקת פנדלים מוחמצים... לא חושב שבאחוזים היו הרבה קבוצות גרועות כמונו בליגה הישראלית.zivmay כתב:נראה לי אנחנו אחת הקבוצות הגרועות בפנדלים אי פעם.
שהר בועט פנדלים לא פחות טוב ממנו, גם לו מותר להחמיץ פנדל לפעמים.הפועלעולה כתב:לפי וואלה לוסיו יהיה הבועט הקבוע מעכשיו.
אחד מהשניים תמיד יהיה על המגרש והם צריכים להיות הבועטים היחידים, זה כל כך לא בריא שכל פנדל בועט שחקן שונה.
טוני בעט לא רע בכלל.
גם לא טוב בכלל.yakar כתב:טוני בעט לא רע בכלל.
לא מעט שוערים היו לוקחים את הפנדל הזה
בעיטה לא משהו. אפילו אני מהיציע המזרחי קלטתי לאן הוא בועט.yakar כתב:טוני בעט לא רע בכלל.
עמוס נגע בכדור. היה מאוד קרוב לעצור את זה.
עם עוצמה וגובה. לא בעיטה קלה.
ערוץ 5 בבאר שבע יתחילו לתרגל פנדלים באימונים
בשל העובדה שבאר שבע החמיצה כבר ארבעה פנדלים בכל המסגרות מתחילת העונה, הצוות המקצועי החליט לשלב בעיטות עונשים מ-11 מטרים במהלך האימונים, דבר שלא נעשה עד היום. "פנדל זה בעיקר תחושה של בועט כזה או אחר, אבל צריך לעבוד על זה באימון. אולי זה יפחית מעט את הלחץ מהבועטים וישנה את המזל", הסבירו במועדון.
בשל העובדה שבאר שבע החמיצה כבר ארבעה פנדלים בכל המסגרות מתחילת העונה, הצוות המקצועי החליט לשלב בעיטות עונשים מ-11 מטרים במהלך האימונים, דבר שלא נעשה עד היום. "פנדל זה בעיקר תחושה של בועט כזה או אחר, אבל צריך לעבוד על זה באימון. אולי זה יפחית מעט את הלחץ מהבועטים וישנה את המזל", הסבירו במועדון.
- dardasmiley
יופי חשוב מאוד, לא ברורנאיך לא עבדו על זה עד עכשיו.שימי כתב:ערוץ 5 בבאר שבע יתחילו לתרגל פנדלים באימונים
לא אהבתי את העניין של לשנות את המזל, מחזיר אותי לימי הבאד לאק של הפטריה. אין דבר כזה מזל זה נטו יכולת ואימונים. לתלות משהו במזל אומר שהוא לא תלוי בי, אלא בגורם חיצוני.
לפי ההשקפה שלי פנדל זה 80 אחוז פסיכולוגיה 20 אחוז יכולתdardasmiley כתב:
יופי חשוב מאוד, לא ברורנאיך לא עבדו על זה עד עכשיו.
לא אהבתי את העניין של לשנות את המזל, מחזיר אותי לימי הבאד לאק של הפטריה. אין דבר כזה מזל זה נטו יכולת ואימונים. לתלות משהו במזל אומר שהוא לא תלוי בי, אלא בגורם חיצוני.
לא מסכים בכללdor69 כתב: לפי ההשקפה שלי פנדל זה 80 אחוז פסיכולוגיה 20 אחוז יכולת
זה הרבה טכניקה
נכנס בתוך יכולת. לפסיכולוגיה יש השפעה עצומה, שים לב ששחקן חסר ביטחון (ע״ע בן שהר בשבת) יחמיץ באחוזים יותר גבוהים מאשר שחקן חם שברוב המקרים לא רק יבקיע אלא יעשה פנדלים מרשימים (זהבי בכל התקופה במכבי למשל. החמיץ אחד וגם זה רק בגלל שהוא התחכם עם אג׳ידה)CrazyRed7 כתב: לא מסכים בכלל
זה הרבה טכניקה