פלט נתן לנו בחצי גמר כזה גול, סוף סוף לראות כזה אצלנוyossi כתב:הנגיעה של לוסיו בגול היא פשוט נהדרת.
אולי רק האיסלנדי של מכבי מסוגל לתת גול כזה.
מאוד אוהב את קורהוט.
איזה מרענן זה עוד שחקן הגנה עם טאצ' כזה בכדור.
זה עדיין לא מתבטא ביצירת מצבים אבל גם זה עוד יגיע.
אוהב את אופיר, אבל יצאנו מורווחים.
סיכום מחזור 6 :: קונצרט אדום בטרנר
Re: סיכום מחזור 6 :: קונצרט אדום בטרנר
באמת שכולם היו טובים היום.
תענוג.
תענוג.
משחק גדול של כולם והילד ענק!!!
כמה שהתגעגעתי
כמה שהתגעגעתי
- המשוגע האדום
לקחת לי את המילים מהפהyedidel כתב:
פלט נתן לנו בחצי גמר כזה גול, סוף סוף לראות כזה אצלנו
פלט האחרון שאני זוכר שכבש ככה
ונושא: ויטור מה אתה לעזאזל עושה פה? רק לראות את הלחימה שלו בגול השני שכולם עומדים כמו לולב והוא היחיד שרץ לכדור(ועוד אחרי שנפל) מראה באיזה שחקן זכינו
טוני: עוד יום עבודה.תענוג
אוחנה:גול לפנתאון. מחצית שניה ירד קצת אבל הוא מהשחקנים שנגיעה שלו יכולה לשנות משחק
חייב לציין עוד משהו.שיר צדק
אחד השחקנים הכי אהובים על בקבוצה,אבל משהו עובר על הבחור
יש תחושה לפעמים שהבחור עולה עם אובר מוטיבציה ומרשה לעצמו לזלזל פה ושם.לרוב זה יוצר שגיאות
אני באמת מקווה שהבחור יחזור לעצמו,יש ירידה קטנה משנה שעברה(דעתי בכל אופן)
יש תקציר ?
באתר של ספורט 1Tal_Hbs כתב:יש תקציר ?
- The red one
נו באמת מי המושפעים שגנבו לפתח תקווה את הדגל. בושה וחרפה
מאוד הרשים אותי קורהוט למרות העייפות שמורגשת מהשבוע האחרון
ויטור מצטיין שלי במשחק רמה מעל כל בלם בארץ
טוני מדהים
מלקיסון ואוחנה בשבילם קונים מנוי
זה שי !
טוני מדהים
מלקיסון ואוחנה בשבילם קונים מנוי
זה שי !

- simply-red
אני הייתי בטוח לפני המשחק שאנחנו מאבדים נקודות אבל בפועל ניפקנו משחק על גבול המושלם, בעיקר במחצית הראשונה, בתוספת לחולשה נוראית של פתח תקווה,עשו רושם של קבוצה מאוד חזקה במחזורים הראשונים.
מחצית ראשונה, משחק לחץ מדהים, משחקים מהר וניצול מצבים באחוז גבוה.
כשאנחנו משחקים בקצב כזה, באינטנסביות כזו ועם הכישרון הנדיר שלנו בהתקפה, לאף קבוצה בארץ אין סיכוי מולנו.
חייבים לשפר את התנועה ללא כדור, זה נורא בלט במחצית השנייה, חייבים שהשחקנים יעשו יותר תנועה, לפרקים המשחק שלנו נראה חנוק.
מלבד השחקנים שכבר כולם ציינו, אני רוצה לציין את ראדי. שחקן נשמה, מנוע במרכז המגרש.
גורש במשחק חלש יחסית לרמה שלו באחרונה, אבל גם זה קורה, לא נורא.
צדק אכן בירידה לעומת השנה שעברה, זה נראה שבכל משחק הוא עושה טעות קריטית ששווה גול.
אחרון חביב בן שהר, מרוב שרוצה כלום לא יוצא. ברק חייב להחזיר לו את הביטחון כי כשהוא בכושר הוא תוספת כח משמעותית.
מחצית ראשונה, משחק לחץ מדהים, משחקים מהר וניצול מצבים באחוז גבוה.
כשאנחנו משחקים בקצב כזה, באינטנסביות כזו ועם הכישרון הנדיר שלנו בהתקפה, לאף קבוצה בארץ אין סיכוי מולנו.
חייבים לשפר את התנועה ללא כדור, זה נורא בלט במחצית השנייה, חייבים שהשחקנים יעשו יותר תנועה, לפרקים המשחק שלנו נראה חנוק.
מלבד השחקנים שכבר כולם ציינו, אני רוצה לציין את ראדי. שחקן נשמה, מנוע במרכז המגרש.
גורש במשחק חלש יחסית לרמה שלו באחרונה, אבל גם זה קורה, לא נורא.
צדק אכן בירידה לעומת השנה שעברה, זה נראה שבכל משחק הוא עושה טעות קריטית ששווה גול.
אחרון חביב בן שהר, מרוב שרוצה כלום לא יוצא. ברק חייב להחזיר לו את הביטחון כי כשהוא בכושר הוא תוספת כח משמעותית.
ספורט 5.Tal_Hbs כתב:יש תקציר ?
תראו את בכר אחרי הגול של אוחנה.
מסכים, גם לדעתי יש ירידה מסוימת ביכולת של שיר צדק לעומת השנה שעברה.המשוגע האדום כתב: חייב לציין עוד משהו.שיר צדק
אחד השחקנים הכי אהובים על בקבוצה,אבל משהו עובר על הבחור
יש תחושה לפעמים שהבחור עולה עם אובר מוטיבציה ומרשה לעצמו לזלזל פה ושם.לרוב זה יוצר שגיאות
אני באמת מקווה שהבחור יחזור לעצמו,יש ירידה קטנה משנה שעברה(דעתי בכל אופן)
למרות זאת עדיין אחד הבלמים הטובים בארץ וליד ויטור זה כבר בכלל צמד חמד נהדר.
אתם זוכרים שבעונה שעברה ההגעה והאיכויות של צדק גרמו לסוארס להרגיש פחות טוב ומשמעותי ביחס לסוארס של העונות לפני? זה קורה עכשיו עם ויטור וצדק. כל בלם יראה פחות טוב לידו, הוא ברמה משל עצמו כאן. וכן, צדק עושה מעט טעויות מיותרות העונה.delta7 כתב: מסכים, גם לדעתי יש ירידה מסוימת ביכולת של שיר צדק לעומת השנה שעברה.
למרות זאת עדיין אחד הבלמים הטובים בארץ וליד ויטור זה כבר בכלל צמד חמד נהדר.
- The red one
זה כי כאבו לו השינייםdelta7 כתב: ספורט 5.
תראו את בכר אחרי הגול של אוחנה.
שימו לב לנתון הבא:
מיגל ויטור שיחק עד עכשיו 11 משחקים מלאים בהפועל ב״ש (990 דק) ונכון לנקודת זמן הזאת יש לו יותר שערים אישיים שהוא הבקיע מאשר שהוא ספג
לא חושב שגם הבלמים בקבוצות הגדולות בעולם מחזיקים או החזיקו בנתונים כאלה אחרי מספר דקות משחק לא מבוטל
מדהים!
מיגל ויטור שיחק עד עכשיו 11 משחקים מלאים בהפועל ב״ש (990 דק) ונכון לנקודת זמן הזאת יש לו יותר שערים אישיים שהוא הבקיע מאשר שהוא ספג
לא חושב שגם הבלמים בקבוצות הגדולות בעולם מחזיקים או החזיקו בנתונים כאלה אחרי מספר דקות משחק לא מבוטל
מדהים!