האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
https://www.ashdodnet.com/mobile/article/67666" onclick="window.open(this.href);return false;
אני זוכר שזה פורסם עוד מזמן.
בכל מקרה, בשביל מה הם צריכים אצטדיון חדש? בטח שלא אצטדיון של 16 אלף.
זאת עיר עם 3 קבוצות, אחת בלי זהות, עוד 2 בליגות נמוכות.
מצחיק קצת.
בכל מקרה, בשביל מה הם צריכים אצטדיון חדש? בטח שלא אצטדיון של 16 אלף.
זאת עיר עם 3 קבוצות, אחת בלי זהות, עוד 2 בליגות נמוכות.
מצחיק קצת.
16000 זה בזבוז כסף, שיבנו כמו במושבה. אין כדורגל באשדודyossi כתב:אשדוד הולכים על אצטדיון חדש (סוף סוף) וטרנר הוא המודל.
רק אני קצת מתעצבן מזה שלא נהיה אצטדיון ייחודי יותר?
ברור שזה לא יהיה דומה לטרנר כי הקהל הוא השחקן המרכזי, אבל עדיין..
- The red one
אתה טועה חבר.שיש כתב: 16000 זה בזבוז כסף, שיבנו כמו במושבה. אין כדורגל באשדוד
הם מביאים מספרים מטורפים לקבוצה שלהם בליגה ב' - עירוני אשדוד. אשדוד היא העיר שהאיחוד בה הוריד את כמות הקהל, הקהל מאס בג'קי ועכשיו מנסים שם לבנות הכל מחדש.
- red and white
- Title: Almog
עדיין, לא יביאו 16000 בחיים.The red one כתב: אתה טועה חבר.
הם מביאים מספרים מטורפים לקבוצה שלהם בליגה ב' - עירוני אשדוד. אשדוד היא העיר שהאיחוד בה הוריד את כמות הקהל, הקהל מאס בג'קי ועכשיו מנסים שם לבנות הכל מחדש.
11 אלף כמו במושבה הרבה יותר הולם את הקבוצות שם.
- The red one
בסדר, אז לא יביאו 16. מה זה כזה משנה? החליטו לבנות אצטדיון - יאללה, שילכו על זה. אז הוא לא יהיה מלא. גם המושבה וגם נתניה לא מתמלאים, ולדעתי פוטנציאל קהל באשדוד יש בדיוק כמו בפ"ת ובנתניה, רק שבנתיים הקבוצה עם הפוטנציאל הזה תקועה בליגה ב'.red and white כתב: עדיין, לא יביאו 16000 בחיים.
11 אלף כמו במושבה הרבה יותר הולם את הקבוצות שם.
אבל זה לא נורא גם ככה האצטדיון הזה לא יקום בחמש השנים הקרובות.
- red and white
אתה זה שתמיד מדבר על כך שאם אין יהיו משחקים שהאיצטדיון לא מלא בו אז לא צריך להגדיל את האיצטדיון , פתאום "אז שהאיצטדיון לא יהיה מלא"?The red one כתב: בסדר, אז לא יביאו 16. מה זה כזה משנה? החליטו לבנות אצטדיון - יאללה, שילכו על זה. אז הוא לא יהיה מלא. גם המושבה וגם נתניה לא מתמלאים, ולדעתי פוטנציאל קהל באשדוד יש בדיוק כמו בפ"ת ובנתניה, רק שבנתיים הקבוצה עם הפוטנציאל הזה תקועה בליגה ב'.
אבל זה לא נורא גם ככה האצטדיון הזה לא יקום בחמש השנים הקרובות.
ודרך אגב זה מאוד משנה 11 אלף מקומות או 16 אלף מקומות ,רק לא הבנתי על מה לא הסכמת עם שיש.
- The red one
לא הבנתי מה הקשר בין הדברים. האצטדיון שלנו לא מלא = לא צריך להגדיל אותו, אני בשום שלב לא טוען שצריך להקטין את שלנו או שהיה צריך לבנות אותו יותר קטן..אבל מה זה קשור לאצטדיון שלהם?
לגבי שיש - הוא כתב שאשדוד לא עיר של כדורגל ואני טוען שהוא טועה. שיש לא מעט קהל בעיר שצמא לכדורגל, אבל ג'קי הרס להם. כרגע הם בהקמה מחדש בליגה ב'. יש שם המון קבוצות אשדותיות, שביחד מביאות לא מעט קהל, אבל המרכזית היא עירוני אשדוד שמביאה למשחקי הבית יותר קהל מרעננה וממרבית הקבוצות בליגה הלאומית.
כשעירוני אשדוד תתקדם בליגות (אם תתקדם) בתוספת אצטדיון חדש אני בטוח שהם יגיעו לאלפים טובים בכל משחק בית.
לגבי שיש - הוא כתב שאשדוד לא עיר של כדורגל ואני טוען שהוא טועה. שיש לא מעט קהל בעיר שצמא לכדורגל, אבל ג'קי הרס להם. כרגע הם בהקמה מחדש בליגה ב'. יש שם המון קבוצות אשדותיות, שביחד מביאות לא מעט קהל, אבל המרכזית היא עירוני אשדוד שמביאה למשחקי הבית יותר קהל מרעננה וממרבית הקבוצות בליגה הלאומית.
כשעירוני אשדוד תתקדם בליגות (אם תתקדם) בתוספת אצטדיון חדש אני בטוח שהם יגיעו לאלפים טובים בכל משחק בית.
לאשדוד היה קהל נחמד מאוד בשיא שלהם, ג'קי הרס להם הכל. אם איכשהו הוא יהיה בחוץ ויבוא מישהו שינסה להשקיע בהם, גם אם זה יהיה בצורה הכי מינימלית שיש, הם מסוגלים להביא את ה-7-8 אלף.
- dardasmiley
לאשדוד יש פוטנציאל קהל של בערך 10 (לא למ.ס. להפועל או לעירוני). אבל לדעתי החשיבה היא לאפשר גם משחקי נבחרת ואירוחי רדיוס שם
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
dardasmiley כתב:לאשדוד יש פוטנציאל קהל של בערך 10 (לא למ.ס. להפועל או לעירוני). אבל לדעתי החשיבה היא לאפשר גם משחקי נבחרת ואירוחי רדיוס שם
לא צריך להגזים.
אפילו הפועל אשדוד, שהיתה עם קהל הרבה יותר גדול מעירוני, לא הביאה 10 בימי הזוהר שלה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- red and white
אתה אומר שהם לא ימלאו אותו אז למה מלכתחילה לבנות איצטדיון כזה גדול?The red one כתב:לא הבנתי מה הקשר בין הדברים. האצטדיון שלנו לא מלא = לא צריך להגדיל אותו, אני בשום שלב לא טוען שצריך להקטין את שלנו או שהיה צריך לבנות אותו יותר קטן..אבל מה זה קשור לאצטדיון שלהם?
ולגבי האם יש כדורגל באשדוד, ביחס לכמות האנשים שיש בעיר כמות אוהדי הכדורגל בה מביכה.
- The red one
הראייה צריכה להיות עתידית אבל כמובן לא להפריז. לנו מתאים 16K, לחיפה מתאים גדול יותר, לתל אביביות גם צריך 25K-30K, לקטנות מתאים 12K ואם באשדוד באמת החליטו לבנות סוף כל סוף אצטדיון אז יאללה שיילכו על 16K למרות ש-12K אולי מתאים יותר. הם לא מתכננים לבנות 30K. הם לא יבכו על 4,000 המקומות האלה בעתיד ויקראו לזה פיל לבן. רק שיבנו כבר משהו ויגאלו אותנו מהמגרש המסריח שלהם.red and white כתב: אתה אומר שהם לא ימלאו אותו אז למה מלכתחילה לבנות איצטדיון כזה גדול?
ולגבי האם יש כדורגל באשדוד, ביחס לכמות האנשים שיש בעיר כמות אוהדי הכדורגל בה מביכה.
- dardasmiley
אתה צודק הפועל אשדוד בשיאה הביאה 5,000 אוהדים.אורי אדום בנשמה כתב:
לא צריך להגזים.
אפילו הפועל אשדוד, שהיתה עם קהל הרבה יותר גדול מעירוני, לא הביאה 10 בימי הזוהר שלה.
היום לעירוני ולהפועל מגיע קהל של בין 2000 ל4000 בליגה ג'.
לכן אמרתי שפוטנציאל הקהל הוא 10, מאמין שאם הקבוצות האלו ישחקו בליגה מקצוענית (לאומית ומעלה) ובאצטדיון חדש ולא דיר חזירים הם מביאים 9-10.
if you build it they will come
גם אנחנו אף פעם לא הבאנו 15000 בממוצע כל משחק וגם חיפה אף פעם לא מילאה את קריית אליעזר כל פעם ועכשיו יש לה 20000 צופים בממוצע.
אין ספק שבניית מתקן ראוי יגרום ליותר אנשים לבוא בעיקר משפחות.
לכן אני לא חושב שצריך להסתכל איזה כמות הם הביאו הכי הרבה פעם לפני 20 שנה.
כמו כן באשדוד יש 200,000 תושבים לכן מספיק שרק 8% ידבקו בחידק של הכדורגל.
16,000 לדעתי זה בסדר וכל מגרש חדש שנבנה זה מבורך
גם אנחנו אף פעם לא הבאנו 15000 בממוצע כל משחק וגם חיפה אף פעם לא מילאה את קריית אליעזר כל פעם ועכשיו יש לה 20000 צופים בממוצע.
אין ספק שבניית מתקן ראוי יגרום ליותר אנשים לבוא בעיקר משפחות.
לכן אני לא חושב שצריך להסתכל איזה כמות הם הביאו הכי הרבה פעם לפני 20 שנה.
כמו כן באשדוד יש 200,000 תושבים לכן מספיק שרק 8% ידבקו בחידק של הכדורגל.
16,000 לדעתי זה בסדר וכל מגרש חדש שנבנה זה מבורך