כדורסל ישראלי (ובכלל)
Re: כדורסל ישראלי (ובכלל)
סטודמאייר, עבר המון פציעות. יש לו ברכיים שחוקות וגב שבור. הוא לא סתם פרש מהאן בי אי
יניב גרין פרש היום. לדעתי הסנטר הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים. הבכורה שלו מול ז׳לגיריס קובנה זה לפנתיאון. חבל שלא עושים לו יותר כבוד
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מסכים. לא מיצה 50٪ מהפוטנציאל הגלום. מי שזוכר את ההופעות האדירות שלו בנבחרת העתודה ציפה להרבה יותר, בפועל מדובר על סנטר חזק וגבוה עם מובים מאוד צפויים ויד רעה מחצי מרחק.אסי, דגים כתב:יניב גרין פרש היום. לדעתי הסנטר הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים. הבכורה שלו מול ז׳לגיריס קובנה זה לפנתיאון. חבל שלא עושים לו יותר כבוד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לבן מרסר...אסי, דגים כתב:יניב גרין פרש היום. לדעתי הסנטר הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים. הבכורה שלו מול ז׳לגיריס קובנה זה לפנתיאון. חבל שלא עושים לו יותר כבוד
כן, אני יודע התכוונת תוצרת כחול לבן אבל בכל זאת 79 הופעות בנבחרת...
לא אוהב ולא מבין בכדורסל, אבל לראות את ירושלים מנצחת ככה..
פשוט תענוג צרוף.
פשוט תענוג צרוף.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
delta7 כתב: לבן מרסר...
כן, אני יודע התכוונת תוצרת כחול לבן אבל בכל זאת 79 הופעות בנבחרת...
יא חסרא על רגלי הברווז...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מצטרףyossi כתב:לא אוהב ולא מבין בכדורסל, אבל לראות את ירושלים מנצחת ככה..
פשוט תענוג צרוף.
אני פשוט שונא את מכבי גם בכדורגל וגם בכדורסל
זה חמק מתחת לראדר, אבל הצוללת הצהובה שלחה את ארז אדלשטיין הביתה אחרי חמישה משחקים וכאחד שתמך בה שנים, אתמול הפתיעה אותי במפגן אמריקניזציה שאני לא זוכר כדוגמתו.
6 אמריקאים, גרמני אחד ו-3 ישראלים ברוטציה.
אין לי את רשימת הדקות, אבל זו חלוקת הנקודות:
קלעו למכבי: ווימס 23 נק' (3 מ-5 לשלוש), סמית' ואייברסון (5 ריבאונדים) 17 כ"א, גאודלוק 12, ציברס 10, סילי 7, ראד 6 (8 ריב'), פניני ואוחיון 3 כ"א.
6 אמריקאים, גרמני אחד ו-3 ישראלים ברוטציה.
אין לי את רשימת הדקות, אבל זו חלוקת הנקודות:
קלעו למכבי: ווימס 23 נק' (3 מ-5 לשלוש), סמית' ואייברסון (5 ריבאונדים) 17 כ"א, גאודלוק 12, ציברס 10, סילי 7, ראד 6 (8 ריב'), פניני ואוחיון 3 כ"א.
מטונפים.
אבל זו לגמרי הייתה כרוניקה של מוות ידוע מראש. חוסר התאמה משווע בין הצדדים, אפילו יותר מהרומן עם בירנבוים.
אבל זו לגמרי הייתה כרוניקה של מוות ידוע מראש. חוסר התאמה משווע בין הצדדים, אפילו יותר מהרומן עם בירנבוים.
ארז מאמן נהדר שהיה צריך זמן.סניור כתב:מטונפים.
ארז מאמן נהדר, שלא מתאים למכבי תל אביב. זה פשוט שידוך שלא יכול היה לעבוד.
ארז לא הלך הביתה כל כך מוקדם בגלל שיקולים מקצועיים. היו שם דברים אחרים(איבוד חדר ההלבשה, בין היתר).
בנוגע לישראלים -
מעניין את הביצה. מדובר באחת הקבוצות המפוארות באירופה וככזאת היא לא יכולה להסתמך על ישראלים שלא מסוגלים לעשות הרבה.
אם מאמן הנבחרת לא מאמין בישראלים כנראה שיש משהו.
בנוגע לישראלים -
מעניין את הביצה. מדובר באחת הקבוצות המפוארות באירופה וככזאת היא לא יכולה להסתמך על ישראלים שלא מסוגלים לעשות הרבה.
אם מאמן הנבחרת לא מאמין בישראלים כנראה שיש משהו.
רק תיקון, אחד המועדונים המפוארים באירופה, אבל כזה שמה שנשאר ממנו זה בעיקר שם.
אלופת אירופה לפני שנתיים.סניור כתב:רק תיקון, אחד המועדונים המפוארים באירופה, אבל כזה שמה שנשאר ממנו זה בעיקר שם.
סטיית תקן חריפה כמו שמראה הלך הרוח במועדון ובשאר אירופה.
אתה מאמין שבלי דיוויד בלאט (או מישהו כדמותו של נראה באופק) אפשר יהיה לשחזר הישג כזה או שהישג כזה היה בכלל מתרחש בעידן שבו אנחנו נמצאים?
אתה מאמין שבלי דיוויד בלאט (או מישהו כדמותו של נראה באופק) אפשר יהיה לשחזר הישג כזה או שהישג כזה היה בכלל מתרחש בעידן שבו אנחנו נמצאים?