דודי פדלון שוחרר (עריכה: גם סבג וזרקו)
דודי פדלון שוחרר (עריכה: גם סבג וזרקו)
שלום לכולם אז ככה היום הודיעו לדודי פדלון שהוא לא בתוכניות של הפועל.
אני לא מבין את המאמן שלנו אין לנו עדיין מגן שמאלי והוא משחרר את פדלון,לפי דעתי פדלון מגן מצוין והוא הוכיח את זה העונה שהיה הטוב ביותר בחוליית ההגנה.
דודי אני אוהב אותך ולפי דעתי אתה היית חייב להישאר בקבוצה
עריכת מנהלים:
כמו פדלון, גם זרקו וסבג לא זומנו לפתיחת האימונים. שלושתם לא נמצאים תחת חוזה ולא בתכניות הקבוצה לעונה הקרובה.
אני לא מבין את המאמן שלנו אין לנו עדיין מגן שמאלי והוא משחרר את פדלון,לפי דעתי פדלון מגן מצוין והוא הוכיח את זה העונה שהיה הטוב ביותר בחוליית ההגנה.
דודי אני אוהב אותך ולפי דעתי אתה היית חייב להישאר בקבוצה
עריכת מנהלים:
כמו פדלון, גם זרקו וסבג לא זומנו לפתיחת האימונים. שלושתם לא נמצאים תחת חוזה ולא בתכניות הקבוצה לעונה הקרובה.
- אדום עולה עולה
Re: דודי פדלון שוחרר
מאיפה הבאתה אז זה
צודק אחי,אכן דודי שוחרר היום וגם לפי דעתי זו טעות ועוד לא הצלחתי להבין את המאמן החדש שלנו.
אני מאוד מקווה שהוא יודע מה הוא עושה ואולי יש לו מגן שמאלי ביד והוא עדיין לא הוציא את זה,אם אין לו משהו ביד אז הוא עשה טעות.
דודי אתה יודע שאני אוהב אותך אח ואני מקווה שתחתום בקבוצה מליגת העל כי מגיע לך.
אני מאוד מקווה שהוא יודע מה הוא עושה ואולי יש לו מגן שמאלי ביד והוא עדיין לא הוציא את זה,אם אין לו משהו ביד אז הוא עשה טעות.

יש אלוהים!!!
סוף סוף הוא שוחרר, מגן חלש מאוד שאין לו שום בישול העונה מבחינתי הוא לא מגן ,הביתה!!!
סוף סוף הוא שוחרר, מגן חלש מאוד שאין לו שום בישול העונה מבחינתי הוא לא מגן ,הביתה!!!
- אדום עולה עולה
אתה יכול להביאי קישור שניראה שזה באמת נכון
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רונן כהן כתב:צודק אחי,אכן דודי שוחרר היום וגם לפי דעתי זו טעות ועוד לא הצלחתי להבין את המאמן החדש שלנו.
אני משער שיש כבר מועמד רציני בהישג יד שבקרוב נשמע ממנו, אחרת גיא לא היה מרשה לעצמו להיתקע בלי.
דודי הוא אחת ההפתעות הנעימות של העונה החולפת, אבל קבוצה השואפת לצמרת הגבוהה חייבת להשתדרג לטיפה יותר...מאחל לו המון בהצלחה, ובטוח שלא יתקשה למצוא קבוצה חדשה בליגת העל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ניב ואדום עולה תאמינו לי שזה נכון ואין לי קישור להוכיח לכם את זה
אבל תהיו בטוחים שזה נכון
אבל תהיו בטוחים שזה נכון

רונן אני דווקא מאמין לך..רונן כהן כתב:ניב ואדום עולה תאמינו לי שזה נכון ואין לי קישור להוכיח לכם את זה
אבל תהיו בטוחים שזה נכון
אמרתי תמוהה על ההחלטה עצמה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לא חבל !!!!!! שיחררו 2 שחקנים שלא היו מיועדים שנה שעברה לשחק ובסוף העלו אותנו ליגה ורונן כהן מימך אני מצפה שתגיד משהו בנושא כי אתה מבין המקורבים להנהלה ובשחרור של אופיר חיים לא דיברת אז אולי עכשיו ששיחררו את דודי תעשה משהו או תוביל למשהו ולך פדלון מצטער היית חייב לההמשיך אבל יש מאמן מגעיל וחלש בשם גיא עזורי מאמן שכל חייו אימן נוער
חבל שפדלון שוחרר.....
יכול להיות שיש משהו מאחורי המהלך הזה,כי לא ישחררו שחקן שעדיין אין לך שחקן באותו עמדה.
פדלון אוהב אותך....הצלחה!!!!
יכול להיות שיש משהו מאחורי המהלך הזה,כי לא ישחררו שחקן שעדיין אין לך שחקן באותו עמדה.
פדלון אוהב אותך....הצלחה!!!!
ואליך "אדום אדום" לא נמאס לך תגיד לי???
לא נמאס לך?יש מאמן ריבונו של עולם,יש מאמן שמחליט ויש הנהלה שעושה,מה נסגר....??
חלאס כבר מספיק.....עוד לא התחלנו כבר את העונה וכבר אנשים מתחילים ללכלך??מאמן מגעיל?מאמן חלש??
מפסיק כברררר בגלל זה כול מאמן אחרי 2 מחזורים עוזב,מספיק ככה לא נגיע לשום מקום....תתנו למאמן לעשות תעבודה,מספיק כבר.....
לא נמאס לך?יש מאמן ריבונו של עולם,יש מאמן שמחליט ויש הנהלה שעושה,מה נסגר....??
חלאס כבר מספיק.....עוד לא התחלנו כבר את העונה וכבר אנשים מתחילים ללכלך??מאמן מגעיל?מאמן חלש??
מפסיק כברררר בגלל זה כול מאמן אחרי 2 מחזורים עוזב,מספיק ככה לא נגיע לשום מקום....תתנו למאמן לעשות תעבודה,מספיק כבר.....
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
דודי פדלון, לירון זרקו ורועי סבג לא קיבלו זימון לפתיחת האימונים מחר.
לשחקנים אין חוזה עם המועדון לעונה הבאה והם לא נמצאים בתכניות של הקבוצה.
לשחקנים אין חוזה עם המועדון לעונה הבאה והם לא נמצאים בתכניות של הקבוצה.
מה מה מה חבל???????? אתם מנפחים לי את הלב סתם
שחקן חלש מאוד מאוד מאוד ואין לי שום דבר נגדו, אין לו מושג בכדורגל.
הוא שיחק פה שנתיים הוא לא עשה כלום מבחינה התקפית, שחקן שרואה את הקו של החצי וחושב שזה סוף המגרש ואסור לעבור את הקו מבחינתי הוא לא שחקן.
תסבירו לי למה חבל ששיחררו אותו? מה הייתה התפוקה שלו ב2 עונות? אני יגיד לכם הגול נגד מכבי הרצליה בגמר גביע הטוטו עם הראש מהקרן, עזבו אותכם היה תמוהה מאוד אם הוא היה נשאר
ואני לא בטוח שיש לו מקום בליגת העל גם עם קבוצות כמו רעננה ועכו
שחקן חלש מאוד מאוד מאוד ואין לי שום דבר נגדו, אין לו מושג בכדורגל.
הוא שיחק פה שנתיים הוא לא עשה כלום מבחינה התקפית, שחקן שרואה את הקו של החצי וחושב שזה סוף המגרש ואסור לעבור את הקו מבחינתי הוא לא שחקן.
תסבירו לי למה חבל ששיחררו אותו? מה הייתה התפוקה שלו ב2 עונות? אני יגיד לכם הגול נגד מכבי הרצליה בגמר גביע הטוטו עם הראש מהקרן, עזבו אותכם היה תמוהה מאוד אם הוא היה נשאר
ואני לא בטוח שיש לו מקום בליגת העל גם עם קבוצות כמו רעננה ועכו
- אדום עולה עולה
Re: דודי פדלון שוחרר (עריכה: גם סבג וזרקו)
מאיפה אאתה יודע שהוא שוחרר