כתב ynet
Re: כתב ynet
אין ספק שהעיתונאים הבאר שבעים הם המיץ של הזבל בכל הנוגע לסיקור הוגן, אבל מצד שני, בכתבה האחרונה הוא די צודק.
סהכ כמועדון אנחנו מנסים להשתפר, וכמועדון רציני , אתר רישמי הוא המינימום.
סהכ כמועדון אנחנו מנסים להשתפר, וכמועדון רציני , אתר רישמי הוא המינימום.
- The red one
אני חוזר שוב - אני לא מגן על מוגילבסקי. אפילו כתבתי פה בעבר, שברור לכל אדם עם שכל ישר שיש משקעים כאלה ואחרים בינו לבין ההנהלה, ושלצערנו הוא מחפש ומעצים כל הזמן את השלילי במקום את הטוב.avivgolan כתב:
אני אענה בשמו. לכל טקסט שקוראים כל פני השטח יש גם סאב טקסט. לא כל דבר שבנאדם כותב או אומר הוא נטו המילה, אלא גם דרך ההתבטאות, המטרה והמניעים.
עכשיו אני אגיד את זה בצורה קצת בוטה, לשי מוגילבסקי מעניין את הביצה השמאלית האתר של הפועל באר שבע, מעניין אותו לפגוע במועדון.
הוא יכול באותה מידה לכתוב גם שאלונה עברה ליד קבצן ברחוב שביקש כסף והיא התעלמה ממנו ועברה כאילו כלום. זה משהו שכולנו עושים כל יום לא? עכשיו בוא תכתוב על זה כתבה ותנסח את זה בצורה מגמתית ותראה איזה קל לרשום "אלונה ברקת, אשת המיליונים, התעלמה מעובר אורח גוסס למוות שהתחנן לעזרה".
אין פה עניין של נכונות, שזה כבר עניין שאין מה לדון בו כי הם כותבים שקרים על בסיס יום יומי ברמה שכבר אי אפשר לעקוב, זה עניין הקטנוניות. מי מעלה כתבה כזאת אם לא כדי להזיק ולזרוע הרס?
הם משתמשים בכובע האהדה כשנוח להם כדי שהכתבות יקבלו יותר אמינות, מעבר לזה הם לא פחות גרועים מאוהדי מכבי בעיניי. זאב אתה מזהה כזאב, איתו קל להתמודד. זאב בתחפושת של כבשה זאת הצרה.
תדע שבחיים כל אמת אפשר להציג בכמה דרכים שונות, והדרך שלהם היא דרך שפוגעת במועדון ומוציאה לא פעם אותנו הבאר שבעים כפרובנציאלים או טיפשים. ברמן אמר שאוהדי בש רבו עם אוהדי סוטון. בוא תגיד לי אתה אם זה לא יושב לעורך בול כטייפקאסט על דרומי ברברי.
אבל שמת לב איך מתחילת ההודעה שדיברת בגוף ראשון פתאום עברת ל"הם"? הכתבים הם לא תאומים סיאמיים. זה שX ככה לא אומר שY ככה. מה הקשר בין הפסקה הראשונה לך לפסקה השנייה?
ולטענה השנייה - מה היה לא נכון בזה שאוהדים הגיעו לגיגסי וניסו לחטוף שלטים? ומה ההבדל בין זה לבין פוש מוואן על "לפני הדרבי: קטטה של 100 אוהדי הפועל נגד 100 אוהדי מכבי". למה זה בסדר לפרסם וזה שאוהדים ניסו לחטוף שלטים בגיגסי זה לא בסדר? כתבים צריכים לדווח, זו העבודה שלהם. אז מה אתה רוצה? שיפרסמו רק את הטוב? זאת לא תקשורת, מצטער להגיד לך. אין מה לעשות - אלה החדשות, זו העבודה! מהצד השני, ברמן ומוגילבסקי גם פירסמו על המנואלה. גם זה חדשות. וזה הוציא את כולנו באור סופר חיובי, אני מכיר 2 אוהדי חיפה שתרמו בגלל הפרסום בYNET. מה תגיד על זה?
ללכת לחפש בקטנות (כמו עניין האתר למרות שספציפית עם האתר הוא צודק, היו לו כבר כתבות יותר מעצבנות כמו תגובות בפייסבוק שהפכו ל"אוהדי באר שבע זועמים על.." וכו') זה כבר משהו אחר ועם זה, אמרתי, אני מסכים לחלוטין. ולמרות הכל - להתבהם בעילום שם בפייסבוק ולאחל איחולי סרטן זאת בטח לא הדרך ולא משנה מה עשו לך ומי עשה לך.
ההכללות האלה זה משהו שאני, אתה וכל אחד עושה תמיד. אני בטוח שאתה אומר "אוהדי מכבי" ולא מציין כל אוהד בנפרד כי יש להם מכנה משותף כמו במקרה הנדון.The red one כתב: אני חוזר שוב - אני לא מגן על מוגילבסקי. אפילו כתבתי פה בעבר, שברור לכל אדם עם שכל ישר שיש משקעים כאלה ואחרים בינו לבין ההנהלה, ושלצערנו הוא מחפש ומעצים כל הזמן את השלילי במקום את הטוב.
אבל שמת לב איך מתחילת ההודעה שדיברת בגוף ראשון פתאום עברת ל"הם"? הכתבים הם לא תאומים סיאמיים. זה שX ככה לא אומר שY ככה. מה הקשר בין הפסקה הראשונה לך לפסקה השנייה?
ולטענה השנייה - מה היה לא נכון בזה שאוהדים הגיעו לגיגסי וניסו לחטוף שלטים? ומה ההבדל בין זה לבין פוש מוואן על "לפני הדרבי: קטטה של 100 אוהדי הפועל נגד 100 אוהדי מכבי". למה זה בסדר לפרסם וזה שאוהדים ניסו לחטוף שלטים בגיגסי זה לא בסדר? כתבים צריכים לדווח, זו העבודה שלהם. אז מה אתה רוצה? שיפרסמו רק את הטוב? זאת לא תקשורת, מצטער להגיד לך. אין מה לעשות - אלה החדשות, זו העבודה! מהצד השני, ברמן ומוגילבסקי גם פירסמו על המנואלה. גם זה חדשות. וזה הוציא את כולנו באור סופר חיובי, אני מכיר 2 אוהדי חיפה שתרמו בגלל הפרסום בYNET. מה תגיד על זה?
ללכת לחפש בקטנות (כמו עניין האתר למרות שספציפית עם האתר הוא צודק, היו לו כבר כתבות יותר מעצבנות כמו תגובות בפייסבוק שהפכו ל"אוהדי באר שבע זועמים על.." וכו') זה כבר משהו אחר ועם זה, אמרתי, אני מסכים לחלוטין. ולמרות הכל - להתבהם בעילום שם בפייסבוק ולאחל איחולי סרטן זאת בטח לא הדרך ולא משנה מה עשו לך ומי עשה לך.
כל כתבה צהובה היא מגעילה בעיניי, בטח שלפי מה שאני יודע שום דבר ממנו לא נכון, הבעיה שהיום הסטנדרט זה לא אמירת אמת אלא לפרסם כמה שיותר כתבות.
שוב, כמו שזכותם לכתוב וזאת "העבודה שלהם" גם זכותנו לבקר אותם. אם יש משפט שאני שונא אבל זה "זאת העבודה", משפט שכבר 5000 שנה מאפשר לכל יצור אנושי לעבור על כל חוק מוסרי אפשרי. לא אכפת לי שיגידו מה שבא להם רק שלא ישתמשו בכובע האוהד שנוח להם. כי הם לא.
ובמשפט האחרוו הוכחת לבד שהגישה יותר חשובה מנכונות המילים, ולהם יש גישה מחורבנת, ואנחנו כאוהדים צריכים להקיא ולהוקיע אותם, מהסיבה הפשוטה שכשהם היו למטה הם השתמשו יפה מאוד בקבוצה והאוהדים להגיע למעלה אבל שכחו מהם כשהם למעלה.
- The red one
אתה לא צודק בקשר להכללות. כי אנחנו מדברים פה על 3-4 אנשים, אז אי אפשר להכליל! כשאנחנו מדברים על "אוהדי בית"ר הברבריים" זה כבר משהו שנוגע למאות ואולי אלפי איש...אז אתה צודק בדברייך לגבי ההגדרה של הכללות. פה זה לא המצב.
לפי דעתי, אתה מצפה למשהו שלא קיים בשום מקום בעולם וחושב שזה צריך לעבוד פה מסיבה כזאת או אחרת. זה שכתב נולד מתוך היציע זה לא אומר שהוא צריך להציג את המציאות כאילו היא ורודה. הוא עובד בתחום שבו הוא צריך להציג מציאות. גם אם היא טובה, גם אם היא רעה. אז יש כאלה שמחפשים מתחת לסלעים כדי לעשות את זה, ויש כאלה שלעיתים זה בא אליהם. אני מסכים שלחפש מתחת לסלעים זה רע וזה פסול. זה בדיוק כמו מה שקורה עם התקשורת הארצית היום, בעניין של היחס אל ביבי נתניהו. מצד אחד, ישראל היום מציגים אותו כאילו הוא מלאך ווכאילו הכל ורוד במדינה שבהנהגתו. מצד שני, ידיעות אחרונות מציגים אותו כאסון הכי גדול על המדינה ומבליטים את הרע. זאת לא תקשורת תקינה. גם לא לחפש מתחת לסלע, וגם לא להציג כאילו הכל ורוד.
הדרישה שלך מכתבי החצר שלנו להציג כאילו הכל ורוד היא מגוכחת. זה לא קורה אף פעם, זה לא יקרה וזה גם לא צריך לקרות. התפקיד שלהם הוא לסקר, לטוב ולרע!
אתה חזרת על זה שהכתבות לא נכונות ושמפרסמים שקרים. מאיזו נקודת הנחה יצאת? הדבר הכי חשוב בתקשורת זו אמינות (כן, כן , תצחק, אבל זו האמת). מעטים מאוד הפעמים שנופלים ומפרסמים דברים שאחר כך צריך למחוק או להתנצל עלייהם. זה לא קורה כמעט.
לפי דעתי, אתה מצפה למשהו שלא קיים בשום מקום בעולם וחושב שזה צריך לעבוד פה מסיבה כזאת או אחרת. זה שכתב נולד מתוך היציע זה לא אומר שהוא צריך להציג את המציאות כאילו היא ורודה. הוא עובד בתחום שבו הוא צריך להציג מציאות. גם אם היא טובה, גם אם היא רעה. אז יש כאלה שמחפשים מתחת לסלעים כדי לעשות את זה, ויש כאלה שלעיתים זה בא אליהם. אני מסכים שלחפש מתחת לסלעים זה רע וזה פסול. זה בדיוק כמו מה שקורה עם התקשורת הארצית היום, בעניין של היחס אל ביבי נתניהו. מצד אחד, ישראל היום מציגים אותו כאילו הוא מלאך ווכאילו הכל ורוד במדינה שבהנהגתו. מצד שני, ידיעות אחרונות מציגים אותו כאסון הכי גדול על המדינה ומבליטים את הרע. זאת לא תקשורת תקינה. גם לא לחפש מתחת לסלע, וגם לא להציג כאילו הכל ורוד.
הדרישה שלך מכתבי החצר שלנו להציג כאילו הכל ורוד היא מגוכחת. זה לא קורה אף פעם, זה לא יקרה וזה גם לא צריך לקרות. התפקיד שלהם הוא לסקר, לטוב ולרע!
אתה חזרת על זה שהכתבות לא נכונות ושמפרסמים שקרים. מאיזו נקודת הנחה יצאת? הדבר הכי חשוב בתקשורת זו אמינות (כן, כן , תצחק, אבל זו האמת). מעטים מאוד הפעמים שנופלים ומפרסמים דברים שאחר כך צריך למחוק או להתנצל עלייהם. זה לא קורה כמעט.
The red one בתור מקורב עם אינטרס מובהק תעשה טובה ואל תזיין לנו בשכל על העלק כתבים האלה.
שי מוגלי הוא המיץ של הזבל, פח אשפה אנושי, מאחל לו לא למצוא פרנסה כל החיים שלו ככתב ובמקסימום להיות עורך מודעות האבל בעיתון "שבע".
שי מוגלי הוא המיץ של הזבל, פח אשפה אנושי, מאחל לו לא למצוא פרנסה כל החיים שלו ככתב ובמקסימום להיות עורך מודעות האבל בעיתון "שבע".
- The red one
כמה פעמים אני צריך לכתוב שאני לא מגן על מוגילבסקי? פעמיים באשכול לא מספיק? צריך לכתוב את זה שוב?RedHell כתב:The red one בתור מקורב עם אינטרס מובהק תעשה טובה ואל תזיין לנו בשכל על העלק כתבים האלה.
שי מוגלי הוא המיץ של ה***, פח אשפה אנושי, מאחל לו לא למצוא פרנסה כל החיים שלו ככתב ובמקסימום להיות עורך מודעות האבל בעיתון "שבע".
הדיון פה יותר עמוק. אני לא מגן עליו וגם אני חושב שהוא לא עושה את עבודתו נאמנה. לא במקרה הספציפי הזה שתואר כאן לגבי האתר, כן בכללי.
צריך לכתוב את זה שוב? כן, אני מאמין שעוד יגיע מישהו שיקרא, כמוך, את האשכול על רגל אחת ויגיב תגובה בסגנון הזה.
חבל על האיחולים המגעילים האלה, אגב..
כשיש אנשים עם אינטרס להגן על מישהו הם מראש פסולים לעדות ידידי.The red one כתב: כמה פעמים אני צריך לכתוב שאני לא מגן על מוגילבסקי? פעמיים באשכול לא מספיק? צריך לכתוב את זה שוב?
הדיון פה יותר עמוק. אני לא מגן עליו וגם אני חושב שהוא לא עושה את עבודתו נאמנה. לא במקרה הספציפי הזה שתואר כאן לגבי האתר, כן בכללי.
צריך לכתוב את זה שוב? כן, אני מאמין שעוד יגיע מישהו שיקרא, כמוך, את האשכול על רגל אחת ויגיב תגובה בסגנון הזה.
חבל על האיחולים המגעילים האלה, אגב..
גם ברמן לא חף מפשע, אז שיפסיק לבכות עם הקול המביך שלו.
- The red one
והנה - פעם רביעית, אני לא מגן על מוגילבסקי ואין לי אינטרס לעשות את זה. מתי תהיה פעם חמישית? זה שאני מציג דעה שונה משלך לא אומר שאני מגן על מישהו כזה או אחר.RedHell כתב:
כשיש אנשים עם אינטרס להגן על מישהו הם מראש פסולים לעדות ידידי.
גם ברמן לא חף מפשע, אז שיפסיק לבכות עם הקול המביך שלו.
הפועולה התחמק לי מהשאלה, אולי אתה תגיד לי בבקשה מה כבר מוגילבסקי וברמן עשו ביממה האחרונה שכל כך חרה לך? כי התחילו לעשות עלייהם עליהום, ואני לא כל כך הבנתי למה.
אנחנו לא טיפשים. אנחנו יודעים מתי מנסים להבעיר את השטח.The red one כתב: והנה - פעם רביעית, אני לא מגן על מוגילבסקי ואין לי אינטרס לעשות את זה. מתי תהיה פעם חמישית?
הפועולה התחמק לי מהשאלה, אולי אתה תגיד לי בבקשה מה כבר מוגילבסקי וברמן עשו ביממה האחרונה שכל כך חרה לך? כי התחילו לעשות עלייהם עליהום, ואני לא כל כך הבנתי למה.
זה בדיוק מה שהם ניסו לעשות.
- The red one
איך?CrazyRed7 כתב: אנחנו לא טיפשים. אנחנו יודעים מתי מנסים להבעיר את השטח.
זה בדיוק מה שהם ניסו לעשות.
איך?השאלה המטומטמת במסיבת העיתונאים(מוגלבסקי, תקן אותי אם אני טועה), הניסיון לחמם אחרי התשובה של בכר, הכותרות הראשיות בעניין הזה והפוסט של ראדי ובנוסף לכל הניסיון להוציא את תוצאת התיקו נגד סוטון כתוצאה לא טובה.The red one כתב: איך?
יש מספיק אחי. זה מה שאני מצפה אופירה, ברקוביץ׳, זוהר, פשכצקי והליצן מהליגות הנמוכות(ברח לי שמו) ולא מכתבי הקבוצה שמתיימרים להיות לא רק כתבים אלא גם אוהדי הקבוצה.
אז אם הם והאתרים שלהם מנסים לפגוע בקבוצה שלא יתפלאו שהקהל נכנס בהם בסופו של דבר.
לשאול שאלה מכוונת את בכר וכשהוא נותן תשובה בסדר גמור הם מלהיטים את האווירה עם כתבות מפגרות שלא לצורך.
הכתבה על ראדי בעוד שהסיקור על אותו פוסט בשאר האתרים היה מתון.
החיפוש של המוגלה אחרי כל דבר רע, גם אם זה אומר לחפור בפייסבוק של אשתו של וויליאם סוארס.
זה, בשילוב השנה האחרונה בה פורסמו כתבות אנטי ללא אחיזה במציאות כמו "האם אוהדי הפועל באר שבע גזעניים", "אופיר דוידזאדה מחרים אימונים" ועוד ועוד ועוד גרמו לאוהדים שלנו להתפרץ על הצמד חמד. וכן, מגיעה להם כל קללה וכל יריקה, ואני מקווה שזה גם יצא מגבולות האינטרנט כדי לשים לבדיחה הזאת סוף.
אבל כמו שנאמר 400 פעם, אתה פסול עדות כי העבודה שלך זהה לשלהם וכמובן חבר טוב. אז בחייאת, תפסיק.
הכתבה על ראדי בעוד שהסיקור על אותו פוסט בשאר האתרים היה מתון.
החיפוש של המוגלה אחרי כל דבר רע, גם אם זה אומר לחפור בפייסבוק של אשתו של וויליאם סוארס.
זה, בשילוב השנה האחרונה בה פורסמו כתבות אנטי ללא אחיזה במציאות כמו "האם אוהדי הפועל באר שבע גזעניים", "אופיר דוידזאדה מחרים אימונים" ועוד ועוד ועוד גרמו לאוהדים שלנו להתפרץ על הצמד חמד. וכן, מגיעה להם כל קללה וכל יריקה, ואני מקווה שזה גם יצא מגבולות האינטרנט כדי לשים לבדיחה הזאת סוף.
אבל כמו שנאמר 400 פעם, אתה פסול עדות כי העבודה שלך זהה לשלהם וכמובן חבר טוב. אז בחייאת, תפסיק.
מאוד פשוט גבר.The red one כתב: איך?
הדבר האחרון שמעניין זה אם האתר מעודכן או לאו.
שאתה מפרסם כתבה שמעניינת את הביצה הימנית ומטרתה היא להוציא את המועדון באור מגוחך,אז כן אתה מחפש להוציא את המועדון מטומטם על מנת שישרת את האינטרסים שלך כעיתונאי ו"להחזיר"או "לנקום" בהם על זה שהם לא סופרים אותך.
לגבי ברמן סהכ אדם נחמד,אני באמת חושב שכל הכתבים בוואן הם בסהכ סטטיסטיים לכוכבת הראשית שקובעת הכל.
- The red one
השאלה אכן נשאלה על ידי מוגילבסקי, כמו שנשאלות שאלות רבות , מלטפות ופחות מלטפות, על ידו ועל ידי עיתונאים אחרים בכל מסיבת עיתונאים. משום מה, אתם לא מתייחסים לאשם האמיתי בפארסה הזו - ברק בכר. העיתונאים לא עשו דבר מלבד לצטט אותו. בדר"כ בכר לא נופל במלכודות האלה, הפעם כן.CrazyRed7 כתב: איך?השאלה המטומטמת במסיבת העיתונאים(מוגלבסקי, תקן אותי אם אני טועה), הניסיון לחמם אחרי התשובה של בכר, הכותרות הראשיות בעניין הזה והפוסט של ראדי ובנוסף לכל הניסיון להוציא את תוצאת התיקו נגד סוטון כתוצאה לא טובה.
יש מספיק אחי. זה מה שאני מצפה אופירה, ברקוביץ׳, זוהר, פשכצקי והליצן מהליגות הנמוכות(ברח לי שמו) ולא מכתבי הקבוצה שמתיימרים להיות לא רק כתבים אלא גם אוהדי הקבוצה.
אז אם הם והאתרים שלהם מנסים לפגוע בקבוצה שלא יתפלאו שהקהל נכנס בהם בסופו של דבר.
הנסיון לחמם - לא מעשי ידם של רוב הכתבים. בוא אגלה לך איך זה עובד - הכתבים מקליטים בפלאפון את המסע"תים, מעבירים את זה לעורכים לתמלולים, ומשם זה רץ לאתרים. בדר"כ, לכתבים אין שליטה על מה שמפורסם. בטח שהם לא קובעים מה כותרת ראשית באתר, מה כותרת הכתבה, מה המשנית וכו'. ישב בחור במערכת, שמע את הדברים, וציטט את מה שבכר אמר. עובדה שכל האתרים, ביחד, העלו את הציטוט הזה לכותרות.
הפוסט של ראדי - גם פה, אין לכתבים נגיעה (לרוב) לגבי הכותרת של הכתבה ובטח ובטח הם לא מחליטים שזה יהיה כותרת ראשית. בכתבה על ראדי, נכתב "הפוסט הופנה כלפי המבקרים". המבקרים יכולים להיות כולם. הקהל, התקשורת, השחקנים. האצבע המאשימה לא הופנתה כלפי הקהל. כולם..אגב, אני בכלל לא ראיתי שהכתבה הזאת עשתה כזה בלאגן בקרב הקהל.
התוצאה נגד סוטון - כפי שהגבתי לשי באשכול המשחק, הכתבים אינם כותבים את הכתבות של המשחק עצמו וגם לא אחראים למה שנהיה מהם לאחר מכן, למרות שהם חתומים עלייהם.
מסכים עם מה שכתבתי או לא? ואל תקרא על אוטומט ותגיד "הנה, זה שוב מנסה להגן". תקרא באמת לעומק.
אדום זקן - עוד פעם, בפעם החמישית, לא מתיימר להגן על הכתבה על האתר, למרות ששוב, בפעם החמישית, יש בה משהו. והכתבה על האתר בטח ובטח לא התסיסה את הקהל, אל תגזים....
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 30 ספטמבר 2016, 21:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה די לבלבל את המוח. משום מה אני לא ראיתי את טוכמן ושירלי בר דיין מפרסמים טינופים כאלו על בסיס שבועי בלי סיבה אמיתית. להכחיש את העובדה שהם והאתרים השפלים שלהם מחפשים מתחת לכל סלע משהו שלילי כנגד הקבוצה שלנו גובל בעצימת עיניים ברמה אחרת, גם אם אתה סובייקטיבי ומוטה בשל היכרות אישית שלך עם האנשים והמקצוע (ואתה אכן סובייקטיבי ופסול עדות).