נראה שחקן חמוד ...
עם תסתכלו על הקלטות של סמיוני למשל זה ניראה כמו חלוץ בליגה האלופות
אבל זה היה בעבר שלו
ככה שאני לא כזה מאמין בקלטות האלה
שיבוא יתאמן וגיא יחליט עם הוא מתאיים או לא אי אפשר להחתיים רק על סמך קלטת אלה עם אתה יודע ב100 אחוז מה תקבל
אבל הוא ניראה שחקן מאוד קבוצתי הבחור הקרואטי הזה
זה שי !
טומו ברלצ'אי - רקע על השחקן
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: טומו ברלקאז'-החלוץ הקרואטי שבדרך (הלוואי)
נפתח טופיק עם סקירה מאוד מקיפה כבר לפני כמה ימים. ע"י מיכה הגדול...
וגם קסאנו עזר לא מעט
אבל תודה בכל מקרה...השאלות העיקריות הן למה הקבוצה השוויצרית לא מחדשת איתו את החוזה ומה ההבדל ברמות בין שתי הליגות.
וגם קסאנו עזר לא מעט

אבל תודה בכל מקרה...השאלות העיקריות הן למה הקבוצה השוויצרית לא מחדשת איתו את החוזה ומה ההבדל ברמות בין שתי הליגות.
לא זוכר איפה קראתי שהאוהדים מאוד מאוכזבים מהעזיבה שלו ולא מבינים למה שיחררו אותו.אליק כתב:נפתח טופיק עם סקירה מאוד מקיפה כבר לפני כמה ימים. ע"י מיכה הגדול...
וגם קסאנו עזר לא מעט
וגם הפייסבוק שלו מוצף בפניות נרגשות אליו מאוהדים .
ובכל זאת...ליגה שוויצרית שניה לא נראה לי להיט כזה גדול.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שרון ברוך הבא לאתר!
מקווה שתהנה לפחות כמו בקאמלס...
ותקרא קצת את הטופיקים תראה שיש כבר טופיק בנושא עם הקובץ המצ"ב.
אל תשכח יום שלישי.
מקווה שתהנה לפחות כמו בקאמלס...
ותקרא קצת את הטופיקים תראה שיש כבר טופיק בנושא עם הקובץ המצ"ב.
אל תשכח יום שלישי.
רק אהבה תנצח...
מז"א קהל סוג ד' נמאסתם?!? אשמח להן אם תסי לי למי ולמה זה מכוון..
Re: טומו ברלצ'אי - רקע על השחקן
חבר'ה..בואו לא נשכח שגם את ג'ובני רוסו הליגה שלנו הכירה רק בגיל 23..ומה הוא עשה עד אז? הסתובב בקבוצות תחתית בליגה בקרואטיה,שאם לא "היידוק ספליט" הליגה הזו לא מדורגת בפיפא בכלל..dudi2002 כתב:
ו... זה לא אומר עליו משהו?
אני מאמין בשיקול של עזורי שעשה עד עכשיו עבודה יסודית ומקצועית,ונטו לטובת אינטרס המועדון וצרכיו..יעשה נכון אם יבחן את השחקן על בוריו אך ללא משקעי עבר מזרים לא מוצלחים,כי השחקן הינו פרפורמר לא קטן..ושוב,לא רק שהוא מבקיע,הוא מאוד קבוצתי..
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
נשמע שאתה מקבל אחוזים נכבדים מהחתימה שלו...sharon26 כתב:
חבר'ה..בואו לא נשכח שגם את ג'ובני רוסו הליגה שלנו הכירה רק בגיל 23..ומה הוא עשה עד אז? הסתובב בקבוצות תחתית בליגה בקרואטיה,שאם לא "היידוק ספליט" הליגה הזו לא מדורגת בפיפא בכלל..
אני מאמין בשיקול של עזורי שעשה עד עכשיו עבודה יסודית ומקצועית,ונטו לטובת אינטרס המועדון וצרכיו..יעשה נכון אם יבחן את השחקן על בוריו אך ללא משקעי עבר מזרים לא מוצלחים,כי השחקן הינו פרפורמר לא קטן..ושוב,לא רק שהוא מבקיע,הוא מאוד קבוצתי..
אז אם אתה כל-כך בקיא בחומר, אולי תוכל לומר לנו איך זה שהבחור לא ממשיך בקבוצתו בשוויץ?
שרון, רוסו הגיע מהיידוק ספליט בקרואטיה, אחת הקבוצות המעוטרות ביותר בקרואטיה ויוגוסלביה לשעבר, יש הבדל בינה לבין ווינטרטור מהליגה השוויצרית השנייה (!!).sharon26 כתב:
חבר'ה..בואו לא נשכח שגם את ג'ובני רוסו הליגה שלנו הכירה רק בגיל 23..ומה הוא עשה עד אז? הסתובב בקבוצות תחתית בליגה בקרואטיה,שאם לא "היידוק ספליט" הליגה הזו לא מדורגת בפיפא בכלל..
מה גם שרוסו הגיע בגיל צעיר יותר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
אל תהיה אידיוט זאת חתימה עוד מהעונה שעברה כשהקהל שלנו בא לראות את ב"ש מנצחת, במקום לבוא ולראות את ב"ש.
רק אהבה תנצח...