milan כתב:קהל קהל קהל.. אם הקהל יבוא עם אש בעיניים כמו נגד סלטיק טרנר יהיה שווה לפחות 2 גולים
תהיה רגוע,זה מסוג המשחקים שהאש בעיניים זה עניין מובנה

milan כתב:קהל קהל קהל.. אם הקהל יבוא עם אש בעיניים כמו נגד סלטיק טרנר יהיה שווה לפחות 2 גולים
https://www.saintsweb.co.uk/showthread.php?57188-Be-er-Sheva-vs-Saints-Build-Up#.V-ocmCRcX00Tal_Hbs כתב:
תביא קישור לעצלנים מבינינו..
תודה
אני דווקא לא אוהב את זה, אם היו מכניסים את המערכת לאופוריה זה היה טוב לנו.דר אדום בנשמה כתב:קראתי בפורום שלהם על נושא המשחק מולנו ואני אוהב את זה שהאוהדים שלהם לא מזלזלים בנו כמו אוהדי סלטיק או אוהדי קבוצה ישראלית אחת (מכבי ת"א)
הם יודעים לכבד את התוצאות שעשינו העונה באירופה עד כה.
בדיוק, כמו מול סלטיקSouth Boy כתב:
אני דווקא לא אוהב את זה, אם היו מכניסים את המערכת לאופוריה זה היה טוב לנו.
היה שם מישהו שאמר שהוא מעדיף לפתוח עם מקארת׳י ולהשאיר את פורסטר בבית(השוערים), אז מישהו הגיב לו"למה? הוא אנטישמי?"
ואם זה כבר עלה: לטובת האוהדים הגולים, ספרו איך מזג האויר בבאר שבע בלילות האחרונים, שנדע איך להתלבש.זה שי ! כתב:מקווה ליום חם במיוחד
זה שי !
אורי אדום בנשמה כתב:
תשמע אני חיי כמעט כל חיי בבאר שבע ואני מסניף תעיר מינקות.. אין תתחושה הזאת בעיר שהייתה נגיד לפני אולימפיאקוס או סלטיק בקיצור יש בי פחד שילדי הסלפי והבנאל והסטטיק יבואו שוב להצטלם אבל אולי זה סתם אני
תהיה רגוע,זה מסוג המשחקים שהאש בעיניים זה עניין מובנה
אז קצר וסנדלים?הראל כתב:בשעות הערב כבר מתחיל להיות מזג אוויר נעים ביותר, חום כבר לא קיים.
milan כתב:תשמע אני חיי כמעט כל חיי בבאר שבע ואני מסניף תעיר מינקות.. אין תתחושה הזאת בעיר שהייתה נגיד לפני אולימפיאקוס או סלטיק בקיצור יש בי פחד שילדי הסלפי והבנאל והסטטיק יבואו שוב להצטלם אבל אולי זה סתם אני