אני חושב שהמחליפים לא מספיק טובים וזה מה שבכר שידר להם שלא פתח איתםyossi כתב:כולנו לא רצינו לראות חילופים בהרכב, בדיעבד זה כנראה היה שגוי.
יותר מדי שחקנים גמורים.
צריך לחשוב מה עושים. אי אפשר ליפול יותר.
בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
המחליפים קיבלו הזדמנות מול הפועל ופישלו בגדול. לא צריך לשחק איתם בכוח, בטח במשחק חוץ מול מ. חיפה.
הפסד מיותר ומרגיז.
סה"כ פתיחת ליגה כואבת, מקווה שנתחיל לראות שיפור באינטסיביות בזמן הקרוב, וכמובן שהצוות המקצועי צריכים לחשוב על פתרונות ואמצעים חדשים.
סה"כ פתיחת ליגה כואבת, מקווה שנתחיל לראות שיפור באינטסיביות בזמן הקרוב, וכמובן שהצוות המקצועי צריכים לחשוב על פתרונות ואמצעים חדשים.
ההרכב שם לא היה נכון.הפועלעולה כתב:המחליפים קיבלו הזדמנות מול הפועל ופישלו בגדול. לא צריך לשחק איתם בכוח, בטח במשחק חוץ מול מ. חיפה.
עם עוד יוצר כמו טוני הדברים היו נראים שם אחרת.
חייב ללמוד לשלב את וובה, שהר, אוחנה (אחלה דקות) וקצת שבתאי ואוחיון מבלי לאבד נקודות.
המינון יקבע לפי היריבות,
זה האתגר.
בסוף הכל נופל על כושר משחק, כרגע אני חושב שהוא פשוט לא מספיק טוב.
אפשר לטפל בזה, עם שילוב של טיפה יותר מחויבות מהשחקנים ואנחנו לא נפסיד עד סוף הליגה.
אפשר לטפל בזה, עם שילוב של טיפה יותר מחויבות מהשחקנים ואנחנו לא נפסיד עד סוף הליגה.
מבסוט על החשיבה מחוץ לקופסה של ברק.
מאמן ענק, לא מקובע, לא מפחד לנסות ולשנות דברים אחרים.
מימלא נפסיד ככה או ככה בסמי לפחות ברק זוכה לנסות שיטות ומערכים שונים
מאמן ענק, לא מקובע, לא מפחד לנסות ולשנות דברים אחרים.
מימלא נפסיד ככה או ככה בסמי לפחות ברק זוכה לנסות שיטות ומערכים שונים

אוגו והובאן היו מאוד עייפים.
אני חושב שהיה צריך לתת להם לנוח ולפתוח עם שלישייה מעניינת: בראון, שבתאי ואוחנה.
2 גרזנים כסחנים ועוד שחקן אחד יוצר וסופר טכני.
חייבים דם חדש וריענון כי אם נשחק עם שחקנים שחוקים אנחנו לא נקבל מהם את התפוקות
מצד אחד, אם היינו מפסידים עם אמצע כמו שהצעת היו קוטלים אותו, מצד שני היום שחכנו את אוגו והובן אף יותר ועדיין הפסדנוE.H.A כתב:אוגו והובאן היו מאוד עייפים.
גם ככה הוא ניסה היום מערך ניסיוני בלי חלוץ מטרה ואני דווקא אוהב את הגיוון והשינויים שהוא עושה, אפילו אותי הוא מצליח להפתיע.eitam כתב: מצד אחד, אם היינו מפסידים עם אמצע כמו שהצעת היו קוטלים אותו, מצד שני היום שחכנו את אוגו והובן אף יותר ועדיין הפסדנו
אז אם ניסית, בוא תנסה עד הסוף!
הבעיה העיקרית ברוטצייה היא באמצע. הובאן שחקן למשחק בשבוע גג. ראדי לטעמי צריך לעלות כמחליף בלבד (בטח במשחקי מפתח) משמע חייב לתת יותר לוובה ולשבתאי. להתחיל כבר בגביע הטוטו
אם אתה שואל אותי עדיף כבר לשחק עם גורדנה בגביע הטוטו.eitam כתב:הבעיה העיקרית ברוטצייה היא באמצע. הובאן שחקן למשחק בשבוע גג. ראדי לטעמי צריך לעלות כמחליף בלבד (בטח במשחקי מפתח) משמע חייב לתת יותר לוובה ולשבתאי. להתחיל כבר בגביע הטוטו
גם ככה הוא לא חלק מרוטציה
בגביע הטוטו מצידי לעלות עם הנוער
- The red one
לא מכיר הרבה מאמנים שהיו מכונים לחטוף עוגה לפנים ולזרום עם הפרסום של הדברים, גם הסטטוס על שיר אחר כך היה מעולה. איזה כיף לראות את חדר ההלבשה הזה.
אחלה ברק!!!
אחלה ברק!!!
אני מצטער, אבל מאמן שלא יודע להתכונן להתקפה כזו צפויה, צריך ללכת הביתהThe red one כתב:לא מכיר הרבה מאמנים שהיו מכונים לחטוף עוגה לפנים ולזרום עם הפרסום של הדברים, גם הסטטוס על שיר אחר כך היה מעולה. איזה כיף לראות את חדר ההלבשה הזה.
אחלה ברק!!!
ביממה הקרובה כנראה שתשמעו על שחרורו המיידי של שיר צדק מהקבוצהyedidel כתב:
אני מצטער, אבל מאמן שלא יודע להתכונן להתקפה כזו צפויה, צריך ללכת הביתה