מכבי חיפה- הפועל ב"ש, שני, 20:45, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: מכבי חיפה- הפועל ב"ש, שני, 20:45, סמי עופר

שליחה על ידי סניור »

Red Temple כתב:עמה בוטיק זה דף מאוד רדוד ובוטה .
עוד לא הצלחתי להבין מה הקונספט שם.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אי אפשר להשתלט על כל הקהל, במיוחד שאנחנו עכשיו במוד של הצלחות. תראו מה קורה במכבי, אוהדים מקללים שחקנים באימון אחרי הפסד 4-3 לזניט (!!!).
ושיש שחקן שהוא ממש לא לרמה, אז הוא מטרה קלה להוציא תסכולים. קשה לי לראות את תור'גמן משקם את הביטחון.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

זה שי ! כתב:השיער לעזאזל כל פעם יש אחד כזה
היה אילוז עבר לאופיר ועכשיו בן
כמה שאני באמת חושב שהוא לא מתאים ליכולת של שאר הקבוצה ולהבנת המשחק אבל הוא משתדל ואנע לעולם לא יקלל שחקן שמשתדל להפגין יכולת טובה
זה שי !
+1

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

סניור כתב:
עוד לא הצלחתי להבין מה הקונספט שם.
הומור פרטי לא מצחיק במיוחד.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא היה עליהום כזה נוראי על תורג'מן אתמול, כרגיל, עושים זבוב מפיל. 10 הודעות, חלקן מגעילות אבל לא משהו כזה מטורף ("מגן של טול כרם"..נו באמת..על זה מתרעמים?) והופ "קהל חרא" "קהל טרנר" "לא צריך אתכם בכלל"

עמה בוטיק זה עמוד של חבר'ה/חבר מהארגון/עמה יעמיק/משהו כזה, כל העמוד בדיחות פרטיות ורדודות, טיפשיות ומפגרות, אין לייחס לו שום קשר למציאות. אם מישהו נעלב מפוסט כזה הוא פתטי.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

The red one כתב:לא היה עליהום כזה נוראי על תורג'מן אתמול, כרגיל, עושים זבוב מפיל. 10 הודעות, חלקן מגעילות אבל לא משהו כזה מטורף ("מגן של טול כרם"..נו באמת..על זה מתרעמים?) והופ "קהל חרא" "קהל טרנר" "לא צריך אתכם בכלל"

עמה בוטיק זה עמוד של חבר'ה/חבר מהארגון/עמה יעמיק/משהו כזה, כל העמוד בדיחות פרטיות ורדודות, טיפשיות ומפגרות, אין לייחס לו שום קשר למציאות. אם מישהו נעלב מפוסט כזה הוא פתטי.
אז בעצם לא ראית את המקבץ הזה, שאני מניח שהוא רק טיפה בלב ים?
קבצים מצורפים
FB_IMG_1474388650785.jpg
FB_IMG_1474388650785.jpg (62.33 KiB) נצפה 4738 פעמים

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

המקבץ הזה קיים כמעט בכל נושא על הפועל ב"ש.

אם זה על כרטיסים / מנויים / נצחנוות והפסדים .

היום כל ילד בן 8 יש לו פייסבוק ונמצא בקבוצה הזו של הפועל ב"ש , ומרשה לעצמו לרשום דברים כאלה.
לא חושב שצריך להתייחס לשטות הזו , גם היללו את בוזגלו אחרי 14 ד קות כאשר נתן גול ואחכ נעלם כאילו לא היה ועדיין המשיכו להלל , כי שער מסנוור .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

זה שי ! כתב:השיער לעזאזל כל פעם יש אחד כזה
היה אילוז עבר לאופיר ועכשיו בן
כמה שאני באמת חושב שהוא לא מתאים ליכולת של שאר הקבוצה ולהבנת המשחק אבל הוא משתדל ואנע לעולם לא יקלל שחקן שמשתדל להפגין יכולת טובה
זה שי !
שיער?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

עונה קודמת היה לו חלק אדיר בניצחון החשוב על מכבי בבלומפילד.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב:לא היה עליהום כזה נוראי על תורג'מן אתמול, כרגיל, עושים זבוב מפיל. 10 הודעות, חלקן מגעילות אבל לא משהו כזה מטורף ("מגן של טול כרם"..נו באמת..על זה מתרעמים?) והופ "קהל חרא" "קהל טרנר" "לא צריך אתכם בכלל"

אז זהו שלא.
אם היית אתמול היית מבין איזה אנשים מטומטמים קיימים אצלנו.
מהדקה הראשונה לא מפסיקים לנבל את הפה בצורנ מסריחה כלפי שחקן בקבוצה שלהם!!!
גם אני לא הייתי שבע רצון מהיכולת שלו אתמול,אבל מפה ועד לקלל שחקן בקבוצה שלך המרחק הוא רב.
וככה זה בדיוק מתחיל,קללה כאן,פוסט שם וזהו הבחור מסומן על לא עוול בכפו.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

הביקורת על תורג'מן לגיטימית, הדרך שבה היא נעשית לא מכובדת ולא מוסיפה לביטחון שלו.
תורג'מן לא שייך לרמות האלה, אבל צריך לדעת גם איך לבקר קל וחומר כשמדובר בשחקן של הקבוצה שאתם אוהדים. ביזיון.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

מז"א "לא לרמות האלה" , אנחנו משחקים בבונדסליגה ולא ידעתי? הוא סה"כ מגן מחליף ותו לא.
אכן פתח את העונה בצורה לא טובה וזה גרם לו לחוסר ביטחון מוחלט, הוא שחקן טוב יותר ממה שראינו בחיפה. בשנה שעברה כשאופיר
היה פצוע ,הוא החליף אותו ועשה עבודה טובה.
שחררו..

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב:
אז בעצם לא ראית את המקבץ הזה, שאני מניח שהוא רק טיפה בלב ים?
מה הוכחת פה? יש שם איזה 8 תגובות, שאחת מהן עוד סבירה. זה בדיוק מה שאמרתי "10 תגובות" וכולם עפים על עצמם נהיים חסידי אומות עולם עם כל ה"אוהדי טרנר בשנקל".

וחוץ מזה, מה אתם לוקחים ברצינות הודעה של מישהו שכותב רדי במקום ראדי? בחייכם..

זה בדיוק העניין - שהמקבץ הזה הוא בדיוק טיפה בלב ים. הטיפה של המפגרים בים של שפויים. אני עברתי על 'אוהדי הפועל באר שבע' שעה אחרי המשחק ומחקתי כולה 3 הודעות.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

simply-red כתב:מז"א "לא לרמות האלה" , אנחנו משחקים בבונדסליגה ולא ידעתי? הוא סה"כ מגן מחליף ותו לא.
אכן פתח את העונה בצורה לא טובה וזה גרם לו לחוסר ביטחון מוחלט, הוא שחקן טוב יותר ממה שראינו בחיפה. בשנה שעברה כשאופיר
היה פצוע ,הוא החליף אותו ועשה עבודה טובה.
שחררו..
מצטער, הוא לא מגן מספיק טוב כדי להיות מגן מחליף כמו שאתה קורא לזה, אני קורא לזה שחקן רוטציה לכל דבר עם העומס האדיר שיש על הסגל העונה.
מגן מחליף סותם חורים כשהמגן הראשון פצוע, תורג'מן ישחק הרבה מאוד העונה בכמה מסגרות והוא לא מספיק טוב כדי לייצב את ההגנה ולתת שקט באגף, קבוצות ישחקו עליו ויחגגו עלינו. אפשר להביא מגן שמאלי יותר טוב ממנו וזה מה שצריך לעשות אם לוקחים בחשבון שכל הסגל יקבל העונה דקות משמעותיות ועם איך שבן נראה בכל הזדמנות שקיבל הוא חד משמעית לא מספיק טוב לרמות של קבוצה שרוצה לזכות בתארים ולעשות תוצאות יפות באירופה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

South Boy כתב:
מצטער, הוא לא מגן מספיק טוב כדי להיות מגן מחליף כמו שאתה קורא לזה, אני קורא לזה שחקן רוטציה לכל דבר עם העומס האדיר שיש על הסגל העונה.
מגן מחליף סותם חורים כשהמגן הראשון פצוע, תורג'מן ישחק הרבה מאוד העונה בכמה מסגרות והוא לא מספיק טוב כדי לייצב את ההגנה ולתת שקט באגף, קבוצות ישחקו עליו ויחגגו עלינו. אפשר להביא מגן שמאלי יותר טוב ממנו וזה מה שצריך לעשות אם לוקחים בחשבון שכל הסגל יקבל העונה דקות משמעותיות ועם איך שבן נראה בכל הזדמנות שקיבל הוא חד משמעית לא מספיק טוב לרמות של קבוצה שרוצה לזכות בתארים ולעשות תוצאות יפות באירופה.
אולי יואב זיו?

שלח תגובה