כבר נבטיח עלייה עד אז. לא שווה.Noam98 כתב:טוס לסוטון
ספרטה פראג - דילים, מעקב, ציטוטים וכו...
- The red one
Re: ספרטה פראג - דילים, מעקב, ציטוטים וכו...
יש בי אמונה שיהיה קצת יותר מחורף חם.Tal_Hbs כתב:הבטחתי לעצמי שאם אני לא טס לאחד המשחקים אני לא הולך יותר לכדורגל..
אחרי כל החרא שעברתי עם הקבוצה אני חייב להיות שם..
מוכר מנוי לדרומי, בפרטי
נניח אביב מתקרר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בריזה יציע אנחנו ?
לא בדקתי אבל שווה לנסות לרכוש באתר של ספרטה פראג (אם כבר יצאו כרטיסים). במגרש תנסה לעבור יציע (פניה לכוחות האבטחה בדרך כלל עושה את זה, הם מבינים שעירוב הקהלים עשוי ליצור בעיות ומעדיפים להימנע מהן מראש).Tal_Hbs כתב: חיכיתי לתשובה מחבר...
וואו אני לא מאמין, אין עם מי לדבר ? משהו ?
יש לי שאלה ממש חשובה..
נשארו דילים לפארג,השאלה שלי אם הכרטיסים שהם מוכרים למשחק כרגע זה ליציע שכל האוהדים שלנו קנו כרטיסים אליו או ליציע אחר? אשמח לתשובה זריזה
נשארו דילים לפארג,השאלה שלי אם הכרטיסים שהם מוכרים למשחק כרגע זה ליציע שכל האוהדים שלנו קנו כרטיסים אליו או ליציע אחר? אשמח לתשובה זריזה
לא חושב שמישהו פה יודע. את זה תצטרך לשאול אצל מי שמוכר את החבילה.RoICah כתב:יש לי שאלה ממש חשובה..
האמת שאני ממש מופתע כל פעם מחדש מההתנפלות על הכרטיסים לפראג, אחרי מילאנו סגרתי גם לסוטון ולא חשבתי לרגע ללכת לפראג, מגרש ברמה של צפרירים חולון וקבוצה לא מעניינת בעליל, אם מחפשים חופשה בפראג כיעד זול עם זמינות גבוהה של סמים אפשר לקפוץ עם חברים בכל זמן נתון, זה לא יעד לכדורגל לדעתי. נכון שהמשחק באנגליה הוא האחרון ויכול להיות שדברים עד אז יהיו סגורים אבל אנחנו בטח שלא נזלזל במשחק הזה ואחרי הניצחון בסן סירו נראה לי שפתחנו את הבית הזה עד המחזור האחרון, לשחק בבית של קבוצת פרימיירליג לגיטימית מול איצטדיון מלא זאת חוויה לא משנה איך המשחק יגמר, בתור מי שמכיר את הכדורגל האנגלי מקרוב זאת באמת חגיגה אחת גדולה שאף פעם לא נגמרת.
- The red one
איזה מגזים אתה...
מגרש ברמה של צפרירים חולון?
סאות'המפטון הפכה רק בשנים האחרונות לקבוצת פריימר ליג לגיטימית. אין שם, ככל הידוע לי, אווירה כזאת מטורפת כפי שאתה מתאר.
ואגב - לגבי הכרטיסים - עדיין יש סוכנויות שמבטיחות חבילות עם כרטיסים.
סאות'המפטון הפכה רק בשנים האחרונות לקבוצת פריימר ליג לגיטימית. אין שם, ככל הידוע לי, אווירה כזאת מטורפת כפי שאתה מתאר.
כמה חברים שלי היו שם לא לפני הרבה זמן הלכו על הדרך למשחק של ספרטה ואמרו שזה איצטדיון קומפקטי קטן ולא מרשים בכלל, לא מסוג המגרשים שהיית מתרגש להיות בהם אם יש לך את האפשרות לטוס לסן סירו או אפילו לסט. מארי, שלא אמרתי שיש בו אווירה מטורפת (דווקא חוץ מאנפילד שנכחתי בו והאווירה הייתה באמת מצמררת האנגלים לא ממש ידועים באווירה שהם מספקים במגרשים) אלא שהאנגלים חיים את המשחק וגם אם אין להם אולטראס במגרשים הם עדיין ממלאים איצטדיונים ואני מאמין שמספקים אווירה טובה יותר מזאת שתהיה בפראג. אותי בכל אופן מרגש הרבה יותר לנסוע ליעד כזה מבחינת האטרקטיביות של המשחק ולא מובן לי למה דווקא פראג היעד הכי מבוקש.The red one כתב:איזה מגזים אתה...
דרך אגב, זה שסאות'המפטון רק בשנים האחרונות קבוצת צמרת בפרימיירליג לא הופך את המפגש הזה לפחות מרגש מאשר מפגש מול אברטון או קבוצות יותר מפוארות, היא עדיין בכמה רמות מעל ספרטה פראג.
להשוואת את חווית הכדורגל באיצטדיון הביתי של סוטון לחוויה באיצטדיון של ספרטה פראג׳ זה כמו להשוואת בין איצטדיון ראשל״צ לטרנר.The red one כתב:איזה מגזים אתה...
גם אני לא מבין איך מתנפלים דווקא על המשחק הפחות אטרקטיבי. אני נסעתי למילאנו, הייתי עם הקבוצה שלי באחד האיצטדיונים המפורסמים בעולם ובדרך נהנתי ממשחק ביתי של יובה בליגת האלופות ואינטר - יובה.
- The red one
מי השווה? רק אמרתי שזה לא נכון להגיד שזה ברמה של צפרירים חולון ולא נכון להגיד שבסאות'המפטון יש אווירת הכדורגל האנגלית הכל כך מפורסמת.
אגב - המחירים עושים את שלהם בקשר לפראג. הם והסמים.
והפרוצות.The red one כתב:מי השווה? רק אמרתי שזה לא נכון להגיד שזה ברמה של צפרירים חולון ולא נכון להגיד שבסאות'המפטון יש אווירת הכדורגל האנגלית הכל כך מפורסמת.
- ForeverRed
אנשים מעדיפים את פראג כי זה יעד מאוד אטרקטיבי לצעירים.
די מובן בסך הכל.
די מובן בסך הכל.
א.דבר ראשון יש אופציה להוציא משם נקודות
ב.יעד יותר אטרקטיבי ממילאנו מבחינת העיר עצמה
ג.יעד יותר זול לפחות בכמעט 1000 שקל כולל שהות
ד.לא לכל החברים מתאים כלכלית ובגלל זה סגרו המון קבוצות של אנשים
ה.המגרש כנראה יהיה מלא ויצור חווייה ככה או ככה סו סירו רק המגרש היתה חוויה הקהל היה רדום וגם בקושי 15 אלף במגרש של 80.
זה לא משנה מי נוסע לאן הכי חשוב שהכרטיסים נחטפים ואנחנו מביאים אלפים למשחק באירופה
זה שי !
ב.יעד יותר אטרקטיבי ממילאנו מבחינת העיר עצמה
ג.יעד יותר זול לפחות בכמעט 1000 שקל כולל שהות
ד.לא לכל החברים מתאים כלכלית ובגלל זה סגרו המון קבוצות של אנשים
ה.המגרש כנראה יהיה מלא ויצור חווייה ככה או ככה סו סירו רק המגרש היתה חוויה הקהל היה רדום וגם בקושי 15 אלף במגרש של 80.
זה לא משנה מי נוסע לאן הכי חשוב שהכרטיסים נחטפים ואנחנו מביאים אלפים למשחק באירופה
זה שי !

רוצים לחזור עם כמה גובות בכיסForeverRed כתב:אנשים מעדיפים את פראג כי זה יעד מאוד אטרקטיבי לצעירים.
די מובן בסך הכל.
זה שי !