ייקח זמן לברק לצאת לחול.CrazyRed7 כתב: מקווה שבמחברת יש שם של מאמן
עונה הבאה ברק לא כאן
הוא עדיין ישראלי ועדיין זו בסהכ עונה ראשונה שלו בליגה האירופית.
מסכים שבשלב כלשהו הוא יילך,אבל לדעתי יש לו כאן לפחות עוד שנתיים.
ייקח זמן לברק לצאת לחול.CrazyRed7 כתב: מקווה שבמחברת יש שם של מאמן
עונה הבאה ברק לא כאן
חייב לשאול אותך שאלה אחי?ns75 כתב:
חיים סילבס
נוטה להסכים כרגע, למרות שלזכותו ייאמר שהוא עובד עם מה שיש לו.אדום זקן כתב: חייב לשאול אותך שאלה אחי?
מה אתה בדיוק רואה בו?
הבן אדם גרסא משודרגת של אלי גוטמן,טקטיקן משעמם שהורג משחקים למוות ונהנה מיחסי ציבור מעולים.
איפה הוא ואיפה ברק.
לא רואה בו כלום אבל אם אני צריך להמר איזה שם מופיע במחברת של אלונה, אז זה השםאדום זקן כתב: חייב לשאול אותך שאלה אחי?
מה אתה בדיוק רואה בו?
הבן אדם גרסא משודרגת של אלי גוטמן,טקטיקן משעמם שהורג משחקים למוות ונהנה מיחסי ציבור מעולים.
איפה הוא ואיפה ברק.
גם יוסי אבוקסיס עובד עם מה שיש לו והכדורגל שלו טוב פי כמה.ForeverRed כתב: נוטה להסכים כרגע, למרות שלזכותו ייאמר שהוא עובד עם מה שיש לו.
העונה שעברה הייתה הצלחה גדולה מבחינתו. הנוכחית נפתחה פחות טוב ויהיה מעניין לעקוב.
קודם כל אני חושב שזה מוקדם מאוד לדבר על זה,ברק לא הולך לשום מקום לדעתי בכל אופן בשנתיים הקרובות.ns75 כתב:
לא רואה בו כלום אבל אם אני צריך להמר איזה שם מופיע במחברת של אלונה, אז זה השם
מתאים לפרופיל של המאמנים שאלונה אוהבת
אם אתה שואל אותי לגבי מחליף במידה ונצטרך, אז או רב״ש או גיא לוזון
אדום זקן כתב: קודם כל אני חושב שזה מוקדם מאוד לדבר על זה,ברק לא הולך לשום מקום לדעתי בכל אופן בשנתיים הקרובות.
אבל אם אתה שואל מי נכון שיחליפו בעתיד? אז כרגע והדגש על כרגע אני חושב שגיא לוזון ויוסי אבוקסיס הם המועמדים הראויים.
אל תהיה בטוח. זה עוד קצת מוקדם לו והוא יודע את זה.The red one כתב:אין סיכוי שברק נשאר פה עונה הבאה
למה אתה חושב ככה?The red one כתב:אין סיכוי שברק נשאר פה עונה הבאה
הכל טוב ויפה עד שדודו מתקשר אליו בוקר אחד עם הצעה מגנט/גנק/ברוז׳ וכו׳אדום זקן כתב: למה אתה חושב ככה?
בארץ הוא לא יילך לשום קבוצה אחרת.
באירופה לא יושבים ומחכים לו,הוא יצטרך להוכיח עצמו עוד כמה שנים לפחות.
זה לא פשוט ליו"ר של קבוצה בחול להכשיר מינוי של מאמן ישראלי אל מול האוהדים שלו.
ראינו את זה במקרה לוזון וגרנט.
לברק יש עוד זמן.
עזיבה של אלונה תהיה מכה קשה אבל אנחנו ממש ממש לא חוזרים להיות מה שהיינו פעם.ns75 כתב:
הכול פתיר, כמו שאתה רואה חושבים קדימה ומביאים שחקנים צעירים עם פוטנציאל
כמו שגם עובדים על סקאוטינג נכון ואני בטוח שיש מחברת עם שמות מתאימים לכל תפקיד ובתקציב הנכון
הסיכון העיקרי והגדול ביותר זו אלונה, אם היא עוזבת אז אין לה תחליף
אנחנו תוך עונה הופכים להיות מכבי אין כסף נתניה/הפועל בעלים הזוי ת״א
אין לי ספק שאלונה נהנית והיא פה בכדי להישאר עוד שנים רבותoranu כתב:
עזיבה של אלונה תהיה מכה קשה אבל אנחנו ממש ממש לא חוזרים להיות מה שהיינו פעם.
קודם כל אלונה לא תעזוב כי היא פשוט נהנית פה, כל עוד היא נהנית היא תישאר וטוב שכל.
במידה והיא כן תעזוב אז יהיו רוכשים פוטנציאליים שירצו לבוא לקחת קבוצת צמרת עם 13k מנויים איצטדיון הכי ביתי בארץ תנאים מעולים וקהל ב3 דרגות מעל השאר.
אפילו בלי רוכש מיליארדר ועם ניהול נכון של הכנסות שוות להוצאות אפשר להישאר בצמרת הכדורגל לעוד שנים רבות, אמנם לא באותו האופן ולאלונה יד כל כך הרבה אקסטרות כבעלים שלנו אבל עדיין לא מכבי נתניה ולא הפועל עכו.
אלונה בונה פה מודל מאוד ברור והמטרה היא לאט לאט להביא כמה שפחות כסף מהבית ולהתבסס על הכנסות גבוהות קבועות למועדון עצמו, גם לשם נגיע.