לוסיו
Re: לוסיו
עזבו אתכם כן החמיץ, לא החמיץ, מדובר בחלוץ גדול לליגה הישראלית, טכני בטירוף וחכם.
עם פלט שגם נתן גולים יפים לא הייתי שלם עם עצמי, הרגשתי שזה לא זה, אבל עם לוסיו למרות ההחמצות שלו אני מרגיש הרבה יותר שלם איתו, לא יכול להסביר למה.
עם פלט שגם נתן גולים יפים לא הייתי שלם עם עצמי, הרגשתי שזה לא זה, אבל עם לוסיו למרות ההחמצות שלו אני מרגיש הרבה יותר שלם איתו, לא יכול להסביר למה.
באמת?The red one כתב: הא זה לא היה וואקמה?
אגב לא הבנתי מה ההתלהבות הגדולה מלוסיו אחרי המשחק אתמול האמת
- The red one
תשמע ראיתי מרחוק..לא יודע..גיא חניה כתב: באמת?
רק לראות את התנועה החכמה, את המשחק עם הגב, ואת הדריבל המפגר שהוא הביא אחרי הגול הראשון. הוא לא היה רחוק, הבעיטה שלו הייתה לגיטימית לגמרי והאנדנוביץ' עם הצלה יפה.
אם זה היה נכנס, הייתם משתחווים לו.
אם זה היה נכנס, הייתם משתחווים לו.
אחרי הגול בגלזגו ידעתי שהוא מה שאנחנו צריכים ואחרי אתמול שגם מקילומטר היה אפשר לראות שהוא בינגו.
- yanivnew91
הדריבל כשבצעד אחד הוא עבר את הבלם והגיע מול שוער זה מהלך של חלוץ ענק
שמע, היה פנטסטי ואני לא מגזים.The red one כתב: הא זה לא היה וואקמה?
אגב לא הבנתי מה ההתלהבות הגדולה מלוסיו אחרי המשחק אתמול האמת
אשכרה חלוץ שמתמודד מול הבלמים האיטלקים בפיזיות, במהירות. הבנת משחק נהדרת, עבודה טקטית מדהימה, אולי הכי טובה בקבוצה.
אם קצת יותר מזל ושוער פחות רחב הוא עם צמד אתמול- נכון שחלוץ נמדד בשערים, אבל לוסיו הביא למשחק כל כך הרבה מעבר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1Totti כתב: שמע, היה פנטסטי ואני לא מגזים.
אשכרה חלוץ שמתמודד מול הבלמים האיטלקים בפיזיות, במהירות. הבנת משחק נהדרת, עבודה טקטית מדהימה, אולי הכי טובה בקבוצה.
אם קצת יותר מזל ושוער פחות רחב הוא עם צמד אתמול- נכון שחלוץ נמדד בשערים, אבל לוסיו הביא למשחק כל כך הרבה מעבר
שוער פחות טוב אוכל ממנו צמד אתמול.
ההצלה של האנדנוביץ׳ מהבעיטה של לוסיו(מההקפצה של הובאן), אחת הגדולות שראיתי בזמן האחרון. ואני לא מדבר רק על האינסטינקט. המיקום שלו היה ככ טוב שהוא הפך מצב מאוד פשוט להבקעה למצב קשה מאוד, זה חלק ממה שעושה את ההבדל בין שוער טוב לשוער גדול.
זאת לא אשמת לוסיו, עמד מולו שוער בין הטובים בעולם. מול שוער נורמלי הוא מסיים עם צמד לפחות.
זאת לא אשמת לוסיו, עמד מולו שוער בין הטובים בעולם. מול שוער נורמלי הוא מסיים עם צמד לפחות.
לוסיו גם עשה צעד אחד יותר מדי וסגר לעצמו זווית טובה לשער.Noam98 כתב:ההצלה של האנדנוביץ׳ מהבעיטה של לוסיו(מההקפצה של הובאן), אחת הגדולות שראיתי בזמן האחרון. ואני לא מדבר רק על האינסטינקט. המיקום שלו היה ככ טוב שהוא הפך מצב מאוד פשוט להבקעה למצב קשה מאוד, זה חלק ממה שעושה את ההבדל בין שוער טוב לשוער גדול.
- ForeverRed
לא יודע על מה אתה מדבר.Noam98 כתב:ההצלה של האנדנוביץ׳ מהבעיטה של לוסיו(מההקפצה של הובאן), אחת הגדולות שראיתי בזמן האחרון. ואני לא מדבר רק על האינסטינקט. המיקום שלו היה ככ טוב שהוא הפך מצב מאוד פשוט להבקעה למצב קשה מאוד, זה חלק ממה שעושה את ההבדל בין שוער טוב לשוער גדול.
לוסיו חיכה יותר מדי וסגר לעצמו את הזוית.
כם כשכבר בעט זה היה תוך כדי נפילה ועם כדור למרכז השער.
היה לו משחק מצוין. את הסיומת מול השער הוא יצטרך לשפר.
הבעיטה לא הייתה למרכז אלא לצד, השוער לקח את זה עם היד התחתונה. אם תשים לב בתקציר, תראה גם שהכדור קפץ מהדשא מעט בזווית לכיוון הפינה, מה שגרם לבעיטה להיות מזווית קשה יותר.
יותר החמצה מהצלהNoam98 כתב:ההצלה של האנדנוביץ׳ מהבעיטה של לוסיו(מההקפצה של הובאן), אחת הגדולות שראיתי בזמן האחרון. ואני לא מדבר רק על האינסטינקט. המיקום שלו היה ככ טוב שהוא הפך מצב מאוד פשוט להבקעה למצב קשה מאוד, זה חלק ממה שעושה את ההבדל בין שוער טוב לשוער גדול.
- ForeverRed
שורה תחתונה, הגיע אתמול ל-3 מצבי הבקעה מצוינים וסיים עם 0 שערים.
וזה מצטרף להחמצות נגד הפועל תל אביב.
צריך לשפר את היכולת מול השער.
וזה מצטרף להחמצות נגד הפועל תל אביב.
צריך לשפר את היכולת מול השער.