היום אני מתבייש!!!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: היום אני מתבייש!!!!!!

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב: תמונה
שווה לחכות לתגובות שלך (:
משה אתה משוחד . ;)
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ניב כתב:
משה אתה משוחד . ;)
לחלוטיין. ועדיין, אהבתי את צורת ההסתכלות שלה על הדברים.
יש גם צד שני לדברים וזה שהיא חושבת שאני לפעמים קשה מידי בביקורות שאני מעביר. יתכן שזה אכן נכון כי בסופו של דבר מעורבים כאן המון רגשות. אבל עדיין אני חושב שגם אם הביקורת שלי קשה לפעמים, אני תמיד חושב היטב לפני שאני מעביר ביקורת, והיא תמיד באה מאהבה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

דורון כהן רק בשבילך!!!! מצטער אם אשמע יהיר שחצן וכולי אבל אתה ממש לא שווה שיתייחסו אלייך אתה בחור שמזל שיש פורום להביע דעות כי בטוח שבפרטנר אף אחד לא סובל אותך אתה כנראה בוגד שקרן ונוכל ושם אתה פשוט לא יכול להוציא את התסכולים שלך. אוהד שאומר שימנע בגופו כניסה של שחקן למגרש הוא בשבילי ארחי פרחי ..... יש דעות לכל אדם והנה אפרגן לאורי שבלשון המטה לא סובל את אופיר חיים דעתו אינטלגנטית ברמה גבוהה שגם אם אני לא מסכים לה ואני לא!!! אני נהנה לקרוא אותה .דורון כהן אתה אדם מבוגר עם ילדים מה יקרה אם ימנעו מימך בגופם אנשים ללכת לפרטנר ולפרנס??? שיהיה בריא אופיר חיים שיחררו אותו נגמר העידן שלו אולי תתבגר תגיד תודה רבה לשחקן ענק שעזר לנו לעלות ליגה השנה נ.ב אני מקווה מאוד שהילדים שלך לא קוראים את התגובות שלך כי אם כן אז החינוך שלך..... ויאללה יחיאל צגאי תחזור הביתה אמן!!!!!!

שלח תגובה