Internazionale Milano :: ב"ש בסן סירו
Re: Internazionale Milano :: ב"ש בסן סירו
ירד כבר לכיוון ה8.5.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
https://outsideoftheboot.com/2016/09/14 ... -part-one/" onclick="window.open(this.href);return false;
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
איך אני אוכל את הלב עכשיו עם הסרטונים בפייסבוק...
זה הרג אותיYallaHapoel כתב:איך אני אוכל את הלב עכשיו עם הסרטונים בפייסבוק...
איך לא טסתי ????
- The red one
סיפור מעניין שמתפתח שם -
הקפטן איקרדי פירסם ספר ובו הוא יוצא על ארגון האולטרס של אינטר. בספר הוא מתאר מקרה אחרי משחק שהאולטרס קראו לקבוצה לגדר, הוא הגיע יחד עם שחקנים ואז קיללו אותו (הם שונאים אותו עוד לפני זה לא יודע למה). הוא ראה ילד קטן שביקש את החולצה שלו, ולמרות שלא רצה להתקרב הוא בכל זאת נתן לילד את החולצה. אז הגיע אחד מראשי הארגון (לטענתו), חטף מהילד את החולצה וזרק אותו חזרה לאיקרדי, ואז איקרדי קילל אותו. הוא גם כותב שם שבחדר ההלבשה הוא נחשב לגיבור והשחקנים אמרו לו שלאף אחד לא היה אומץ להתמודד עם האולטרס עד שהוא הגיע. בנוסף הוא כותב ש"מי אלה האולטרס בכלל? 20? 50? 100? אני מסדר 100 עבריינים מארגנטינה שיבואו ויכסחו אותם"
בתגובה האולטרס הוציאו הודעה זועמת לגביו, ודורשים ממנו שיסיר את סרט הקפטן מיד. הוא ענה להם בפוסט דיי מתחנף באינסטגרם..ובנתיים הסרט נשאר אצלו..
הקפטן איקרדי פירסם ספר ובו הוא יוצא על ארגון האולטרס של אינטר. בספר הוא מתאר מקרה אחרי משחק שהאולטרס קראו לקבוצה לגדר, הוא הגיע יחד עם שחקנים ואז קיללו אותו (הם שונאים אותו עוד לפני זה לא יודע למה). הוא ראה ילד קטן שביקש את החולצה שלו, ולמרות שלא רצה להתקרב הוא בכל זאת נתן לילד את החולצה. אז הגיע אחד מראשי הארגון (לטענתו), חטף מהילד את החולצה וזרק אותו חזרה לאיקרדי, ואז איקרדי קילל אותו. הוא גם כותב שם שבחדר ההלבשה הוא נחשב לגיבור והשחקנים אמרו לו שלאף אחד לא היה אומץ להתמודד עם האולטרס עד שהוא הגיע. בנוסף הוא כותב ש"מי אלה האולטרס בכלל? 20? 50? 100? אני מסדר 100 עבריינים מארגנטינה שיבואו ויכסחו אותם"
בתגובה האולטרס הוציאו הודעה זועמת לגביו, ודורשים ממנו שיסיר את סרט הקפטן מיד. הוא ענה להם בפוסט דיי מתחנף באינסטגרם..ובנתיים הסרט נשאר אצלו..
כולם שונאים את איקרדי, זה לא כזה מפתיע. ילד ז רציני
הקורבה נורד שונא אותו בעיקר בגלל התקרית עם אשתו של מקסי לופז, לבגוד עם אישה נשואה ובטח של חבר טוב זה המעשה הכי שפל שאדם יכול לעשות. הוא עוד מוסיף חטא על פשע ומתרברב בזה.
ולמרות כל ההתנהגות המגעילה שלו והאופי המסריח לאינטר אין את הלוקסוס לוותר על שחקן כזה, היחיד שמחזיק אותם.
שימשך הבלאגן עד שיגיעו לטרנר.
ולמרות כל ההתנהגות המגעילה שלו והאופי המסריח לאינטר אין את הלוקסוס לוותר על שחקן כזה, היחיד שמחזיק אותם.
שימשך הבלאגן עד שיגיעו לטרנר.
זה ממש לא נכון.הפועלעולה כתב:כולם שונאים את איקרדי, זה לא כזה מפתיע. ילד ז רציני
מה לא נכון?CrazyRed7 כתב: זה ממש לא נכון.
גם לי לא נראה ששונאים אותו.
הוא החולצה הכי בולטת בחנויות המזכרות שם, ראיתי הרבה מאוד אנשים לובשים את החולצה שלו נגד יובה.
וגם הוא קיבל לא מעט עידוד . לא הייתי יכול לנחש שיש עויינות כלפיו.
הוא החולצה הכי בולטת בחנויות המזכרות שם, ראיתי הרבה מאוד אנשים לובשים את החולצה שלו נגד יובה.
וגם הוא קיבל לא מעט עידוד . לא הייתי יכול לנחש שיש עויינות כלפיו.
אוהדי אינטר ברובם אוהבים אותו.הפועלעולה כתב: מה לא נכון?
וילד ז**?בסדר, גם רונאלדו וזלאטן לא בדיוק ילדים טובים.
- The red one
אינטר מפסידה היום בסן סירו 2-1 לקליארי, איקרדי החמיץ פנדל במצב של 0-0 

בסדר ברור שיש אוהדים שאוהבים אותו, אבל אני יכול להבין למה יהיו כאלו שיסלדו ממנו.CrazyRed7 כתב: אוהדי אינטר ברובם אוהבים אותו.
וילד ז**?בסדר, גם רונאלדו וזלאטן לא בדיוק ילדים טובים.
מה גם הייתה סאגה לא קטנה סביב חידוש החוזה שלו כולל אמירות שאיקרדי ירצה לעבור למועדון גדול יותר, אפילו יובנטוס.
ורונאלדו וזלאטן ממש לא ילדים טובים, אבל הם לא גנבו לחבר לקבוצה את האישה ואת הילדים..
כל דבר רע שאפשר אני מאחל לו
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מה לך ולו?Noam98 כתב:כל דבר רע שאפשר אני מאחל לו