מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי dardasmiley »

bs war כתב:
לא הבנתי במה אני טועה.
אתה רק מחזק את הטענה שלי
אתה טועה כי הדוגמה שלך בבסיס שלה היא לא רלוונטית אלינו. כשפה יהיה חצי מהחוקים הכלכליים שיש בגרמניה נוכל לבקש השוואת מחירים אליהם.
בינתיים הבעלים פה לא מוכנים אפילו לתקציב שקוף, תקציב שניזון גם מכסף ציבורי.

ואגב, אם כבר אתה משווה מחיר, תבדוק גם הכנסה חציונית באותה מדינה, כוח קניה ועוד אלמנטיים. לזרוק שבגרמניה משלמים פחות זה כמו שאני אגיד שבאנגליה משלמים יותר. זה לאשווה הרבה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ברור שזה מצער שכל בעלים פה עושה מה שבראש שלו ושבכללי השיטה הנוכחית לא סופרת את האוהדים בשום תחום.
מצד שני, אני אתעקש לא להשוות את אלונה לטביב וג׳קי. אני חושב שאנחנו בסקאלה אחרת. בסקאלה של מעט מאוד מועדונים שכן סופרים את האוהדים שלהם ועובדים בשיתוף עם הקהילה. ודווקא בגלל זה מחירי המנויים מאוד מאכזבים אותי.

אני מאוד מפחד שהמועדון יצעד בדרך של אנגליה ויהפוך את טרנר לחוויה לעשירים בלבד. אני חושב שאנחנו צריכים לעמוד על המשמר שזה לא יקרה, גם אם אין חוקים שכופים זאת על המועדון.
לכן כעסתי כשעלתה פה הטענה שההחתמה של אוחנה נותנת איזשהי לגיטימציה למחירי המנויים לאירופית. איכות הסגל לא צריכה ללכת יד ביד עם המחירים. הכדורגל שייך לאוהדים ומהקבוצה צריכות ליהנות כל שכבות האוכלוסיה, גם אם נרוץ עכשיו 5 שנים ברצף בצ׳מפיונס.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:ברור שזה מצער שכל בעלים פה עושה מה שבראש שלו ושבכללי השיטה הנוכחית לא סופרת את האוהדים בשום תחום.
מצד שני, אני אתעקש לא להשוות את אלונה לטביב וג׳קי. אני חושב שאנחנו בסקאלה אחרת. בסקאלה של מעט מאוד מועדונים שכן סופרים את האוהדים שלהם ועובדים בשיתוף עם הקהילה. ודווקא בגלל זה מחירי המנויים מאוד מאכזבים אותי.

אני מאוד מפחד שהמועדון יצעד בדרך של אנגליה ויהפוך את טרנר לחוויה לעשירים בלבד. אני חושב שאנחנו צריכים לעמוד על המשמר שזה לא יקרה, גם אם אין חוקים שכופים זאת על המועדון.
לכן כעסתי כשעלתה פה הטענה שההחתמה של אוחנה נותנת איזשהי לגיטימציה למחירי המנויים לאירופית. איכות הסגל לא צריכה ללכת יד ביד עם המחירים. הכדורגל שייך לאוהדים ומהקבוצה צריכות ליהנות כל שכבות האוכלוסיה, גם אם נרוץ עכשיו 5 שנים ברצף בצ׳מפיונס.
אל תסלף.
לא טענתי שזה מצדיק, אלא ממתיק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:ברור שזה מצער שכל בעלים פה עושה מה שבראש שלו ושבכללי השיטה הנוכחית לא סופרת את האוהדים בשום תחום.

שתקבל את סכומי זכויות השידור,הספונסרים,המרצנדייז,ואת המליונים שהם מקבלים על איזה סיבוב הופעות באסיה,אז תגיד לי שאיכות הסגל לא צריכה להיות יד ביד עם המחירים.
שהמרכיב המרכזי בתקציב שלך הוא מכירת כרטיסים ומנויים אז ברור ששלך יהיה גבוה יותר.
אצלם זה בוטנים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: שתקבל את סכומי זכויות השידור,הספונסרים,המרצנדייז,ואת המליונים שהם מקבלים על איזה סיבוב הופעות באסיה,אז תגיד לי שאיכות הסגל לא צריכה להיות יד ביד עם המחירים.
שהמרכיב המרכזי בתקציב שלך הוא מכירת כרטיסים ומנויים אז ברור ששלך יהיה גבוה יותר.
אצלם זה בוטנים.
טיעון לא רלוונטי, כי כמו שהם מכניסים פי כמה מאיתנו, ככה הם גם מוציאים. הכל יחסי.

ואגב, בעובדה שאנחנו בקושי רואים כסף ממרצ׳נדייז ושיווק אנחנו יכולים להאשים רק את עצמנו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

המועדון לא פירסם עד איזו שעה מכירת המיני-מנויים ביום ראשון ועד איזו שעה המכירה הפרונטלית מחר ובשישי.

ניסיתי לשאול את סבג באישית וגם את המועדון בפרטי (שזה הוא..בתכל'ס..) ולא קיבלת תגובה..

אורן יש מצב להושיע אותנו פה ?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
טיעון לא רלוונטי, כי כמו שהם מכניסים פי כמה מאיתנו, ככה הם גם מוציאים. הכל יחסי.

ואגב, בעובדה שאנחנו בקושי רואים כסף ממרצ׳נדייז ושיווק אנחנו יכולים להאשים רק את עצמנו.
בטח שרלוונטי.
בסופו של יום הם יוצאים מורווחים. אנחנו לא.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב:המועדון לא פירסם עד איזו שעה מכירת המיני-מנויים ביום ראשון ועד איזו שעה המכירה הפרונטלית מחר ובשישי.

ניסיתי לשאול את סבג באישית וגם את המועדון בפרטי (שזה הוא..בתכל'ס..) ולא קיבלת תגובה..

אורן יש מצב להושיע אותנו פה ?
וואלה לגבי שעות אין לי מושג אם לא פרסמו בעמוד המועדון תנסה לבדוק מול שפע, מה שבטוח שהאריכו את המכירה הפרונטלית עד ל 11.9 זה במאה אחוז ולגבי שעות כנראה בשעות הפעילות של שפע.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

oranu כתב:
וואלה לגבי שעות אין לי מושג אם לא פרסמו בעמוד המועדון תנסה לבדוק מול שפע, מה שבטוח שהאריכו את המכירה הפרונטלית עד ל 11.9 זה במאה אחוז ולגבי שעות כנראה בשעות הפעילות של שפע.
רק את הפרונטלית האריכו עד ראשון? מה זה אומר לגבי המכירה באינטרנט?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yanivnew91 כתב: רק את הפרונטלית האריכו עד ראשון? מה זה אומר לגבי המכירה באינטרנט?

גם באינטרנט זה עד ה-11/9.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

עד איזה שעה מכירת המנויים לאירופה?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב:עד איזה שעה מכירת המנויים לאירופה?
4 פעמים ניסיתי להשיג שעה מהמועדון. 0 תגובה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

תהיה מכירה מנויים לאירופית גם למי שלא בעל מנוי, או שרק כרטיסים בודדים פייר משחק?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב: 4 פעמים ניסיתי להשיג שעה מהמועדון. 0 תגובה.
פרסמו סוף סוף. עד 8 בערב.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

בודק כרטיסים לבת שלי ולי למשחק סמפדוריה נגד מילאן ביום שישי ומבין שלא לגמרי דפקו אותנו במחירים לאירופה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה